altijd inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 10:36:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */

            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
        
        //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.
            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
        
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        
    }
}

?>


om het mezelf makkelijker te maken heb ik overal comments bij gezet, maar het probleem is dat ik altijd kan inloggen wat ik ook invul, weet iemand wat ik verkeerd doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 22:28:49
 
Gerhard l

gerhard l

30/08/2011 10:57:46
Quote Anchor link
je volgorde is verkeerd en je mist wat:

- eerst controleren of de beide velden zijn ingevuld
- zoja dan de query
- maar wat komt er uit de query? check met mysql_num_rows of er een resultaat wordt opgehaald, als er 0 rows uit komen => verkeerd wachtwoord
als er 1 uitkomt => $_SESSION aanmaken.
als er meerdere uitkomen, is je database verkeerd.

En zorg ervoor dat session_start(); bovenaan staat.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/08/2011 11:22:16
Quote Anchor link
Aanvulling op Gerhard:

Hier doe je niets mee:
$db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");

Als $name en $password beiden enige inhoud hebben (maakt niet uit wat) geeft dit ALTIJD true:
$_SESSION['loggedin'] = $name && $password;
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:22:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */

            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) = 1){
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.
        
            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
        
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        }
    }
}


?>


zo beter?
 
Gerhard l

gerhard l

30/08/2011 11:26:55
Quote Anchor link
Gerhard l op 30/08/2011 10:57:46:
je volgorde is verkeerd en je mist wat:

- eerst controleren of de beide velden zijn ingevuld
- zoja dan de query
- maar wat komt er uit de query? check met mysql_num_rows of er een resultaat wordt opgehaald, als er 0 rows uit komen => verkeerd wachtwoord
als er 1 uitkomt => $_SESSION aanmaken.
als er meerdere uitkomen, is je database verkeerd.

En zorg ervoor dat session_start(); bovenaan staat.



Je volgorde klopt nog niet ;)
Je hebt nu wel de mysql_num_rows erin, maar je controleert de input na de query dat moet andersom, en volgens mij mis je een }
En bij een if gebruik je == ipv =
Gewijzigd op 30/08/2011 11:27:25 door gerhard l
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:31:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
                
            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) == 1){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        }
    }
}


?>

bedoel je met of velden vol zijn if ( !isset($_POST['name'])??
 
- SanThe -

- SanThe -

30/08/2011 11:33:49
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je de function aanroept met als parameters $_POST['name'] en $_POST['password']. Dan heb je die niet meer nodig in de function zelf. En waarom staat jouw password ongecodeerd in de database? Denk aan veiligheid.
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:41:09
Quote Anchor link
Als ik dit eenmaal begrijp wil ik proberen een sha512 beveiliging te gebruiken volgens sommige websites is sha512 echt redelijk veilig

Toevoeging op 30/08/2011 11:43:39:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(!isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
                echo ('Velden niet ingevuld');
            }
else {
                
            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) == 1){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        //public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */
        //}

    }
}


?>


volgens mij is het nu echt een zooitje aan het worden >.<

Toevoeging op 30/08/2011 13:33:09:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php session_start();
    require_once('db.class.php');
    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(!isset($_POST['name']) && (!isset($_POST['password']) )) {
                echo ('Velden niet ingevuld');
            }
else {
                global $db;
                $res = $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
                
                if($db->numRows($res == 1)){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;    
                echo ("u bent ingelogd   " . $res ." ");        
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        //public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */
        //}

    }
}

$login = new LogIn($_POST['name'], $_POST['password']);
?>


BEDANKT IEDEREEN! het werkt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.