(CMS) login, headers already sent probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »
Bastiaan

Bastiaan

10/09/2007 20:38:00
Quote Anchor link
Hoi, Ik ben bezig met een klein CMS'je bouwen met classes, dit is voormij redelijk nieuw maar het lukt al aardig. Nu ben ik bij het inloggen aangekomen en daar krijg ik, als ik probeer in te loggen:

"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at J:\wwwroot\cms\includes\systemcomponent.php:24) in J:\wwwroot\cms\includes\sentry.php on line 112"

Ik blijf dan ook gewoon het inlog scherm zien en word niet doorgestuurd. Nou heb ik beetje zitten proberen om het eruit te krijgen, maar ik kom er niet uit, ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Ik zal hieronder even de desbetreffende scripts posten.

Alvast bedankt,

Bastiaan

systemcomponent
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
class systemcomponent
{

    var
$settings;

    function
getSettings()
    {


        // System variables
        $settings['siteDir'] = '';

        // Database variables
        $settings['dbhost'] = 'localhost';
        $settings['dbusername'] = 'root';
        $settings['dbpassword'] = '';
        $settings['dbname'] = 'cmsdb';

        return $settings;

    }

}

?>


sentry
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
<?php
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Class: sentry
// Purpose: Control access to pages
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

class sentry
{

    var
$loggedin = false; //    Boolean to store whether the user is logged in
    var $userdata; //  Array to contain user's data

    function sentry()
    {

        session_start();
        header("Cache-control: private");
    }


    //======================================================================================
    // Log out, destroy session

    function logout()
    {

        unset($this->userdata);
        session_destroy();
        return true;
    }


    //======================================================================================
    // Log in, and either redirect to goodRedirect or badRedirect depending on success

    function checkLogin($user = '', $pass = '', $group = 10, $goodRedirect = '', $badRedirect =
        '')
    {


        // Include database and validation classes, and create objects
        require_once ('dbconnector.php');
        require_once ('validator.php');
        $validate = new validator();
        $loginConnector = new dbconnector();

        // If user is already logged in then check credentials
        if ($_SESSION['user'] && $_SESSION['pass'])
        {


            // Validate session data
            if (!$validate->validateTextOnly($_SESSION['user']))
            {

                return false;
            }

            if (!$validate->validateTextOnly($_SESSION['pass']))
            {

                return false;
            }


            $getUser = $loginConnector->query("SELECT * FROM cmsusers WHERE user = '" . $_SESSION['user'] .
                "' AND pass = '" . $_SESSION['pass'] . "' AND thegroup <= " . $group .
                ' AND enabled = 1');

            if ($loginConnector->getNumRows($getUser) > 0)
            {

                // Existing user ok, continue
                if ($goodRedirect != '')
                {

                    header("Location: " . $goodRedirect . "?" . strip_tags(session_id()));
                }

                return true;
            }

            else
            {
                // Existing user not ok, logout
                $this->logout();
                return false;
            }


            // User isn't logged in, check credentials
        }
        else
        {
            // Validate input
            if (!$validate->validateTextOnly($user))
            {

                return false;
            }

            if (!$validate->validateTextOnly($pass))
            {

                return false;
            }


            // Look up user in DB
            $getUser = $loginConnector->query("SELECT * FROM cmsusers WHERE user = '$user' AND pass = PASSWORD('$pass') AND thegroup <= $group AND enabled = 1");
            $this->userdata = $loginConnector->fetchArray($getUser);

            if ($loginConnector->getNumRows($getUser) > 0)
            {

                // Login OK, store session details
                // Log in

                $_SESSION["user"] = $user;
                $_SESSION["pass"] = $this->userdata['pass'];
                $_SESSION["thegroup"] = $this->userdata['thegroup'];

                if ($goodRedirect)
                {

                    header("Location: " . $goodRedirect . "?" . strip_tags(session_id()));
                }

                return true;

            }

            else
            {
                // Login BAD
                unset($this->userdata);
                if ($badRedirect)
                {

                    header("Location:" . $badRedirect);
                }

                return false;
            }
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bastiaan
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 13:11:59
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2007 20:46:00
 
Bastiaan

Bastiaan

10/09/2007 20:56:00
Quote Anchor link
Dat heeft me nog niet veel geholpen. Zag wel dat session_start() verkeerd staat, maar ik zou het nu echt verder niet weten wat er fout is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bastiaan
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Je gebruikt een paar keer de functie header() en je gebruikt session_start. Beiden moeten aangeroepen voordat er verder ook maar iets naar de browser verstuurd wordt. Een spatie is al te veel.
 
Frank -

Frank -

10/09/2007 21:19:00
Quote Anchor link
Offtopic:
require_once ('dbconnector.php');
require_once ('validator.php');
Dat is niet handig om in een classe op te nemen. Je wilt binnen een classe niet afhankelijk zijn van gegevens die buiten de classe staan maar niet als input worden opgegeven. Dit zal altijd fout gaan. Zet de gegevens in de classe of geef ze als parameter op.
 
Bastiaan

Bastiaan

10/09/2007 21:26:00
Quote Anchor link
Maar ik zie niks wat naar mijn browser wordt gestuurd, dus daarom snap ik de fout niet.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

10/09/2007 21:28:00
Quote Anchor link
J:\wwwroot\cms\includes\systemcomponent.php:24) in 24 is het nummer van de regel waar output staat. Bijv een spatie na de sluittag??
 
Bastiaan

Bastiaan

10/09/2007 21:39:00
Quote Anchor link
JAAAAAAAA, dankje dat is het! Nu werkt ie! Eindelijk na lang zoeken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.