$_get

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Enrico van der List

Enrico van der List

09/06/2015 19:41:33
Quote Anchor link
Ik krijg op een of andere manier mijn afbeeldingen niet uit de database gelezen.

Notice: Undefined index: id in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/snap/page/dailyScreenSubmit.php on line 42

Het zal we heel erg simpel zijn...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
        $id
= $_GET['id'];
                    
    if(isset($_GET['id']))
    {

        $result = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = '$id' ORDER BY id DESC");
        while($row = mysqli_fetch_array($result))
            {

                echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100'/>";
            }
        }
                    
?>
Gewijzigd op 11/06/2015 16:59:59 door Enrico van der List
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 16:52:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2015 19:48:19
Quote Anchor link
Voordat je op regel 4 controleert of $_GET['id'] bestaat, roep je hem op regel 2 al op. Omdat hij niet bestaat zal je di emelding dus te zien krijgen.

De oplossing, regel 2 verhuizen na regel 5, of gewoon niet onnodig variabelen aanmaken, en netjes $_GET['id'] gebruiken.

Tevens zie ik een SQL-injection in je query, dus gebruik mysqli_real_escape_string() om je $id (of $_GET['id']).
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

09/06/2015 19:54:32
Quote Anchor link
Probeer dit eens :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(array_key_exists('id', $_GET)) {
    if(is_int($_GET['id'])) $_GET['id'] = (int)$_GET['id'];
    else mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id']);
    
    $res = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = $id ORDER BY id DESC");
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1) {
        while($row = mysqli_fetch_array($res)) {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }

}

else {
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>
Gewijzigd op 09/06/2015 19:56:35 door RobertJan Doeternietoe
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/06/2015 19:56:42
Quote Anchor link
@RobertJan: Waarom gebruik je array_key_exists? Een simpele isset() lijkt mij toch ook wel voldoende?
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

09/06/2015 19:59:02
Quote Anchor link
- Aar - op 09/06/2015 19:56:42:
@RobertJan: Waarom gebruik je array_key_exists? Een simpele isset() lijkt mij toch ook wel voldoende?


Programmeer gewoonte van me :P

Maar je kunt ook uiteraard if(isset()) gebruiken =)
 
Enrico van der List

Enrico van der List

09/06/2015 20:06:29
Quote Anchor link
RobertJan Doeternietoe op 09/06/2015 19:54:32:
Probeer dit eens :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(array_key_exists('id', $_GET)) {
    if(is_int($_GET['id'])) $_GET['id'] = (int)$_GET['id'];
    else mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id']);
    
    $res = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = $id ORDER BY id DESC");
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1) {
        while($row = mysqli_fetch_array($res)) {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }

}

else {
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>


Krijg vervolgens een melding van:
ID parameter niet gesubmit of onjuist
 
RobertJan Doeternietoe

RobertJan Doeternietoe

09/06/2015 20:16:44
Quote Anchor link
Enrico van der List op 09/06/2015 20:06:29:
RobertJan Doeternietoe op 09/06/2015 19:54:32:
Probeer dit eens :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(array_key_exists('id', $_GET)) {
    if(is_int($_GET['id'])) $_GET['id'] = (int)$_GET['id'];
    else mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id']);
    
    $res = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = $id ORDER BY id DESC");
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1) {
        while($row = mysqli_fetch_array($res)) {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }

}

else {
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>


Krijg vervolgens een melding van:
ID parameter niet gesubmit of onjuist


Hoe benader je het bestand?
 
Enrico van der List

Enrico van der List

09/06/2015 20:19:21
Quote Anchor link
RobertJan Doeternietoe op 09/06/2015 20:16:44:
Enrico van der List op 09/06/2015 20:06:29:
RobertJan Doeternietoe op 09/06/2015 19:54:32:
Probeer dit eens :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(array_key_exists('id', $_GET)) {
    if(is_int($_GET['id'])) $_GET['id'] = (int)$_GET['id'];
    else mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id']);
    
    $res = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp WHERE id = $id ORDER BY id DESC");
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1) {
        while($row = mysqli_fetch_array($res)) {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }

}

else {
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>


Krijg vervolgens een melding van:
ID parameter niet gesubmit of onjuist


Hoe benader je het bestand?


vanuit database door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include('conect_mysqli.php'); // connectie met database
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/06/2015 20:49:28
Quote Anchor link
is_int() levert op strings (alle inhoud van $_GET en $_POST zijn altijd strings...) in ieder geval altijd false op.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 11:50:24
Quote Anchor link
Ben er nog niet veel mee opgeschoten want het blijft op een of andere manier maar foutmeldingen geven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/06/2015 11:55:05
Quote Anchor link
Welke code heb je nu, en welke foutmeldingen blijven over?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:02:21
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(isset($_GET['id']))
{

