Blog

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »
Joren vh

joren vh

29/01/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb niet echt een probleem maar ik vraag mij gewoon al een hele tijd iets af.

Stel ik wil een blog gaan maken. Dan heb je een pagina waar je je post post. ( admin ). Maar hoe zorg je voor dat iedere post een reactie systeem heeft. ik snap de manier van werken echt niet !

Iemand die mij wat uitleg kan verschaffen ?

Dank,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 02:06:55
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

29/01/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Je moet het id van de post verbinden aan de tabel met de reacties

Bijv.

SELECT * FROM reacties WHERE post_id = $id

reacties is een tabel met bijv. id, naam, bericht en post_id.
Je moet er dan voor zorgen dat als iemand bij een post een reactie plaatst dat het id van de post op de plek van post_id word ingevuld.

en met het id van de blog en post_id kun je dat met elkaar verbinden.
 
Joren vh

joren vh

30/01/2008 13:21:00
Quote Anchor link
THX voor je uitleg ik snap het zo een beetje ;-)

Joren
 
Will

Will

30/01/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
 
Henk PHP

Henk PHP

30/01/2008 16:30:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/01/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
Mee eens, maar het gebruik van een database lijkt me wel verstandiger voor een blog aangezien er een grote hoeveelheid data mee gemoeid is.

@ joren,

Zoek hier op de site anders eens op nieuwssystemen, bekijk ze eens en probeer te begrijpen wat er allemaal gebeurt.

Voor vragen kan je natuurlijk altijd een topic openen.
 
Will

Will

30/01/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.01.2008 16:30:
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig


Zo hard moet jij daar niet mee lachen, bekijk dit eens:
http://www.simplephpblog.com/
 
Frank -

Frank -

30/01/2008 16:36:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:33:
Henk schreef op 30.01.2008 16:30:
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig


Zo hard moet jij daar niet mee lachen, bekijk dit eens:
http://www.simplephpblog.com/
Wat wil je daarmee zeggen? Een textfile als database gebruiken, dat is toch de giller van de maand?

Zet maar eens een miljoen regels in je textfile en ga daar maar eens een bepaald stukje tekst in opzoeken. Tot morgen!

Met een database is dit allemaal veel eenvoudiger te realiseren en het is ook nog eens vele, vele malen sneller.
 
Will

Will

30/01/2008 16:38:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 30.01.2008 16:36:
Will schreef op 30.01.2008 16:33:
Henk schreef op 30.01.2008 16:30:
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig


Zo hard moet jij daar niet mee lachen, bekijk dit eens:
http://www.simplephpblog.com/
Wat wil je daarmee zeggen? Een textfile als database gebruiken, dat is toch de giller van de maand?

Zet maar eens een miljoen regels in je textfile en ga daar maar eens een bepaald stukje tekst in opzoeken. Tot morgen!

Met een database is dit allemaal veel eenvoudiger te realiseren en het is ook nog eens vele, vele malen sneller.


Ehh.. Ik weet niet als je de moeite hebt gedaan om op de link te klikken, maar het werkt toch blijkbaar?!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Henk PHP

Henk PHP

30/01/2008 16:38:00
Quote Anchor link
@Will: Ik zeg ook niet dat het niet kan maar waarom zou je zo moeilijk doen als het makkelijk kan.
 
Will

Will

30/01/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Moeilijk zou ik het nu ook niet noemen.. Het is maar wat je verkiest. Ik zeg gewoon dat het perfect mogelijk is..
 
Frank -

Frank -

30/01/2008 16:42:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:38:
Ehh.. Het werkt toch blijkbaar?
Vast wel. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, denk aan de bekende voettocht of het vliegtuig. Wat zou sneller zijn? Zo mag je dit ook zien, een oplossing met tekstbestanden en een oplossing met een database: Langzaam en moeizaam of snel en comfortabel. Net waar je zin in hebt.
 
Henk PHP

Henk PHP

30/01/2008 16:43:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:41:
Moeilijk zou ik het nu ook niet noemen.. Het is maar wat je verkiest. Ik zeg gewoon dat het perfect mogelijk is..
Hoezo perfect? Alles behalve perfect
 
Will

Will

30/01/2008 16:44:00
Quote Anchor link
No offence, maar als als template is die simple php blog ideaal..

Je unzipped de files gewoon naar je webserver en je bent klaar.. Zonder enige kennis van php en/of sql te hebben. En hij is volledig customizable.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Will

Will

30/01/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.01.2008 16:43:
Will schreef op 30.01.2008 16:41:
Moeilijk zou ik het nu ook niet noemen.. Het is maar wat je verkiest. Ik zeg gewoon dat het perfect mogelijk is..
Hoezo perfect? Alles behalve perfect


Smijt me niet dood met argumenten hoor..
Ik snap trouwens niet wat je wil bewijzen, het bewijs dat het perfect en goed werkt staat gewoon online.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/01/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Dit wordt een oneindige discussie, laten we ons nu met z'n allen richten op het probleem.
 
Joren vh

joren vh

04/02/2008 08:44:00
Quote Anchor link
Bedankt voor al de reactie. Ik ga zoals hier boven gezegd eens wat nieuws systemen door spitten. Ik was niet echt van plan om nu al een blog te gaan maken, maar ik vroeg me dus gewoon af hoe dat gedaan werd. Bij deze weet ik dus ook.

Dank voor jullie reactie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.