Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:00:08
Quote Anchor link
Ik gebruik een bestandje voor namen die op veel pagina's hetzelfde zijn. Dit werkt altijd prima maar nu probeer ik het in een contact formulier te doen en dat werkt op de een of andere manier niet. Hoe komt dit?

text.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php $text = array(
 'naampje_1' => 'Klokken',  
);
?>


contact.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php include 'text.php'; ?>

<?php
// HTML e-mail formlier
  echo '

<form method="post" action="" />
  <
p>

<
select name="item">
<
option>[code]<?php echo $text["naampje_1"]; ?>
</option>
</select>

............. etc!
Gewijzigd op 02/05/2014 11:00:28 door Bart Matsko
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 06:03:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:01:35
Quote Anchor link
Wat werkt er niet, wat gebeurt er wel?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/05/2014 11:03:38
Quote Anchor link
Ik wed dat hij wel degelijk echo't maar dat je browser het niet weergeeft omdat je een foutje in de html hebt. Waarschijnlijk kun je de text wel terugvinden in de bron van de pagina.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:03:59
Quote Anchor link
Normaal zou er het woord 'klokken' moeten komen maar er verschijnt gewoon helemaal niks?
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 11:05:01
Quote Anchor link
en als je voor die select...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($text);
?>

...uitvoert, wat krijg je dan?
Anders mogelijk een fout in je HTML inderdaad.

Dit werkt gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$text
= array(
 'naampje_1' => 'Klokken',  
);

?>

<form method="POST">

<select name="naampjes">
    <option><?php echo $text["naampje_1"]; ?></option>
</select>

</form>


edit:

Ah je opent PHP in PHP. Dat kan natuurlijk sowieso niet. Dit zou een foutmelding moeten geven.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo '<form method="post" action="" /><p>

<
select name="item">
<
option>[code]<?php echo $text["naampje_1"]; ?>
</option>
Gewijzigd op 02/05/2014 11:06:33 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:05:01
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 02/05/2014 11:03:38:
Ik wed dat hij wel degelijk echo't maar dat je browser het niet weergeeft omdat je een foutje in de html hebt. Waarschijnlijk kun je de text wel terugvinden in de bron van de pagina.


Hoe bedoel je dit, ik snap het niet precies?

Als ik het buiten m'n contact formulier zet werkt het wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:07:31
Quote Anchor link
Waarom wil je PHP direct openen in een echo? Je zit immers al in de PHP-modus.
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 11:07:50
Quote Anchor link
Je opent PHP in PHP. Dat zou een foutmelding moeten geven. Zie mijn bijgewerkte bericht.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/05/2014 11:08:13
Quote Anchor link
Ik weet niet welke browser je gebruikt maar je kunt in de browser de bron van de pagina opvragen. Je krijgt dan de HTML te zien welke door PHP is gemaakt.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:12:01
Quote Anchor link
- Aar - op 02/05/2014 11:07:31:
Waarom wil je PHP direct openen in een echo? Je zit immers al in de PHP-modus.


Hoe moet ik dit anders doen dan? Ik kan niet zomaar die
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php weg halen ..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:14:34
Quote Anchor link
Waarom zou je die PHP-tag in een echo niet weg kunnen halen, denk jij?

Je kan toch prima dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= "Dit is een stukje tekst";
echo "Hier staat: ".$tekst."!";
?>
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:17:33
Quote Anchor link
Nou dit werkt niet? Ik weet niet precies hoe ik dit wel moet doen zonder een nieuwe php te beginnen?

text.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php $text = array(
 'naampje_1' => 'Klokken',  
);
?>


contact.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php include 'text.php'; ?>

<?php
// HTML e-mail formlier
  echo '

<form method="post" action="" />
  <
p>

<
select name="item">
<
option>echo $text["naampje_1"];</option>
<
/select>

.............
etc!
[
/code]
Gewijzigd op 02/05/2014 11:18:28 door Bart Matsko
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:24:44
Quote Anchor link
Kijk eens goed, je bent al een echo op lijn 5 begonne, dus waarom op lijn 11 nog een echo?

Je bouwt toch ook geen huis in een huis? Je moet alleen je variabelen buiten je quotes zetten. Kijk eens naar mijn voorbeeld die ik net plaatstte.
Gewijzigd op 02/05/2014 11:25:26 door - Ariën -
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 11:26:41
Quote Anchor link
Bart, begin eerst eens met een beginnershandleiding
Je opent echo en vervolgens weer een echo zonder de eerst af te sluiten.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:32:27
Quote Anchor link
- Aar - op 02/05/2014 11:24:44:
Kijk eens goed, je bent al een echo op lijn 5 begonne, dus waarom op lijn 11 nog een echo?

Je bouwt toch ook geen huis in een huis? Je moet alleen je variabelen buiten je quotes zetten. Kijk eens naar mijn voorbeeld die ik net plaatstte.


Oke dat snap ik, maar ik zie het verband niet tussen jou voorbeeld en wat ik wil. Ik heb (dacht ik) nu jou voorbeeld overgenomen toch? Maar het werkt natuurlijk nog steeds niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
  echo '

<form method="post" action="" />
  <p>

<select name="item">
<option>".$text["naampje_1"]."</option>
</select>


Toevoeging op 02/05/2014 11:32:46:

Michael - op 02/05/2014 11:26:41:
Bart, begin eerst eens met een beginnershandleiding
Je opent echo en vervolgens weer een echo zonder de eerst af te sluiten.


