container loopt niet door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

23/07/2011 20:26:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een een container en daar twee divjes in, maar de container loopt niet door, zie foto.

Hoe kan ik er voor zorgen dat ie wel door loopt? Want de div nieuws en sidebar moeten er in en footer moet er helemaal onder

http://img715.imageshack.us/img715/9926/59499254.jpg

CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
div.container{
background-color: #101314;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
width: 1000px;
 }

div.nieuws{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: left;
width: 630px;
 }
 
div.sidebar{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: right;
width: 290px;
 }

div.footer{
background-color: #000000;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
padding-top: 10px;
width: 1000px;
 }


HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<body>

<div class="container">
<div class="nieuws">Tekst</div>

<div class="sidebar">
Tekst
</div>

</div>

<div class="footer">
Copyright text
</div>

</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:15:16
 
John Acid

John Acid

23/07/2011 20:33:40
Quote Anchor link
Volgens mij moet je je div container height auto meegeven, dan zou het moeten werken.

Kijk anders hierna. misschien zit hier iets tussen; http://www.gigadesign.be/2006/07/layout-met-100-hoogte/
Gewijzigd op 23/07/2011 20:34:35 door John Acid
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/07/2011 20:40:55
Quote Anchor link
Voeg aan de css van div.container toe:

overflow: auto;
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 14:53:35
Quote Anchor link
Bedankt! Het is gelukt!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 14:58:54
Quote Anchor link
Hoe heb je het opgelost?
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:10:25
Quote Anchor link
Jou manier Ozzie!

Toevoeging op 24/07/2011 16:15:44:

Ik heb nog iets :$

Ik heb verschillende stekst boxjes maar ze lopen niet onder elkaar

http://img813.imageshack.us/img813/1324/vraag.jpg

Dus div.content moet links staan (onder elkaar doorlopen) en div.sidebar moet rechts staan (onder elkaar doorlopen)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="container">
<div class="content"><h1>Nieuws</h1></div>
<div class="sidebar">Tekst</div>
<div class="content">Tekst</div>
<div class="sidebar"><h1>Chat</h1><br>Tekst</div>

</div>


CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
div.content{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 610px;
float: left;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.sidebar{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 310px;
float: right;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.container{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
overflow: auto;
width: 1000px;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #101314;
behavior: url(/PIE.htc);
}
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:23:07
Quote Anchor link
Je moet dan die 2 blokken aan de linkerkant in een aparte container zetten, bijvoorbeeld container_left en de 2 blokken aan de rechterkant zet je ook in een aparte container, bijvoorbeeld container_right. Deze beide containers geef je dan de juiste breedte width: 610px; en width: 310px; en allebei een float: left; zodat ze naast elkaar komen staan.
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:27:57
Quote Anchor link
Oke, dat ga ik even proberen!

Toevoeging op 24/07/2011 16:48:42:

Alles is gelukt! jullie zijn super heel erg bedankt!!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:59:33
Quote Anchor link
graag gedaan :)
 
Zie Foto

Zie Foto

04/08/2011 22:24:30
Quote Anchor link
Ik heb hetzelfde probleem...

CSS code => http://www.plaatscode.be/141188/
Afbeelding => http://i54.tinypic.com/15wb61z.png

Alvast bedankt,
GerrieOnline
 
Joakim Broden

Joakim Broden

05/08/2011 00:02:04
Quote Anchor link
Manier 1 (aanrader):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
.main:after {
    content: ".";
    display: block;
    clear: both;  
    height: 0;
    overflow: hidden;
}

Een container om .menu en .content zetten met class main en deze css in je css zetten.

Manier 2:
Een container om .menu en .content zetten en een overflow: hidden; mee geven

Manier 3 afrader:
een div achter .content zetten met een clear: both;
Gewijzigd op 05/08/2011 00:03:38 door Joakim Broden
 
Zie Foto

Zie Foto

05/08/2011 00:33:45
Quote Anchor link
Bedankt Oetzie cookie =D
Nu ziet de site er beter uit
 
Zie Foto

Zie Foto

27/08/2011 18:59:57
Quote Anchor link
Oei.. in IE werkt dit niet.

CSS Code:

.content:after {
content:".";
display:block;
clear:both;
height:0;
overflow:hidden;
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.