Dubbele hyperlink?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »
Roel S

Roel S

13/12/2010 15:20:54
Quote Anchor link
Begin geleidelijk aan steeds meer inzicht te krijgen in PHP, maar blijft nog genoeg onduidelijk.

Ik kom er op dit moment niet uit of het in PHP mogelijk is om met één hyperlink tegelijk twee pagina's op twee verschillende plaatsen van de website te openen.

De links staan in een bovenliggend menu. De documenten worden daaronder in twee verschillende kaders geopend. De link 'Home' opent het bestand home.php in het kader 'Content'. Dit werkt prima. Kan echter ook tegelijkertijd het bestand home2.php in het kader 'kolomRechts' worden geopend? Het lijkt mij dat ik op één of andere manier '?page=home2' aan de a href moet toevoegen. Hier kom ik echter niet uit.

Kan iemand aangeven of ik met PHP een dubbele hyperlink kan maken en zo ja, hoe ik de code daarvoor moet gebruiken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<div id="menuBanner">
<a href="?page=home">Home</a> | <a href="?page=contact">Contact</a> | <a href="?page=informatie" >Info</a> <br />
</div>

<div id="Content">
<?php
switch ($_GET['page']) {
  default:

    include "home.php";
    break;
  case
'contact':
  case
'informatie':
    include $_GET['page'].".php";
    break;
}

?>

</div>

<div id="kolomRechts">
<?php
switch ($_GET['page']) {
  default:

    include "home2.php";
    break;
  case
'contact2':
  case
'informatie2':
     include $_GET['page'].".php";
     break;
}

?>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 13/12/2010 15:23:00 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/05/2024 00:43:57
 
Marcel Dillen

Marcel Dillen

13/12/2010 15:52:00
Quote Anchor link
Als je een tweede pagina in de link wilt meegeven kan je dat doen op de volgende manier:

<a href="?page=home&page2=home2>Home</a>
Gewijzigd op 13/12/2010 15:52:17 door Marcel Dillen
 
- SanThe -

- SanThe -

13/12/2010 16:13:10
Quote Anchor link
Ik zou default als laaste optie in de switch zetten.
 
Roel S

Roel S

13/12/2010 17:51:18
Quote Anchor link
Ga ik doen.
Dankt allebei.
 
Pim -

Pim -

13/12/2010 18:05:45
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include $_GET['page'].".php";
NOOIT DOEN
 
- SanThe -

- SanThe -

13/12/2010 18:23:49
Quote Anchor link
Pim - op 13/12/2010 18:05:45:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include $_GET['page'].".php";
NOOIT DOEN


En waarom niet? Heb je zijn script wel bekeken?
 
Marcel Dillen

Marcel Dillen

14/12/2010 09:13:15
Quote Anchor link
Pim - op 13/12/2010 18:05:45:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include $_GET['page'].".php";
NOOIT DOEN


In zijn script zou het inderdaad gewoon kunnen, ik zie waar je probleem zit maar hij valideerd de informatie wel eerst goed.
 
Roel S

Roel S

14/12/2010 12:12:21
Quote Anchor link
Doe toch nog iets fout. De bestanden 'home'en 'home2' worden bij openen normaal getoond. De links 'contact'en 'informatie' openen echter niet het tweede document. Hier blijft dus gewoon het bestand van 'home2' zichtbaar.

Ben ermee aan het stoeien geweest, maar kom er niet uit. Wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat de hyperlinks ook het tweede document in de pagina openen?

@SanThe: heb de default in de switch gewijzigd, maar dit gaf een error. Denk dat ik het niet juist toepas.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<div id="menuBanner">
<a href="?page=home&page2=home2">Home</a> | <a href="?page=contact&page2=contact2">Contact</a> | <a href="?page=informatie&page2=informatie2">Info</a>
</div>

<div id="Content">
<?php
switch ($_GET['page']) {
   default:

    include "home.php";
      break;
    case
'contact':
    case
'informatie':
    include $_GET['page'].".php";
       break;
}

?>

</div>
<div id="kolomRechts">
<?php
switch ($_GET['page']) {
  default:

       include "home2.php";
       break;
    case
'contact2':
    case
'informatie2':
       include $_GET['page'].".php";
       break;
}

?>

</div>
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 12:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<div id="menuBanner">
<a href="?page=home&page2=home2">Home</a> | <a href="?page=contact&page2=contact2">Contact</a> | <a href="?page=informatie&page2=informatie2">Info</a>
</div>

<div id="Content">
<?php
switch ($_GET['page'])
{
    case
'contact':
    case
'informatie':
        include $_GET['page'] . ".php";
    break;
    default:

        include "home.php";
    break;
}

?>

</div>
<div id="kolomRechts">
<?php
switch ($_GET['page2'])
{
    case
'contact2':
    case
'informatie2':
        include $_GET['page2'] . ".php";
    break;
    default:

        include "home2.php";
    break;
}

?>

</div>
 
Roel S

Roel S

14/12/2010 13:01:00
Quote Anchor link
Werkt!
Ligt bij nader inzien ook wel voor de hand. Mis nog de ervaring/inzicht.
Bedankt voor je hulp.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 13:23:07
Quote Anchor link
In de tweede switch() was je de 2 vergeten te zetten achter 'page' in de GET.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.