Ja die heb ik gisteren al doorgenomen maar kwam er niet uit ...
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 11:36:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
  echo '

<form method="post" action="" />
  <
p>

<
select name="item">
<
option>".$text["naampje_1"]."</option>
<
/select>
?>

Je opent echo met singel quote (') en sluit en opent vervolgens met een dubbel quote (") en sluit de echo daarna helemaal niet meer.
Mijn eerder gegeven voorbeeld zou een stuk makkelijker voor je zijn dan hele formulieren te echo'en.
Gewijzigd op 02/05/2014 11:37:34 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 11:40:44
Quote Anchor link
Michael - op 02/05/2014 11:36:43:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
  echo '

<form method="post" action="" />
  <
p>

<
select name="item">
<
option>".$text["naampje_1"]."</option>
<
/select>
?>

Je opent echo met singel quote (') en sluit en opent vervolgens met een dubbel quote (") en sluit de echo daarna helemaal niet meer.
Mijn eerder gegeven voorbeeld zou een stuk makkelijker voor je zijn dan hele formulieren te echo'en.


Ik open een echo met singel quote (') ja dat snap ik, maar ik sluit hem toch pas helemaal onderaan mijn formulier? De quotes (") in mijn formulier sluit ik allemaal toch af?





Toevoeging op 02/05/2014 11:43:18:

Moet ik mijn hele code even geven?
 

02/05/2014 11:56:50
Quote Anchor link
Dit echo'en gaat sowieso niet lukken want je moet voor alle (double)quotes een backslash zetten. Of je doet het zo:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo"

?>


<form method="post" action="" />
<p>

<select name="item">
<option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php echo $text["naampje_1"]; ?></option>
</select>

<?php

";

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2014 11:57:18
Quote Anchor link
Kijk eens goed naar je quotes en je echo..

- Je sluit na </select> nergens je echo af.
- Verder sluit je je quote voor $text["naampje_1"] af met een double-quote, terwijl je met een single-quoe begint.

Houd het gewoon consistent, en houd variabelen altijd buiten quotes.
Dan kan er niks misgaan. Eigenlijk hoef je dat formulier niet eens te echo'en. Je kan ook prima alleen die $text["naampje_1"] echoën, tussen PHP-tags.

@Pascal: Wat je zegt klopt niet. Ook jij gebruikt een PHP-tag in je quotes, en dat werkt niet, want je zit al in de PHP-modus.
Gewijzigd op 02/05/2014 11:59:37 door - Ariën -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/05/2014 12:04:27
Quote Anchor link
- Aar - op 02/05/2014 11:57:18:
Kijk eens goed naar je quotes en je echo..

- Je sluit na </select> nergens je echo af.
- Verder sluit je je quote voor $text["naampje_1"] af met een double-quote, terwijl je met een single-quoe begint.

Houd het gewoon consistent, en houd variabelen altijd buiten quotes.
Dan kan er niks misgaan. Eigenlijk hoef je dat formulier niet eens te echo'en. Je kan ook prima alleen die $text["naampje_1"] echoën, tussen PHP-tags.

@Pascal: Wat je zegt klopt niet. Ook jij gebruikt een PHP-tag in je quotes, en dat werkt niet, want je zit al in de PHP-modus.


Nee dat komt omdat het niet me hele code is. Maar ik begin $text["naampje_1"] toch met (") en sluit hem af met ("). Ik snap nog steeds niet wat ik verkeerd doe of wat ik anders zou moeten doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php

/* hier nog wat voor */

echo '

<form method="post" action="" />
  <p>

<select name="item">
<option>".$text["talent_1"]."</option>
<option>Talent_2</option>
<option>Talent_3</option>
<option>Talent_4</option>
<option>Talent_5</option>
<option>Talent_6</option>
<option>Talent_7</option>
<option>Talent_8</option>
<option>Talent_9</option>
<option>Talent_10</option>
</select>

          <input type="text" name="name" id="name" placeholder="Naam" />

      <input type="text" name="email" id="email" placeholder="Email" />

          <input type="text" name="bod" id="bod" placeholder="Bedrag" />

          <textarea name="message" id="message" placeholder="Overige opmerkingen"></textarea>

          <input type="submit" class="button" name="submit" value=" Versturen " />

  </p>
</form>


'
;

/* hier nog wat na */
?>
 
Michael -

Michael -

02/05/2014 12:04:27
Quote Anchor link
> Ik open een echo met singel quote (') ja dat snap ik, maar ik sluit hem toch pas helemaal onderaan mijn formulier? De quotes (") in mijn formulier sluit ik allemaal toch af?
Voor en na $text["naampje_1"] sluit en open je met een dubbel quote, dit conflicteert dus.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naam
= 'Bart';
echo 'Hallo " . $naam . " alles goed?'; // FOUT!
echo 'Hallo ' . $naam . ' alles goed?'; // GOED
echo "Hallo " . $naam . " alles goed?"; // GOED
?>

Waarom sowieso het hele formulier in een echo en niet zoals mijn eerder gegeven voorbeeld.
Als het nog niet duidelijk is geef ik 't op :-(

@Pascal; Waarom zou je dit überhaupt ooit willen. Onnodig sluiten en openen van php terwijl je gewoon een single quote kan gebruiken. Dit soort foute voorbeelden zijn i.m.o. alleen maar verwarrend voor de TS.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.