[CSS] Site slicen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »
Martijn

Martijn

28/04/2008 19:12:00
Quote Anchor link
Ik heb een ontwerp, maar weet niet echt goed hoe ik dit om kan zetten naar css (met divs). Ik heb in paint effen een grove schets gemaakt:

www.demaffia.nl/site.JPG

Toelichting:
1) header
2) komt plaatje in
3) menu
4) tekst content
5) afbeelding in de hoek

Hoop dat jullie mij verder kunnen helpen. Gelieve geen adviezen over hoe ik mijn layout beter kan doen, ik heb het zo in mijn hoofd en wil het graag op deze manier uitvoeren :)

Alvast bedankt,

Martijn
 
PHP hulp

PHP hulp

30/05/2024 14:02:48
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/04/2008 19:14:00
Quote Anchor link
Grove schets, zeg dat wel...

Achtergrond
Div1 -> header
Div2 -> plaatje links (links floaten)
Div3 -> container
Div4 -> 'zwevend divje' links
Div5 -> 'zwevend divje' rechts

Niet zo moeilijk toch?
 
Martijn

Martijn

28/04/2008 19:18:00
Quote Anchor link
dus div 4 en 5 in de container laten zweven? En hoe positioneer je die dan?

Edit:
div2 is nr 5 in mn schets?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/04/2008 19:26:00
Quote Anchor link
Div4 en -5 met negatieve margins positioneren.

Div2 is idd nr. 5, maar je kunt dat ook gewoon met de img-tag doen. 'k Snap daar even niet van wat je ermee wilt bereiken, maar oké.
 
Martijn

Martijn

28/04/2008 19:30:00
Quote Anchor link
Alleen negatieve margins worden volgens mij niet geaccepteerd in IE 6. En helaas wordt deze browaer nog n hoop gebruikt...
En hoe kan je dit dan het beste positioneren? Absolute of relative? De site moet er nog wel goed uit blijve zien ook al wordt IE / FF verkleind...
En in welke div komen div4 en 5? In de container of .. ?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/04/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Jawel hoor, IE6 accepteert gewoon negatieve margins. Geen position gebruiken, met die negatieve margins lukt het al. Ja, ze komen in de container.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

28/04/2008 20:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div id="nummer5"></div>
<div id="container">
    <div id="nummer 1"></div>
    <div id="nummer 4">
        <div id="nummer 3"></div>
        <div id="nummer 2"></div>
    </div>
</div>


css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
#nummer5 {
position: absolute;
left: 0;
top: 0;
width: 200px;
height: 200px;
}
#container {
position: relative;
margin: 0 auto;
width: 600px;
}
#nummer4 {
position: relative;
}
#nummer3 {
position: absolute;
left: -50px;
top: 50px;
width: 100px;
height: 100px;
}
#nummer2 {
position: absolute;
right: -50px;
top: 50px;
width: 100px;
height: 100px;
}

En dan aanpassen naar je eigen afmetingen en dergelijke.
Die nummer 2 en 3 geef je beide een position absolute in een div (nummer 4) met een position relative. Zo positioneer je deze 2 aan de hand van nummer 4.
Nummer 5 staat compleet buiten de rest.
 
Martijn

Martijn

28/04/2008 20:33:00
Quote Anchor link
Ben nu even aan de slag met de code van Niek.

Maar negatieve margins in IE6 werkt bij mij niet. Ik zal wel wat fout doen. DIt krijg ik te zien in IE6:

www.demaffia.nl/IE6.JPG

code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<html>
<head>
<title> TEST </title>

<style rel="stylesheet" style="text/css">

*{
    margin:0px;
    padding: 0px;
}

body
{
    background-color: blue;
}

#container
{
    width: 1200px;
    margin: 0px auto;
}

#left
{
    background-image: url('http://www.5minds.nl/graph/ballen.png');
    background-position: top left;
    background-repeat: no-repeat;
    height: 100%;
    width: 180px;
    float: left;
}

#site
{
    float: left;
    width: 800px;
    background-color: red;
    height: 100%;
}

#header
{
    background-color: yellow;
    height: 80px;
    width: 800px;
}

#menu
{
    float: left;
    margin-top: 130px;
    margin-left: -70px;
    width: 150px;
    height: 300px;
    background-color: #999;    
    border: 1px solid black;
}

