Bugs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 6 7 8 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

13/05/2010 12:36:19
Anchor link
Meld hier je bugs.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 05:14:32
 
Rory S

Rory S

13/05/2010 21:04:46
Anchor link
Een spelfout :P

Ditjes & Datjes
Praat over alles wat je bezig houdt en meer. Nieuw op FreelanceHulp? Stel je zelf even voor!

Freelancehulp?
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:07:38
Anchor link
In http://phphulp.nl/php/forum/topic/website-review/70827/ doet het menu nog steeds raar. Dat was toch ook zo op de vorige versies?
Gewijzigd op 13/05/2010 21:08:46 door Marick Marick
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:10:42
Anchor link
Dat was heel even zo over de gehele site, waarschijnlijk omdat Bas of iemand anders ermee bezig was. ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

13/05/2010 21:12:03
Anchor link
Klopt, even reactie verwijderd ivm path. Waar zie je het menu raar doen op die pagina? Ik zie het niet?
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:12:57
Anchor link
Hm, bij mij issie naar binnen geschoven, ik zal wel even een printscreen maken als dat nodig is.

Editzolz: http://i40.tinypic.com/1zjgux.png

Oh en als ik op edit druk zie ik van een fractie van een seconde de hele textarea rood. Klopt dat?
Gewijzigd op 13/05/2010 21:14:40 door Marick Marick
 
W w

w w

13/05/2010 21:28:17
Anchor link
Het inloggen is irritant, omdat wanneer je email invult en dan weer terug op dat veld gaat staan (om te wijzigen bijvoorbeeld) verdwijnt het weer.
Gewijzigd op 13/05/2010 21:38:18 door w w
 
Tom Tom

Tom Tom

13/05/2010 21:46:05
Anchor link
de website op een profiel is geen link. zie: http://www.phphulp.nl/profiel/tom-keim/22684/
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:53:33
Anchor link
Ik had even als test van hierboven www.google.nl als website op mijn profiel gezet. Ik krijg het helaas alleen niet meer weg. ):
 
Loran DP

Loran DP

13/05/2010 22:08:56
Anchor link
Bas,

Ge-wel-dige site!

Een ding, je doet datums op verschillende manieren:
00/00/0000
0000.00.00
0000-00-00
00-00-0000

Misschien een idee om alles hetzelfde te doen?
 

13/05/2010 22:45:57
Anchor link
Oude nieuwe phphulp?
Waar is het quote gedoe? Quote knopjes missen + ondersteuning.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

13/05/2010 22:47:23
Anchor link
Quote:
Hier
 
Moe BE

Moe BE

13/05/2010 23:11:17
Anchor link
De knopjes openen in nieuw venster en selecteer script willen niet hier!
 
Jelmer -

Jelmer -

13/05/2010 23:17:46
Anchor link
Het zou mooi zijn als je weer op de laatste pagina terecht komt (of bij het door jouw laatst gelezen bericht, in lijn met een bug/feature request eerder van iemand) wanneer je via "Laatste forum berichten" in het topic komt, of terug wordt gestuurd nadat je een reactie hebt geplaatst.

In dat laatste geval zou het helemaal mooi zijn als je dan ook naar je eigen reactie wordt gestuurd met een anchor o.i.d.

edit: Ik merk net dat je geen letters met accenten, zoals é, in je achternaam kan gebruiken. Zou op zich wel moeten kunnen toch?

edit 2: Waarom staat mijn emailadres bij interesses, zowel in m'n profiel als in m'n instellingen, en krijg ik het daar niet weg?
Gewijzigd op 14/05/2010 00:36:49 door Jelmer -
 
Vdleije .

vdleije .

13/05/2010 23:50:17
Anchor link
Spelvaut (bij het activeren)
Quote:
Wachtwoord geactiveerd

Je nieuw wachtwoord (terug te lezen in je e-mail) is geactiveerd.


Verder ziet het er top uit, ben nog aan het (beta)testen hoor ^^
 
Simon ploegh

simon ploegh

14/05/2010 00:43:10
Anchor link
het helle uitelijk verspring op bepaalde plekken in het forumbijvoorbeeld hier:php mail met html
na het 3de bericht. en zit het menu wat hier nu links staat dan hellemaal onder aan.
 
K i p

K i p

14/05/2010 02:56:24
Anchor link
Als je een tutorial bekijkt en je bent op pagina 1, dan is de hele inhoudsopgave dikgedrukt:

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/ajax/309/introductieverklaring-van-het-buzzword/610/

Op de tweede pagina en alle andere pagina's is het wel mooi:

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/ajax/309/javascript-events/611/
 
Vdleije .

vdleije .

14/05/2010 08:25:13
Anchor link
Afgezien van het feit dat er overal [item] e.d. staat :P
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2010 09:39:32
Anchor link
item zit blijkbaar nog niet in de ubb parser. Dat alles na die eerste URL dik gedrukt is blijkt te komen door een <b r /> (met spatie!) Maar waar die vandaan komt...?

edit: nog een foutje in de parser. Zie bovenaan deze tutorial paginadeze tutorial pagina. Daar staat json_encode zomaar bovenaan. Ergens een 'echo' te veel laten staan? :P
Gewijzigd op 14/05/2010 10:11:04 door Jelmer -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/05/2010 09:50:47
Anchor link
Op begin pagina, als op een item klikt voor nu nieuws, kan daar geen target="_blank" op? Nu ga ik steeds naar .nu in het zelfde venster dus moet steeds phphulp.nl opnieuw aanroepen.

En als ik in een forum bericht een code in een nieuw venster wil openen doet hij dit niet, hij selecteert alleen de tekst
Gewijzigd op 14/05/2010 10:22:53 door Joakim Broden
 
Gerben J

Gerben J

14/05/2010 12:59:51
Anchor link
Niet echt een bug, maar kunnen die pagination-knopjes wat groter? Eventueel een mouse-hover zou ook wel handig zijn.

En als je hier reageert is de knop 'Reageren' wit, net als een tekstvak. Misschien kun je daar nog een kleurtje aan geven?
 

Pagina: 1 2 3 ... 6 7 8 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.