Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:00:08
Quote Anchor link
Ik gebruik een bestandje voor namen die op veel pagina's hetzelfde zijn. Dit werkt altijd prima maar nu probeer ik het in een contact formulier te doen en dat werkt op de een of andere manier niet. Hoe komt dit?

text.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php $text = array(
 'naampje_1' => 'Klokken',  
);
?>


contact.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php include 'text.php'; ?>

<?php
// HTML e-mail formlier
  echo '

<form method="post" action="" />
  <
p>

<
select name="item">
<
option>[code]<?php echo $text["naampje_1"]; ?>
</option>
</select>

............. etc!
Gewijzigd op 02/05/2014 11:00:28 door Bart Matsko
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 17:45:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:01:35
Quote Anchor link
Wat werkt er niet, wat gebeurt er wel?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/05/2014 11:03:38
Quote Anchor link
Ik wed dat hij wel degelijk echo't maar dat je browser het niet weergeeft omdat je een foutje in de html hebt. Waarschijnlijk kun je de text wel terugvinden in de bron van de pagina.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:03:59
Quote Anchor link
Normaal zou er het woord 'klokken' moeten komen maar er verschijnt gewoon helemaal niks?
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 11:05:01
Quote Anchor link
en als je voor die select...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($text);
?>

...uitvoert, wat krijg je dan?
Anders mogelijk een fout in je HTML inderdaad.

Dit werkt gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$text
= array(
 'naampje_1' => 'Klokken',  
);

?>

<form method="POST">

<select name="naampjes">
    <option><?php echo $text["naampje_1"]; ?></option>
</select>

</form>


edit:

Ah je opent PHP in PHP. Dat kan natuurlijk sowieso niet. Dit zou een foutmelding moeten geven.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo '<form method="post" action="" /><p>

<
select name="item">
<
option>[code]<?php echo $text["naampje_1"]; ?>
</option>
Gewijzigd op 02/05/2014 11:06:33 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:05:01
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 02/05/2014 11:03:38:
Ik wed dat hij wel degelijk echo't maar dat je browser het niet weergeeft omdat je een foutje in de html hebt. Waarschijnlijk kun je de text wel terugvinden in de bron van de pagina.


Hoe bedoel je dit, ik snap het niet precies?

Als ik het buiten m'n contact formulier zet werkt het wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:07:31
Quote Anchor link
Waarom wil je PHP direct openen in een echo? Je zit immers al in de PHP-modus.
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 11:07:50
Quote Anchor link
Je opent PHP in PHP. Dat zou een foutmelding moeten geven. Zie mijn bijgewerkte bericht.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/05/2014 11:08:13
Quote Anchor link
Ik weet niet welke browser je gebruikt maar je kunt in de browser de bron van de pagina opvragen. Je krijgt dan de HTML te zien welke door PHP is gemaakt.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:12:01
Quote Anchor link
- Aar - op 02/05/2014 11:07:31:
Waarom wil je PHP direct openen in een echo? Je zit immers al in de PHP-modus.


Hoe moet ik dit anders doen dan? Ik kan niet zomaar die
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php weg halen ..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:14:34
Quote Anchor link
Waarom zou je die PHP-tag in een echo niet weg kunnen halen, denk jij?

Je kan toch prima dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= "Dit is een stukje tekst";
echo "Hier staat: ".$tekst."!";
?>
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:17:33
Quote Anchor link
Nou dit werkt niet? Ik weet niet precies hoe ik dit wel moet doen zonder een nieuwe php te beginnen?

text.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php $text = array(
 'naampje_1' => 'Klokken',  
);
?>


contact.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php include 'text.php'; ?>

<?php
// HTML e-mail formlier
  echo '

<form method="post" action="" />
  <
p>

<
select name="item">
<
option>echo $text["naampje_1"];</option>
<
/select>

.............
etc!
[
/code]
Gewijzigd op 02/05/2014 11:18:28 door Bart Matsko
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:24:44
Quote Anchor link
Kijk eens goed, je bent al een echo op lijn 5 begonne, dus waarom op lijn 11 nog een echo?

Je bouwt toch ook geen huis in een huis? Je moet alleen je variabelen buiten je quotes zetten. Kijk eens naar mijn voorbeeld die ik net plaatstte.
Gewijzigd op 02/05/2014 11:25:26 door - Ariën -
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 11:26:41
Quote Anchor link
Bart, begin eerst eens met een beginnershandleiding
Je opent echo en vervolgens weer een echo zonder de eerst af te sluiten.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:32:27
Quote Anchor link
- Aar - op 02/05/2014 11:24:44:
Kijk eens goed, je bent al een echo op lijn 5 begonne, dus waarom op lijn 11 nog een echo?

Je bouwt toch ook geen huis in een huis? Je moet alleen je variabelen buiten je quotes zetten. Kijk eens naar mijn voorbeeld die ik net plaatstte.


Oke dat snap ik, maar ik zie het verband niet tussen jou voorbeeld en wat ik wil. Ik heb (dacht ik) nu jou voorbeeld overgenomen toch? Maar het werkt natuurlijk nog steeds niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
  echo '

<form method="post" action="" />
  <p>

<select name="item">
<option>".$text["naampje_1"]."</option>
</select>


Toevoeging op 02/05/2014 11:32:46:

Michael - op 02/05/2014 11:26:41:
Bart, begin eerst eens met een beginnershandleiding
Je opent echo en vervolgens weer een echo zonder de eerst af te sluiten.


