$_get

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Enrico van der List

Enrico van der List

09/06/2015 19:41:33
Quote Anchor link
Ik krijg op een of andere manier mijn afbeeldingen niet uit de database gelezen.

Notice: Undefined index: id in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/snap/page/dailyScreenSubmit.php on line 42

Het zal we heel erg simpel zijn...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
        $id
= $_GET['id'];
                    
    if(isset($_GET['id']))
    {

        $result = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = '$id' ORDER BY id DESC");
        while($row = mysqli_fetch_array($result))
            {

                echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100'/>";
            }
        }
                    
?>
Gewijzigd op 11/06/2015 16:59:59 door Enrico van der List
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 11:11:08
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2015 19:48:19
Quote Anchor link
Voordat je op regel 4 controleert of $_GET['id'] bestaat, roep je hem op regel 2 al op. Omdat hij niet bestaat zal je di emelding dus te zien krijgen.

De oplossing, regel 2 verhuizen na regel 5, of gewoon niet onnodig variabelen aanmaken, en netjes $_GET['id'] gebruiken.

Tevens zie ik een SQL-injection in je query, dus gebruik mysqli_real_escape_string() om je $id (of $_GET['id']).
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

09/06/2015 19:54:32
Quote Anchor link
Probeer dit eens :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(array_key_exists('id', $_GET)) {
    if(is_int($_GET['id'])) $_GET['id'] = (int)$_GET['id'];
    else mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id']);
    
    $res = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = $id ORDER BY id DESC");
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1) {
        while($row = mysqli_fetch_array($res)) {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }

}

else {
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>
Gewijzigd op 09/06/2015 19:56:35 door RobertJan Doeternietoe
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2015 19:56:42
Quote Anchor link
@RobertJan: Waarom gebruik je array_key_exists? Een simpele isset() lijkt mij toch ook wel voldoende?
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

09/06/2015 19:59:02
Quote Anchor link
- Aar - op 09/06/2015 19:56:42:
@RobertJan: Waarom gebruik je array_key_exists? Een simpele isset() lijkt mij toch ook wel voldoende?


Programmeer gewoonte van me :P

Maar je kunt ook uiteraard if(isset()) gebruiken =)
 
Enrico van der List

Enrico van der List

09/06/2015 20:06:29
Quote Anchor link
RobertJan Doeternietoe op 09/06/2015 19:54:32:
Probeer dit eens :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(array_key_exists('id', $_GET)) {
    if(is_int($_GET['id'])) $_GET['id'] = (int)$_GET['id'];
    else mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id']);
    
    $res = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = $id ORDER BY id DESC");
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1) {
        while($row = mysqli_fetch_array($res)) {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }

}

else {
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>


Krijg vervolgens een melding van:
ID parameter niet gesubmit of onjuist
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

09/06/2015 20:16:44
Quote Anchor link
Enrico van der List op 09/06/2015 20:06:29:
RobertJan Doeternietoe op 09/06/2015 19:54:32:
Probeer dit eens :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(array_key_exists('id', $_GET)) {
    if(is_int($_GET['id'])) $_GET['id'] = (int)$_GET['id'];
    else mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id']);
    
    $res = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = $id ORDER BY id DESC");
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1) {
        while($row = mysqli_fetch_array($res)) {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }

}

else {
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>


Krijg vervolgens een melding van:
ID parameter niet gesubmit of onjuist


Hoe benader je het bestand?
 
Enrico van der List

Enrico van der List

09/06/2015 20:19:21
Quote Anchor link
RobertJan Doeternietoe op 09/06/2015 20:16:44:
Enrico van der List op 09/06/2015 20:06:29:
RobertJan Doeternietoe op 09/06/2015 19:54:32:
Probeer dit eens :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(array_key_exists('id', $_GET)) {
    if(is_int($_GET['id'])) $_GET['id'] = (int)$_GET['id'];
    else mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id']);
    
    $res = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = $id ORDER BY id DESC");
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1) {
        while($row = mysqli_fetch_array($res)) {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }

}

else {
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>


Krijg vervolgens een melding van:
ID parameter niet gesubmit of onjuist


Hoe benader je het bestand?


vanuit database door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include('conect_mysqli.php'); // connectie met database
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/06/2015 20:49:28
Quote Anchor link
is_int() levert op strings (alle inhoud van $_GET en $_POST zijn altijd strings...) in ieder geval altijd false op.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 11:50:24
Quote Anchor link
Ben er nog niet veel mee opgeschoten want het blijft op een of andere manier maar foutmeldingen geven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/06/2015 11:55:05
Quote Anchor link
Welke code heb je nu, en welke foutmeldingen blijven over?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:02:21
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(isset($_GET['id']))
{

