altijd inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 10:36:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */

            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
        
        //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.
            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
        
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        
    }
}

?>


om het mezelf makkelijker te maken heb ik overal comments bij gezet, maar het probleem is dat ik altijd kan inloggen wat ik ook invul, weet iemand wat ik verkeerd doe?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/05/2024 22:01:54
 
Gerhard l

gerhard l

30/08/2011 10:57:46
Quote Anchor link
je volgorde is verkeerd en je mist wat:

- eerst controleren of de beide velden zijn ingevuld
- zoja dan de query
- maar wat komt er uit de query? check met mysql_num_rows of er een resultaat wordt opgehaald, als er 0 rows uit komen => verkeerd wachtwoord
als er 1 uitkomt => $_SESSION aanmaken.
als er meerdere uitkomen, is je database verkeerd.

En zorg ervoor dat session_start(); bovenaan staat.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/08/2011 11:22:16
Quote Anchor link
Aanvulling op Gerhard:

Hier doe je niets mee:
$db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");

Als $name en $password beiden enige inhoud hebben (maakt niet uit wat) geeft dit ALTIJD true:
$_SESSION['loggedin'] = $name && $password;
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:22:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */

            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) = 1){
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.
        
            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
        
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        }
    }
}


?>


zo beter?
 
Gerhard l

gerhard l

30/08/2011 11:26:55
Quote Anchor link
Gerhard l op 30/08/2011 10:57:46:
je volgorde is verkeerd en je mist wat:

- eerst controleren of de beide velden zijn ingevuld
- zoja dan de query
- maar wat komt er uit de query? check met mysql_num_rows of er een resultaat wordt opgehaald, als er 0 rows uit komen => verkeerd wachtwoord
als er 1 uitkomt => $_SESSION aanmaken.
als er meerdere uitkomen, is je database verkeerd.

En zorg ervoor dat session_start(); bovenaan staat.



Je volgorde klopt nog niet ;)
Je hebt nu wel de mysql_num_rows erin, maar je controleert de input na de query dat moet andersom, en volgens mij mis je een }
En bij een if gebruik je == ipv =
Gewijzigd op 30/08/2011 11:27:25 door gerhard l
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:31:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
                
            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) == 1){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */

        }
    }
}


?>

bedoel je met of velden vol zijn if ( !isset($_POST['name'])??
 
- SanThe -

- SanThe -

30/08/2011 11:33:49
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je de function aanroept met als parameters $_POST['name'] en $_POST['password']. Dan heb je die niet meer nodig in de function zelf. En waarom staat jouw password ongecodeerd in de database? Denk aan veiligheid.
 
Nick Audenaerde

Nick Audenaerde

30/08/2011 11:41:09
Quote Anchor link
Als ik dit eenmaal begrijp wil ik proberen een sha512 beveiliging te gebruiken volgens sommige websites is sha512 echt redelijk veilig

Toevoeging op 30/08/2011 11:43:39:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php session_start();

    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(!isset($_POST['name'], ($_POST['password'] )) {
                echo ('Velden niet ingevuld');
            }
else {
                
            $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
            
            //
            if(mysql_num_rows($db) == 1){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;            
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        //public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */
        //}

    }
}


?>


volgens mij is het nu echt een zooitje aan het worden >.<

Toevoeging op 30/08/2011 13:33:09:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php session_start();
    require_once('db.class.php');
    class login {

        public function LogIn($name, $password) {
        /*
            Er moet een database connectie komen die alle rijen ophaalt uit de database en dan kijkt,
            of er een rij is waar die naam en wachtwoord instaan die zijn ingevuld in het formulier.
            Als de naam en wachtwoord bij elkaar horen in dezelfde rij moet er een sessie aangemaakt worden loggedin.
            Deze sessie bevat de naam van de klant, het wachtwoord en het ip adress.
            Als deze niet overeen komen moet er een melding komen dat de naam of wachtwoord onjuist is.
        */
        
            //als naam en wachtwoord goed gepost zijn.

            if(!isset($_POST['name']) && (!isset($_POST['password']) )) {
                echo ('Velden niet ingevuld');
            }
else {
                global $db;
                $res = $db->query("SELECT * FROM user WHERE name = '" . mysql_real_escape_string($name) . "' AND password = '" . mysql_real_escape_string($password) . "'");
                
                if($db->numRows($res == 1)){
            // dan maak sessie loggedin met name/pass.
                $_SESSION['loggedin'] = $name && $password;    
                echo ("u bent ingelogd   " . $res ." ");        
        
                }

                else {
                    echo ('naam of wachtwoord onjuist');
            }
        }

        //public function LogOut($name) {
        /*
            De sessie loggedin moet uitgezet worden.
            De laatste ip adress moet opgeslagen worden
        */
        //}

    }
}

$login = new LogIn($_POST['name'], $_POST['password']);
?>


BEDANKT IEDEREEN! het werkt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.