Ja die heb ik gisteren al doorgenomen maar kwam er niet uit ...
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 11:36:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
  echo '

<form method="post" action="" />
  <
p>

<
select name="item">
<
option>".$text["naampje_1"]."</option>
<
/select>
?>

Je opent echo met singel quote (') en sluit en opent vervolgens met een dubbel quote (") en sluit de echo daarna helemaal niet meer.
Mijn eerder gegeven voorbeeld zou een stuk makkelijker voor je zijn dan hele formulieren te echo'en.
Gewijzigd op 02/05/2014 11:37:34 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:40:44
Quote Anchor link
Michael - op 02/05/2014 11:36:43:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
  echo '

<form method="post" action="" />
  <
p>

<
select name="item">
<
option>".$text["naampje_1"]."</option>
<
/select>
?>

Je opent echo met singel quote (') en sluit en opent vervolgens met een dubbel quote (") en sluit de echo daarna helemaal niet meer.
Mijn eerder gegeven voorbeeld zou een stuk makkelijker voor je zijn dan hele formulieren te echo'en.


Ik open een echo met singel quote (') ja dat snap ik, maar ik sluit hem toch pas helemaal onderaan mijn formulier? De quotes (") in mijn formulier sluit ik allemaal toch af?





Toevoeging op 02/05/2014 11:43:18:

Moet ik mijn hele code even geven?
 

02/05/2014 11:56:50
Quote Anchor link
Dit echo'en gaat sowieso niet lukken want je moet voor alle (double)quotes een backslash zetten. Of je doet het zo:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo"

?>


<form method="post" action="" />
<p>

<select name="item">
<option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php echo $text["naampje_1"]; ?></option>
</select>

<?php

";

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:57:18
Quote Anchor link
Kijk eens goed naar je quotes en je echo..

- Je sluit na </select> nergens je echo af.
- Verder sluit je je quote voor $text["naampje_1"] af met een double-quote, terwijl je met een single-quoe begint.

Houd het gewoon consistent, en houd variabelen altijd buiten quotes.
Dan kan er niks misgaan. Eigenlijk hoef je dat formulier niet eens te echo'en. Je kan ook prima alleen die $text["naampje_1"] echoën, tussen PHP-tags.

@Pascal: Wat je zegt klopt niet. Ook jij gebruikt een PHP-tag in je quotes, en dat werkt niet, want je zit al in de PHP-modus.
Gewijzigd op 02/05/2014 11:59:37 door - Ariën -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 12:04:27
Quote Anchor link
- Aar - op 02/05/2014 11:57:18:
Kijk eens goed naar je quotes en je echo..

- Je sluit na </select> nergens je echo af.
- Verder sluit je je quote voor $text["naampje_1"] af met een double-quote, terwijl je met een single-quoe begint.

Houd het gewoon consistent, en houd variabelen altijd buiten quotes.
Dan kan er niks misgaan. Eigenlijk hoef je dat formulier niet eens te echo'en. Je kan ook prima alleen die $text["naampje_1"] echoën, tussen PHP-tags.

@Pascal: Wat je zegt klopt niet. Ook jij gebruikt een PHP-tag in je quotes, en dat werkt niet, want je zit al in de PHP-modus.


Nee dat komt omdat het niet me hele code is. Maar ik begin $text["naampje_1"] toch met (") en sluit hem af met ("). Ik snap nog steeds niet wat ik verkeerd doe of wat ik anders zou moeten doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php

/* hier nog wat voor */

echo '

<form method="post" action="" />
  <p>

<select name="item">
<option>".$text["talent_1"]."</option>
<option>Talent_2</option>
<option>Talent_3</option>
<option>Talent_4</option>
<option>Talent_5</option>
<option>Talent_6</option>
<option>Talent_7</option>
<option>Talent_8</option>
<option>Talent_9</option>
<option>Talent_10</option>
</select>

          <input type="text" name="name" id="name" placeholder="Naam" />

      <input type="text" name="email" id="email" placeholder="Email" />

          <input type="text" name="bod" id="bod" placeholder="Bedrag" />

          <textarea name="message" id="message" placeholder="Overige opmerkingen"></textarea>

          <input type="submit" class="button" name="submit" value=" Versturen " />

  </p>
</form>


'
;

/* hier nog wat na */
?>
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 12:04:27
Quote Anchor link
> Ik open een echo met singel quote (') ja dat snap ik, maar ik sluit hem toch pas helemaal onderaan mijn formulier? De quotes (") in mijn formulier sluit ik allemaal toch af?
Voor en na $text["naampje_1"] sluit en open je met een dubbel quote, dit conflicteert dus.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naam
= 'Bart';
echo 'Hallo " . $naam . " alles goed?'; // FOUT!
echo 'Hallo ' . $naam . ' alles goed?'; // GOED
echo "Hallo " . $naam . " alles goed?"; // GOED
?>

Waarom sowieso het hele formulier in een echo en niet zoals mijn eerder gegeven voorbeeld.
Als het nog niet duidelijk is geef ik 't op :-(

@Pascal; Waarom zou je dit überhaupt ooit willen. Onnodig sluiten en openen van php terwijl je gewoon een single quote kan gebruiken. Dit soort foute voorbeelden zijn i.m.o. alleen maar verwarrend voor de TS.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.