Dubbele hyperlink?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »
Roel S

Roel S

13/12/2010 15:20:54
Quote Anchor link
Begin geleidelijk aan steeds meer inzicht te krijgen in PHP, maar blijft nog genoeg onduidelijk.

Ik kom er op dit moment niet uit of het in PHP mogelijk is om met één hyperlink tegelijk twee pagina's op twee verschillende plaatsen van de website te openen.

De links staan in een bovenliggend menu. De documenten worden daaronder in twee verschillende kaders geopend. De link 'Home' opent het bestand home.php in het kader 'Content'. Dit werkt prima. Kan echter ook tegelijkertijd het bestand home2.php in het kader 'kolomRechts' worden geopend? Het lijkt mij dat ik op één of andere manier '?page=home2' aan de a href moet toevoegen. Hier kom ik echter niet uit.

Kan iemand aangeven of ik met PHP een dubbele hyperlink kan maken en zo ja, hoe ik de code daarvoor moet gebruiken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<div id="menuBanner">
<a href="?page=home">Home</a> | <a href="?page=contact">Contact</a> | <a href="?page=informatie" >Info</a> <br />
</div>

<div id="Content">
<?php
switch ($_GET['page']) {
  default:

    include "home.php";
    break;
  case
'contact':
  case
'informatie':
    include $_GET['page'].".php";
    break;
}

?>

</div>

<div id="kolomRechts">
<?php
switch ($_GET['page']) {
  default:

    include "home2.php";
    break;
  case
'contact2':
  case
'informatie2':
     include $_GET['page'].".php";
     break;
}

?>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 13/12/2010 15:23:00 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 03:33:27
 
Marcel Dillen

Marcel Dillen

13/12/2010 15:52:00
Quote Anchor link
Als je een tweede pagina in de link wilt meegeven kan je dat doen op de volgende manier:

<a href="?page=home&page2=home2>Home</a>
Gewijzigd op 13/12/2010 15:52:17 door Marcel Dillen
 
- SanThe -

- SanThe -

13/12/2010 16:13:10
Quote Anchor link
Ik zou default als laaste optie in de switch zetten.
 
Roel S

Roel S

13/12/2010 17:51:18
Quote Anchor link
Ga ik doen.
Dankt allebei.
 
Pim -

Pim -

13/12/2010 18:05:45
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include $_GET['page'].".php";
NOOIT DOEN
 
- SanThe -

- SanThe -

13/12/2010 18:23:49
Quote Anchor link
Pim - op 13/12/2010 18:05:45:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include $_GET['page'].".php";
NOOIT DOEN


En waarom niet? Heb je zijn script wel bekeken?
 
Marcel Dillen

Marcel Dillen

14/12/2010 09:13:15
Quote Anchor link
Pim - op 13/12/2010 18:05:45:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include $_GET['page'].".php";
NOOIT DOEN


In zijn script zou het inderdaad gewoon kunnen, ik zie waar je probleem zit maar hij valideerd de informatie wel eerst goed.
 
Roel S

Roel S

14/12/2010 12:12:21
Quote Anchor link
Doe toch nog iets fout. De bestanden 'home'en 'home2' worden bij openen normaal getoond. De links 'contact'en 'informatie' openen echter niet het tweede document. Hier blijft dus gewoon het bestand van 'home2' zichtbaar.

Ben ermee aan het stoeien geweest, maar kom er niet uit. Wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat de hyperlinks ook het tweede document in de pagina openen?

@SanThe: heb de default in de switch gewijzigd, maar dit gaf een error. Denk dat ik het niet juist toepas.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<div id="menuBanner">
<a href="?page=home&page2=home2">Home</a> | <a href="?page=contact&page2=contact2">Contact</a> | <a href="?page=informatie&page2=informatie2">Info</a>
</div>

<div id="Content">
<?php
switch ($_GET['page']) {
   default:

    include "home.php";
      break;
    case
'contact':
    case
'informatie':
    include $_GET['page'].".php";
       break;
}

?>

</div>
<div id="kolomRechts">
<?php
switch ($_GET['page']) {
  default:

       include "home2.php";
       break;
    case
'contact2':
    case
'informatie2':
       include $_GET['page'].".php";
       break;
}

?>

</div>
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 12:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<div id="menuBanner">
<a href="?page=home&page2=home2">Home</a> | <a href="?page=contact&page2=contact2">Contact</a> | <a href="?page=informatie&page2=informatie2">Info</a>
</div>

<div id="Content">
<?php
switch ($_GET['page'])
{
    case
'contact':
    case
'informatie':
        include $_GET['page'] . ".php";
    break;
    default:

        include "home.php";
    break;
}

?>

</div>
<div id="kolomRechts">
<?php
switch ($_GET['page2'])
{
    case
'contact2':
    case
'informatie2':
        include $_GET['page2'] . ".php";
    break;
    default:

        include "home2.php";
    break;
}

?>

</div>
 
Roel S

Roel S

14/12/2010 13:01:00
Quote Anchor link
Werkt!
Ligt bij nader inzien ook wel voor de hand. Mis nog de ervaring/inzicht.
Bedankt voor je hulp.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 13:23:07
Quote Anchor link
In de tweede switch() was je de 2 vergeten te zetten achter 'page' in de GET.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.