[CSS] aligneren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »
Jan H

Jan H

02/11/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Beste,

ik ben momenteel bezig aan m'n nieuwe site. Ik heb echter al 2 problemen met CSS waarvan ik zelf de oplossing niet direct weet.

1/
http://janheuninck.be/contact.php
=> De errorberichten rechts moeten verticaal gecentreerd worden. Ik heb gewerkt met vertical-align: middle; maar dit werkt niet...

2/
http://janheuninck.be/index.php
=> De menublokken moet rechts gealigneerd worden, zodat de uiterst rechtse kant van het 4e blok gelijk komt met de rechterkant van mn titel. text-align: right werkt niet... Als ik op elk menu-blok float: right; toepas, dan is alles wel mooi langs rechts uitgelijnd, maar dan staan m'n menu-blokken in omgekeerde volgorde...


Kan iemand me hierbij helpen?


alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 22:06:57
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 10:56:00
Quote Anchor link
Voor de eerste heb ik nog niet echt naar gekeken, maar voor de tweede wel:

Voeg eens rond om die vier menu divs een extra div in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
            <div style="float: right;">
            <div class="menu_item" id="item_1" onclick="window.location.href='over.php';">
                    <p>Over mij</p>
                </div>
                <div class="menu_item" id="item_2" onclick="window.location.href='projecten.php';">
                    <p>Projecten</p>
                </div>
                <div class="menu_item" id="item_3" onclick="window.location.href='links.php';">
                    <p>Links</p>

                </div>
                <div class="menu_item" id="item_4" onclick="window.location.href='contact.php';">
                    <p>Contact</p>
                </div>
            </div>


Die float: right; zal dan alle menu items naar rechts verplaatsen binnen in de menu div.
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Tuurlijk, dat ik daar niet aan gedacht heb xD

bedankt!
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 10:59:00
Quote Anchor link
No problem.

Wat bedoel je precies met die eerste?
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 11:03:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 02.11.2008 10:59:
No problem.

Wat bedoel je precies met die eerste?


Bij de textarea: de "niet geldig" moet verticaal gecentreerd worden t.o.v. het invoerveld. Nu staat dit onderaan t.o.v. de invoer
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 11:17:00
Quote Anchor link
De enige manier die ik kan vinden, is een manier om het aan de bovenkant van de textarea te alignen, in plaats van onderaan. En die manier is hier uitgelegd.

Het nadeel van die manier is dat je een label moet gebruiken. Verder zou ik geen andere manier kunnen bedenken op dit moment.
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Je moet eigenlijk sowieso wel een label gebruiken. Denk ook aan braille-lezers en spraaksoftware etc.

Een label is hieruitermater geschikt voor. Maar ik zie dat het al gelukt is (je foutmeldingen staan netjes in het midden erachter).

Ps even je een spatie bij Naam / Voornaam invullen en dan weer halen blijft een groen vinkje geven ;).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 13:21:00
Quote Anchor link
Eddy Erkelens schreef op 02.11.2008 13:18:
Je moet eigenlijk sowieso wel een label gebruiken. Denk ook aan braille-lezers en spraaksoftware etc.

Een label is hieruitermater geschikt voor. Maar ik zie dat het al gelukt is (je foutmeldingen staan netjes in het midden erachter).

Ps even je een spatie bij Naam / Voornaam invullen en dan weer halen blijft een groen vinkje geven ;).


Dan elke span van een foutboodschap in een label plaatsen? of de span's vervangen door labels?

De validatie klopt inderdaad nog niet, hiervoor heb ik een andere topic gestart :) Bedankt voor de tips
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Spans vervangen door labels.
Spans zijn daar niet voor. Labels wel.
En met wat gespeel met margins/paddings kan je het echt heel netjes maken ;).


Afbeelding

Voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<li class="verplicht">
    <label for="naam">Naam van groep</label>
    <label class="bijschrift" for="naam">Naam van groep zo schrijven: <b>6a</b> of <b>7/8</b>.</label>
    
    <input name="naam" type="text">
</li>
<li>
    <label for="admin">Leerkracht/admin</label>
    <label class="bijschrift" for="admin">Indien niet aanwezig: <a href="n.p?s=332bc17c3eblb30aa981">gebruiker toevoegen</a></label>
    
    <select name="admin">
        <option value="3">Meester Eddy</option>
        <option value="13">Juffrouw Diana</option>
    </select>
</li>



En de rest is met CSS ;).
En dit is goed leesbaar voor braille etc. Tevens valideert het (denk ik) wel, maar dat is nog niet getest.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.