Bugs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

16/05/2010 16:33:48
Anchor link
Erik:
Als je op een link kan klikken in een bericht, laat deze dan in een nieuw venster laden.

Klik.

Het wordt zelfs afgeraden om links in een nieuw scherm te openen....
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 11:00:54
 
Bram Boos

Bram Boos

16/05/2010 17:18:56
Anchor link
In dit profiel: http://www.phphulp.nl/profiel/peter-gaga/9749/
Wou ik klikken op GOOGLE SPACED!! in Mijn laatste forum activiteiten.
Als ik er dan op klik krijg ik het forum overzicht.
 
Henk PHP

Henk PHP

16/05/2010 17:21:26
Anchor link
Bram:
In dit profiel: http://www.phphulp.nl/profiel/peter-gaga/9749/
Wou ik klikken op GOOGLE SPACED!! in Mijn laatste forum activiteiten.
Als ik er dan op klik krijg ik het forum overzicht.

Dat was me ook opgevallen. Alsof sommige oude topics niet meer werken.
Hetzelfde heb je als je (hele) oude berichten quote.
Gewijzigd op 16/05/2010 17:22:45 door Henk PHP
 

16/05/2010 17:24:34
Anchor link
Bas, gooi eens urldecode over de $_GET['file'] in image.php.
Sowieso, verbeter die ubb, want je kunt dus niet geneste dingen doen...
Waarom gooit die image ding geval een spatie in de url?
Gewijzigd op 16/05/2010 17:32:10 door
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

16/05/2010 17:29:48
Anchor link
hmm, is dit handig?
http://www.phphulp.nl/includes/image.php?file=http://www.google.nl/intl/en_com/images/srpr/logo1w.png
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2010 17:40:29
Anchor link
Waarom heb ik in FF een horizontale scrollbalk en in IE niet?
 
B a s
Beheerder

B a s

16/05/2010 17:45:41
Anchor link
Screenshot? Heb die scrollbar nog nooit gezien..

@Karl, ik heb echt geen idee waar die spatie vandaan komt, trim, str_replace op spatie helpt ook niet. Ik zoek even verder...

De link, zie Speelkaarten PHP script werkt wel goed. Vaag!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$this
->ubb = preg_replace('#\[img\](.+?)\[/img\]#si','<a href="\\1" rel="lightbox"><img src="/includes/image.php?file=\\1&amp;size='.$this->size.'" alt="Afbeelding"/></a>',$this->ubb);
?>


Dit is de code. De eerste in de a href="\\1" pakt hij wel goed. Aan de tweede voegt hij na 40 karakters een spatie toe. Raar probleem..
Gewijzigd op 16/05/2010 18:01:06 door B a s
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2010 18:05:01
Anchor link
Bas:
Screenshot? Heb die scrollbar nog nooit gezien..


Afbeelding
Gewijzigd op 16/05/2010 18:13:52 door - SanThe -
 
B a s
Beheerder

B a s

16/05/2010 18:15:21
Anchor link
Is dat alleen op de home pagina SanThe?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2010 18:17:06
Anchor link
Nee, dit is op alle pagina's.
 
Thom nvt

Thom nvt

16/05/2010 18:51:30
Anchor link
als je een hyperlink toevoegt aan een bestaande tekst kopieert het script de tekst en plakt hem er achter:

linkjelinkje

EDIT:
misschien handig om te vermelden: firefox 3.5.9. Weet niet of het in IE ook zo is.
Gewijzigd op 16/05/2010 18:53:38 door Thom nvt
 
Simon de wit

simon de wit

16/05/2010 19:03:05
Anchor link
Bericht verwijderd.
Gewijzigd op 16/05/2010 21:34:14 door B a s
 
Bram Boos

Bram Boos

16/05/2010 19:05:29
Anchor link
@ralph;

Maak hiervoor even een ander topic aan en verander deze post even.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2010 19:14:08
Anchor link
@Ralph: Jij hebt toch al een eigen topic?
Gewijzigd op 16/05/2010 19:15:09 door - SanThe -
 
Jelmer -

Jelmer -

16/05/2010 19:26:52
Anchor link
Bas, komt die spatie niet uit een of andere regel die ervoor moet zorgen dat lange regels zoals aaaaaaaaa niet de layout om zeep helpen? Ik zie hem ook voorkomen in urls e.d.
 
Bram Boos

Bram Boos

16/05/2010 19:33:20
Anchor link
Als ik in onderstaand topic de startpost wil quoten krijg ik een bericht uit 2006...

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/bijlages-worden-niet-gemaild/70896/
 
Pepijn Zoekthelp

Pepijn Zoekthelp

16/05/2010 20:38:07
Anchor link
Hallo iedereen! Fijn dat phphulp weer terug is.

Ik probeerde net met mijn oude account: crocopep[at]gmail[dot]com in te loggen, vervolgens moet ik wat gegevens aanvullen. Dan krijg ik te horen: e-mailadres is al in gebruik bij een ander account! Terwijl ik net met datzelfde email adres heb ingelogd!

Dit account is waardeloos.

EDIT:
Plaatje ter verduidelijking:
http://pbogaard.nl/phphulp/phphulp_doet_gek.png
Gewijzigd op 16/05/2010 20:47:20 door Pepijn Zoekthelp
 

16/05/2010 21:06:30
Anchor link
Pepijn:
Hallo iedereen! Fijn dat phphulp weer terug is.

Ik probeerde net met mijn oude account: crocopep[at]gmail[dot]com in te loggen, vervolgens moet ik wat gegevens aanvullen. Dan krijg ik te horen: e-mailadres is al in gebruik bij een ander account! Terwijl ik net met datzelfde email adres heb ingelogd!

Dit account is waardeloos.

EDIT:
Plaatje ter verduidelijking:
http://pbogaard.nl/phphulp/phphulp_doet_gek.png


Je moet gewoon inloggen... Niet een nieuw account aanmaken.
 

16/05/2010 21:09:32
Anchor link
Bas, je code klopt niet helemaal, waarom een enter in een <a> element? Daar zit dus weer een spatie in en dat veroorzaakt weer dat alle tekst onder die link bold wordt (<b>).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<br />
<b>EDIT:</b><br />
Plaatje ter verduidelijking:<br />
<a href="http://pbogaard.nl/phphulp/phphulp_doet_gek.png" rel="external" class="external">http://pbogaard.nl/phphulp/phphulp_doet_gek.png</a><b r />
</div></div><br />
<br />
Je moet gewoon inloggen... Niet een nieuw account aanmaken.</div>
Gewijzigd op 16/05/2010 21:11:33 door
 
Roel -

Roel -

16/05/2010 21:11:41
Anchor link
Karl:
Bas, je code klopt niet helemaal, waarom een spatie in een <a> element?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<br />
<b>EDIT:</b><br />
Plaatje ter verduidelijking:<br />
<a href="http://pbogaard.nl/phphulp/phphulp_doet_gek.png" rel="external" class="external">http://pbogaard.nl/phphulp/phphulp_doet_gek.png</a><b r />
</div></div><br />
<br />
Je moet gewoon inloggen... Niet een nieuw account aanmaken.</div>


Wat is verkeerd aan die link?
Gewijzigd op 16/05/2010 21:12:26 door Roel -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.