Beveiliging websitepagina met php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel J

Michel J

09/10/2015 00:11:09
Quote Anchor link
Beste,

Ik vind volgende manier om een pagina te beveiligen zeer goed, maar wil het vakje waar men het geheime wachtwoord gezet heeft, bij het vervolledigen van de pagina (na inbreng van het juiste wachtwoord) overschreven zien zodat het vakje weg is.

Beveiliging wordt hier uitgelegd: http://www.casinoswijzer.nl/artikel/php/pagina-wachtwoord-met-php.php

Heeft iemand de oplossing om zo in dezelfde php-pagina toch de pagina te verversen en terug bovenaan te beginnen?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:08:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/10/2015 00:14:39
Quote Anchor link
Ik zou na het correct valideren van het wachtwoord een sessie aanmaken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$_SESSION['login'] = true;


Dan kan je standaard al met dit controleren of iemand ingelogd is, gedurende de tijd dat je browser open blijft staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_SESSION['login'])) {
    echo "Ingelogd";
}

?>


Vergeet overigens niet dit bovenaan je code de zetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>
 
Michel J

Michel J

12/10/2015 19:04:36
Quote Anchor link
Heel erg bedankt, Aar! Je oplossing werkt perfect!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.