Doorlopende teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

Niels

26/04/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb het volgende probleem. Ik heb zelf een bezoekerteller geschreven die via mysql werkt. Nu heb ik hem ge-include in de pagina inc_home.php maar welke pagina ik ook opstart overal telt hij een bezoeker op bij mijn totaal. Komt iemand mijn probleem misschien bekend voor. Ik zit helemaal vast in ieder geval.

Alvast bedankt,

Niels
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 06:15:03
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Ik snap helemaal niet wat daar nou fout aan is (kan aan mij liggen) :)
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:01:00
Quote Anchor link
Nou, hij moet alleen optellen bij het totaal op de pagina home.. maar niet bijvoorbeeld op de pagina contact..
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 18:03:00
Quote Anchor link
include je toevallig de pagina inc_home.php??
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:04:00
Quote Anchor link
ja, dat klopt
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

26/04/2006 18:06:00
Quote Anchor link
dan is dat het probleem...
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:09:00
Quote Anchor link
leg uit..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:20:00
Quote Anchor link
include die teller apart en niet zodat ie door die pagina overal geinclude word

daarnaast kan je je script zo maken zo dat alleen iemand erbij word geteld is het zijn eerste bezoek aan de hand van diegene zijn ip

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:29:00
Quote Anchor link
Dat heb ik ook meerdere keren gedaan maar het werkte niet.. Ik zal het nu nog eens proberen..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
okeey zal wel ff een klein voorbeeldje maken voor je:)

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:33:00
Quote Anchor link
Nou.. heb hem nu ge-include in index.php

en hij werkt nog steeds niet.. kijk maar is:

http://nielsborn.ni.funpic.org/katersite/

ajus
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:37:00
Quote Anchor link
CREATE TABLE counter (
aantal int(55) NOT NULL
);

CREATE TABLE countlog (
ip varchar(23) NOT NULL
);

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$IP
= (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) ? $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$x = mysql_query("SELECT * FROM countlog WHERE ip = '".$IP."'")or die(mysql_error());
$c = mysql_num_rows($x);

if($c == FALSE) {
    mysql_query("UPDATE counter SET aantal = aantal + 1 ")or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO countlog (ip) values ('".$IP."')") or die(mysql_error());
}


?>


asjeblieft simpel en effectief je moet nog wel even verbinding maken met je sql server:p maar dat kan je denk wel he?

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:59:00
Quote Anchor link
Op deze manier zou ik dus het probleem kunnen verhelpen?!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 19:02:00
Quote Anchor link
ja:) zo een manier

als je kijkt of diegene met zijn ip in countlog staat word er niks geupdate is de count false dan update ie de counter en word ie in countlog gedaan

GR. mebus!
 
Alfred -

Alfred -

26/04/2006 19:11:00
Quote Anchor link
mebus:
CREATE TABLE counter (
aantal int(55) NOT NULL
);

CREATE TABLE countlog (
ip varchar(23) NOT NULL
);

?>

asjeblieft simpel en effectief je moet nog wel even verbinding maken met je sql server:p maar dat kan je denk wel he?

GR. mebus!



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$IP
= (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) ? $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$x = mysql_query("SELECT COUNT(aantal) FROM countlog WHERE ip = '".$IP."'")or die(mysql_error());
$c = mysql_result($x, 0);

if($c == 0) {
    mysql_query("UPDATE counter SET aantal = aantal + 1 ")or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO countlog (ip) values ('".$IP."')") or die(mysql_error());
}

?>


Scheelt een hoop in snelheid.
 
Niels

Niels

26/04/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Maar zo heb ik het totaal aantal bezoekers nog steeds niet dus..
 
Niels

Niels

26/04/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Ik snap nog niet waarom hij nu bij elke pagina dat die teller opent... kan iemand me dat uitleggen dan kan ik er misschien wat op bedenken..
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Niemand?!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:08:00
Quote Anchor link
als je 30 pagina's hebt en daaro word dus

die site van jou word geinclude dan word ie op die pagina's telkens een keertje 1 bijgedaan

dit kan je vermijden met het script wat ik voor je had gemaakt als voorbeeld:)

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:12:00
Quote Anchor link
ja, maar met jou script kan ik de totale hits niet berekenen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:13:00
Quote Anchor link
ehmmmm okeey:S als je wilt kan ik wel iets maken voor je iets goeds ook?

GR. mebus!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.