    $res = mysqli_query($con, "SELECT path FROM temp WHERE id = ". (int) $_GET['id']);
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1)
    {

        while($row = mysqli_fetch_array($res))
        {

            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else
    {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }
}

else
{
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>
Gewijzigd op 10/06/2015 12:03:51 door - SanThe -
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 12:02:50
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: id in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/snap/page/dailyScreenSubmit.php on line 53

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/snap/page/dailyScreenSubmit.php on line 56

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$pic
= $_GET['id']; # 53
                    
$result = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp ORDER BY $pic DESC LIMIT 1");
    while($row = mysqli_fetch_array($result))  #56
        {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']." '/>";
        }

?>


Toevoeging op 10/06/2015 12:05:32:

- SanThe - op 10/06/2015 12:02:21:
Waarom niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(isset($_GET['id']))
{

    $res = mysqli_query($con, "SELECT path FROM temp WHERE id = ". (int) $_GET['id']);
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1)
    {

        while($row = mysqli_fetch_array($res))
        {

            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else
    {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }
}

else
{
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>



Ik krijg uiteindelijk deze echo terug: 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:06:49
Quote Anchor link
Dan bestaat $_GET['id'] dus niet.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/06/2015 12:12:05
Quote Anchor link
Hoe roep je je pagina aan? ...

$_GET -> de bron hiervan is je URL (pagina.php?id=1234)

$_POST -> de bron hiervan is je formulier (<input type="..." name="id" value="1234" />)

Snap je hoe $_GET werkt?
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 12:14:03
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 10/06/2015 12:12:05:
Hoe roep je je pagina aan? ...

$_GET -> de bron hiervan is je URL (pagina.php?id=1234)

$_POST -> de bron hiervan is je formulier (<input type="..." name="id" value="1234" />)

Snap je hoe $_GET werkt?


normaal wel maar in dit geval snap ik het zelf ook even niet meer...
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:17:00
Quote Anchor link
Enrico van der List op 10/06/2015 12:14:03:
Thomas van den Heuvel op 10/06/2015 12:12:05:
Hoe roep je je pagina aan? ...

Doe je dat met pagina.php?id=1234
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 12:19:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 10/06/2015 12:17:00:
Enrico van der List op 10/06/2015 12:14:03:
Thomas van den Heuvel op 10/06/2015 12:12:05:
Hoe roep je je pagina aan? ...

Doe je dat met pagina.php?id=1234


nee ik roep de pagina aan door
header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php');


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set("display_errors", "1");
    include '../page/error.php';
    
    include('../conect_mysqli.php');
    
    /*Upload van afbeelding naar server en database*/
    $resultaat = mysqli_query($con,"SELECT MAX(id) FROM temp"); // checkt of database image bestaat
    
    $rij = mysqli_fetch_array($resultaat);  
    $rij = $rij['MAX(id)'] + 1 ; // veranderd de naam in een nummer van de foto's aan de hand van de database + 1
    
    $target_dir = "../upload/temp/";
    $image_name = addslashes($_FILES['myimg']['name']); // naam bestand
    
    $new_image_name = date('YmdHis') . '_' . uniqid() . '.jpg';
    $target_file = $target_dir. $new_image_name;    
    
    $filePath = "upload/temp/" .$new_image_name; // locatie en naam van het bestand wat is geupload
    
    if (move_uploaded_file($_FILES["myimg"]["tmp_name"], $target_file)){
        echo "gelukt";
    }
else {
        echo "niet gelukt";    
    }

    
    mysqli_query($con, "INSERT INTO temp VALUES('$new_image_name', '$filePath')"); /*tussen de '' moet je de array benoemen die je wilt weergeven*/
    
    header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php');
?>

Gewijzigd op 10/06/2015 12:20:18 door Enrico van der List
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:23:36
Quote Anchor link
Enrico van der List op 10/06/2015 12:19:45:
nee ik roep de pagina aan door
header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php');


Dan heb je dus ook geen $_GET['id'].
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 12:24:38
Quote Anchor link
- SanThe - op 10/06/2015 12:23:36:
Enrico van der List op 10/06/2015 12:19:45:
nee ik roep de pagina aan door
header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php');


Dan heb je dus ook geen $_GET['id'].


hmm hoe krijg ik dan alsnog een $_GET['id'] mee?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:28:01
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php?id='.mysqli_insert_id($con));
?>
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.