#foto
{
    float: right;
    margin-top: 80px;
    margin-right: -100px;
    width: 200px;
    height: 180px;
    background-color: #999;
}
</style>

<body>

<div id="container">
    <div id="left"></div>
    <div id="site">
        <div id="header">
        </div>
        <div id="content">
            <div id="menu"></div>
            <div id="foto"></div>
            <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam volutpat pretium massa. Etiam dui sem, fringilla in, porta sed, fermentum et, nibh. Suspendisse eros. Sed iaculis elementum leo. Nam placerat felis. Sed vestibulum, nulla sit amet porta cursus, orci libero malesuada ante, eget aliquet ipsum est in elit. Aliquam magna sem, hendrerit at, viverra ut, convallis consequat, purus. Pellentesque porta condimentum libero. Nunc vulputate nisl. Nam justo. Vivamus egestas dignissim magna. Duis sodales, pede vel porttitor tempus, ante sem molestie nisl, et suscipit urna diam quis lorem. Quisque lacus tortor, vestibulum at, vestibulum a, fermentum et, mauris. Nam sagittis.</p>
            <br/>
            <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam volutpat pretium massa. Etiam dui sem, fringilla in, porta sed, fermentum et, nibh. Suspendisse eros. Sed iaculis elementum leo. Nam placerat felis. Sed vestibulum, nulla sit amet porta cursus, orci libero malesuada ante, eget aliquet ipsum est in elit. Aliquam magna sem, hendrerit at, viverra ut, convallis consequat, purus. Pellentesque porta condimentum libero. Nunc vulputate nisl. Nam justo. Vivamus egestas dignissim magna. Duis sodales, pede vel porttitor tempus, ante sem molestie nisl, et suscipit urna diam quis lorem. Quisque lacus tortor, vestibulum at, vestibulum a, fermentum et, mauris. Nam sagittis.</p>
            <br/>
            <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam volutpat pretium massa. Etiam dui sem, fringilla in, porta sed, fermentum et, nibh. Suspendisse eros. Sed iaculis elementum leo. Nam placerat felis. Sed vestibulum, nulla sit amet porta cursus, orci libero malesuada ante, eget aliquet ipsum est in elit. Aliquam magna sem, hendrerit at, viverra ut, convallis consequat, purus. Pellentesque porta condimentum libero. Nunc vulputate nisl. Nam justo. Vivamus egestas dignissim magna. Duis sodales, pede vel porttitor tempus, ante sem molestie nisl, et suscipit urna diam quis lorem. Quisque lacus tortor, vestibulum at, vestibulum a, fermentum et, mauris. Nam sagittis.</p>
            <br/>
            <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam volutpat pretium massa. Etiam dui sem, fringilla in, porta sed, fermentum et, nibh. Suspendisse eros. Sed iaculis elementum leo. Nam placerat felis. Sed vestibulum, nulla sit amet porta cursus, orci libero malesuada ante, eget aliquet ipsum est in elit. Aliquam magna sem, hendrerit at, viverra ut, convallis consequat, purus. Pellentesque porta condimentum libero. Nunc vulputate nisl. Nam justo. Vivamus egestas dignissim magna. Duis sodales, pede vel porttitor tempus, ante sem molestie nisl, et suscipit urna diam quis lorem. Quisque lacus tortor, vestibulum at, vestibulum a, fermentum et, mauris. Nam sagittis.</p>
            <br/>
            <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam volutpat pretium massa. Etiam dui sem, fringilla in, porta sed, fermentum et, nibh. Suspendisse eros. Sed iaculis elementum leo. Nam placerat felis. Sed vestibulum, nulla sit amet porta cursus, orci libero malesuada ante, eget aliquet ipsum est in elit. Aliquam magna sem, hendrerit at, viverra ut, convallis consequat, purus. Pellentesque porta condimentum libero. Nunc vulputate nisl. Nam justo. Vivamus egestas dignissim magna. Duis sodales, pede vel porttitor tempus, ante sem molestie nisl, et suscipit urna diam quis lorem. Quisque lacus tortor, vestibulum at, vestibulum a, fermentum et, mauris. Nam sagittis.</p>
            <br/>

        </div>
    </div>
</div>

</body>
</html>


Wat doe ik fout? In IE7 en FF geeftie t gewenste resultaat...
 