    $res = mysqli_query($con, "SELECT path FROM temp WHERE id = ". (int) $_GET['id']);
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1)
    {

        while($row = mysqli_fetch_array($res))
        {

            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else
    {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }
}

else
{
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>
Gewijzigd op 10/06/2015 12:03:51 door - SanThe -
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 12:02:50
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: id in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/snap/page/dailyScreenSubmit.php on line 53

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/snap/page/dailyScreenSubmit.php on line 56

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$pic
= $_GET['id']; # 53
                    
$result = mysqli_query($con, "SELECT * FROM temp ORDER BY $pic DESC LIMIT 1");
    while($row = mysqli_fetch_array($result))  #56
        {
            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']." '/>";
        }

?>


Toevoeging op 10/06/2015 12:05:32:

- SanThe - op 10/06/2015 12:02:21:
Waarom niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(isset($_GET['id']))
{

    $res = mysqli_query($con, "SELECT path FROM temp WHERE id = ". (int) $_GET['id']);
    if(mysqli_num_rows($res) >= 1)
    {

        while($row = mysqli_fetch_array($res))
        {

            echo "<img class='photo' src='../".$row['path']."' height='100' />";
        }
    }

    else
    {
        echo 'Geen rijen gevonden in de database.';
    }
}

else
{
    echo 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
}

?>



Ik krijg uiteindelijk deze echo terug: 'ID parameter niet gesubmit of onjuist.';
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:06:49
Quote Anchor link
Dan bestaat $_GET['id'] dus niet.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/06/2015 12:12:05
Quote Anchor link
Hoe roep je je pagina aan? ...

$_GET -> de bron hiervan is je URL (pagina.php?id=1234)

$_POST -> de bron hiervan is je formulier (<input type="..." name="id" value="1234" />)

Snap je hoe $_GET werkt?
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 12:14:03
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 10/06/2015 12:12:05:
Hoe roep je je pagina aan? ...

$_GET -> de bron hiervan is je URL (pagina.php?id=1234)

$_POST -> de bron hiervan is je formulier (<input type="..." name="id" value="1234" />)

Snap je hoe $_GET werkt?


normaal wel maar in dit geval snap ik het zelf ook even niet meer...
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:17:00
Quote Anchor link
Enrico van der List op 10/06/2015 12:14:03:
Thomas van den Heuvel op 10/06/2015 12:12:05:
Hoe roep je je pagina aan? ...

Doe je dat met pagina.php?id=1234
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 12:19:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 10/06/2015 12:17:00:
Enrico van der List op 10/06/2015 12:14:03:
Thomas van den Heuvel op 10/06/2015 12:12:05:
Hoe roep je je pagina aan? ...

Doe je dat met pagina.php?id=1234


nee ik roep de pagina aan door
header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php');


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set("display_errors", "1");
    include '../page/error.php';
    
    include('../conect_mysqli.php');
    
    /*Upload van afbeelding naar server en database*/
    $resultaat = mysqli_query($con,"SELECT MAX(id) FROM temp"); // checkt of database image bestaat
    
    $rij = mysqli_fetch_array($resultaat);  
    $rij = $rij['MAX(id)'] + 1 ; // veranderd de naam in een nummer van de foto's aan de hand van de database + 1
    
    $target_dir = "../upload/temp/";
    $image_name = addslashes($_FILES['myimg']['name']); // naam bestand
    
    $new_image_name = date('YmdHis') . '_' . uniqid() . '.jpg';
    $target_file = $target_dir. $new_image_name;    
    
    $filePath = "upload/temp/" .$new_image_name; // locatie en naam van het bestand wat is geupload
    
    if (move_uploaded_file($_FILES["myimg"]["tmp_name"], $target_file)){
        echo "gelukt";
    }
else {
        echo "niet gelukt";    
    }

    
    mysqli_query($con, "INSERT INTO temp VALUES('$new_image_name', '$filePath')"); /*tussen de '' moet je de array benoemen die je wilt weergeven*/
    
    header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php');
?>

Gewijzigd op 10/06/2015 12:20:18 door Enrico van der List
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:23:36
Quote Anchor link
Enrico van der List op 10/06/2015 12:19:45:
nee ik roep de pagina aan door
header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php');


Dan heb je dus ook geen $_GET['id'].
 
Enrico van der List

Enrico van der List

10/06/2015 12:24:38
Quote Anchor link
- SanThe - op 10/06/2015 12:23:36:
Enrico van der List op 10/06/2015 12:19:45:
nee ik roep de pagina aan door
header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php');


Dan heb je dus ook geen $_GET['id'].


hmm hoe krijg ik dan alsnog een $_GET['id'] mee?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2015 12:28:01
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('location: ../page/dailyScreenSubmit.php?id='.mysqli_insert_id($con));
?>
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.