Datum en tijd resettten van een bestand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Herman woudenberg

Herman woudenberg

17/10/2014 23:29:49
Quote Anchor link
Hallo,

Ik weet er veel te weinig van af daarom heb ik jullie hulp nodig.

Ik wil van een torrent bestand de datum en tijd resetten naar het nu.
Ik dacht dat dat moest kunnen door de action= een nieuwe opdracht te geven die dat doet.
Maar ik weet niet of dat zo is, ik heb hier onder het stukje script staan wat ik bedoel.
Ik hoor graag van jullie, alvast bedankt.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
if (get_user_class() >= UC_OWNER)
{
print "<tr><td height=30 class=embedded><div align=right>";
print "<table width=1% class=bottom border=0 cellspacing=0 cellpadding=0><tr><td class=embedded>";
print "<form method=post action=torrent_delete_correctie.php>";
print "<input type=hidden name=torrentid value=$id>";
print "<input type=hidden name=action value=verwijderen>";
print "<input type=checkbox name=sure>";
print "</td><td class=embedded>";
print "<input type=submit style='height:25px;width:225px;background:transparent;color:white;font-weight:bold' value='Plaats deze Torrent omhoog'>";
print "</form>";
print "</td></tr></table>";
}
print "</td></tr>";
print "</table>";
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 16:39:38
 
Jan R

Jan R

18/10/2014 07:42:54
Quote Anchor link
Welke datum?

De datum in een bestandsnaam
De datum in OS Linux
De datum in OS Windows, Windows kent 3 datums: Laatst gelezen, Gewijzigd en gemaakt.
Voor Windows heb ik dit: http://www.janr.be/windows/FileDate.exe

Jan
 
Herman woudenberg

Herman woudenberg

20/10/2014 14:34:18
Quote Anchor link
Het gaat om de plaatsings-datum van een torrent bestand op een server de datum staat in de kolom (added)
In mijn voorbeeld stukje van het script word de torrent verwijderd, mischien moet er wat voor of achter

Toevoeging op 20/10/2014 14:37:01:

Ps ik kan de plaats datum wijzigen via de PhP-admin, maar het leek mij simpeler om een knop op de site te hebben die hem naar de datum van vandaag zet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

20/10/2014 16:29:25
Quote Anchor link
Ik google wel even voor je Herman :-)

tadaaa

http://php.net/manual/en/function.touch.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.