Niek Weevers

Niek Weevers

28/04/2008 20:37:00
Quote Anchor link
Negatieve margins moet het liefst niet gebruiken. Daar kan inderdaad niet elke browser even goed mee overweg.
 
Martijn

Martijn

28/04/2008 20:42:00
Quote Anchor link
Met de code van Niek kom ik tot dit resultaat in IE6:

www.demaffia.nl/IE6-2.JPG

Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<html>
<head>
<title> TEST </title>

<style rel="stylesheet" style="text/css">

body{
background-color: blue;
}

#nummer5 {
position: absolute;
left: 0;
top: 0;
width: 200px;
height: 200px;
background-color: yellow;
}
#container {
position: relative;
margin: 0 auto;
width: 600px;
background-color: red;
}
#nummer4 {
position: relative;
height: 100%;
width: 800px;
background-color: black;
}
#nummer3 {
position: absolute;
left: -50px;
top: 50px;
width: 100px;
height: 100px;
background-color: red;
}
#nummer2 {
position: absolute;
right: -50px;
top: 50px;
width: 100px;
height: 100px;
background-color: red;
}
#nummer1{
    background-color: yellow;
    height: 80px;
    width: 800px;
}
</style>

<body>

<div id="nummer5"></div>
<div id="container">
    <div id="nummer1"></div>
    <div id="nummer4">
        <div id="nummer3"></div>
        <div id="nummer2"></div>
    </div>
</div>
</body>
</html>


In IE7 krijg ik ook di resultaat. In FF doet hij het wel goed.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

28/04/2008 20:50:00
Quote Anchor link
Je moet sowieso het volgende nog toevoegen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
body {
 margin: 0;
}


En je moet een doctype in je html bestand hebben. Ik zou het volgende toevoegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

in plaats van: <html>

ps je geeft nummer 1 en 4 een breedte van 800px mee terwijl de container, waar ze in zitten' een breedte heeft van 600px. Dit klopt niet.
Je mag de breedtes bij 1 en 4 wel helemaal weghalen. Deze divs passen zich automatisch aan aan de breedte van de container waar ze in zitten. In dit geval dus 600px.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Martijn

Martijn

28/04/2008 21:51:00
Quote Anchor link
Het probleem heb ik inmiddels opgelost :)

Ik was met mijn eigen code erg dichtbij. Ik moest voor IE nog een extra regeltjes plaatsen bij vlak 2 en 3 (#foto en #menu). Hetgeen ik moest toevoegen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
position: relative;


Dit kwam ik ergens tegen op internet. Maar kan iemand mij vertellen waarom dit regeltje het verschil maakt? Wat dit regeltje precies doet?

@Niek: thnx voor alle moeite :)
 
Wouter K

Wouter K

28/04/2008 22:11:00
Quote Anchor link
De eigenschappen voor positioneren maken het mogelijk om de plaats van elementen in een document nauwkeurig te bepalen. De elementen kunnen daarbij in lagen boven elkaar gestapeld worden. Bovendien kan aangegeven worden of elementen wel of niet zichtbaar moeten zijn. Met deze laatste mogelijkheid hebben de eigenschappen voor positioneren niet alleen een functie waar het gaat om statische documenten. Door ze te gebruiken in combinatie met een script-taal kunnen dynamische onderdelen in een document worden opgenomen.


Kan niet duidelijker :)

Dank u handleidinghtml.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
Niek Weevers

Niek Weevers

28/04/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Volgens mij werkt dit beter met margins.
Maar je moet wel de doctype toevoegen. Dit is tevens verplicht als je je site correct wilt laten valideren.
 
Martijn

Martijn

28/04/2008 22:59:00
Quote Anchor link
En toch snap ik ht nog steeds niet volledig waarom position:relative mijn probleem verhelpt. Waarom maakt het zo'n verschil? Wat is het verschil tussen geen position opgeven en position: relative? Wat is dan de default waarde van position als deze niet wordt meegegeven met een element?
 

28/04/2008 23:00:00
Quote Anchor link
Misschien is dit ook wel een interessante tutorial :-).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.