echo elke keer nieuwe regel <php>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Tim Groot

Tim Groot

14/11/2023 11:29:03
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Ik heb een functie geschreven die het de op basis van de 'Field' de 'Value' gebruikt.
De Value heb ik nodig om de tabel te vullen.
Echter krijgt elke echo een nieuwe regel en 1 <td> verder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Naam --- Achternaam ---- leeftijd
---------------------------------
Naam
---------Achternaam
-------------------------leeftijd


Enig idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<table width="100%"  border="1">
<tr>
<td>id</td>
<td>Voornaam</td>
<td>Achternaam</td>
<td>E-mail</td>
<td>Straat + Huisnummer</td>
<td>Postcode</td>
<td>Telefoonnummer 1</td>
<td>Telefoonnummer 2</td>
<td>Geboortedatum</td>
<td>Geslacht</td>
<td>School</td>
<td>Groep</td>
<td>Huisarts</td>
<td>Bijzonderheden</td>
<td>Samen met 1</td>
<td>Samen met 2</td>
<td>Samen met 3</td>
<td>Niet samen met</td>
</tr>

<?php

$query_data
    =    $conn->query("SELECT * FROM wp_mollie_forms_registration_fields ORDER BY registration_id")or die(mysql_error());

function
getValueFromRowData($row_data, $field) {
    if (isset($row_data['field']) && $row_data['field'] == $field) {
        return $row_data['value'];
    }

 
    return null;
}


while ($row_data = $query_data->fetch()) {
//foreach($query_data as $row_data){
    
?>

<tr>
<td><?php echo $row_data['registration_id'];?></td>
<td><?php $field = 'Voornaam'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Achternaam'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'E-mail'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Straat+huisnummer'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Postcode'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Telefoonnummer nood1'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Telefoonnummer nood2'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Geboortedatum'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Geslacht'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'School'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Groep'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Huisarts'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Bijzonderheden'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Samen met 1'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Samen met 2'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Samen met 3'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
<td><?php $field = 'Niet samen met'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo "{$value}";?></td>
</tr>

<?php

}

?>

    
    </table>
Gewijzigd op 14/11/2023 11:29:54 door Tim Groot
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 23:10:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2023 12:49:56
Quote Anchor link
Kijk eens hoe je HTML-source eruit ziet volgens je browser.
 
Tim Groot

Tim Groot

14/11/2023 13:30:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<tr>
<td>id</td>
<td>Voornaam</td>
<td>Achternaam</td>
<td>E-mail</td>
<td>Straat + Huisnummer</td>
<td>Postcode</td>
<td>Telefoonnummer 1</td>
<td>Telefoonnummer 2</td>
<td>Geboortedatum</td>
<td>Geslacht</td>
<td>School</td>
<td>Groep</td>
<td>Huisarts</td>
<td>Bijzonderheden</td>
<td>Samen met 1</td>
<td>Samen met 2</td>
<td>Samen met 3</td>
<td>Niet samen met</td>
</tr>
<tr>
<td>12</td>
<td>Piet</td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td>12</td>
<td></td>
<td>Hein</td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
</tr>


Volgens mij ziet de basis er goed uit, er zit alleen iets in die lus of functie verwacht ik
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2023 14:03:55
Quote Anchor link
Ik zie dan dit:
Afbeelding

Wat verwacht jij dan precies? Want ik zie geen hinderlijke regels

Waarom gebruik je geen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $value; // <-- deze regel!
?>
Gewijzigd op 14/11/2023 14:06:20 door - Ariën -
 
Tim Groot

Tim Groot

14/11/2023 14:34:38
Quote Anchor link
- Ariën - op 14/11/2023 14:03:55:
Ik zie dan dit:
Afbeelding

Wat verwacht jij dan precies? Want ik zie geen hinderlijke regels


Alles zou op dezelfde regel moeten komen. Nu springt hij naar de volgende regel en dan elke keer 1 <td> verder.

- Ariën - op 14/11/2023 14:03:55:
Waarom gebruik je geen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $value; // <-- deze regel!
?>


Ja, ik zou gewoon dit kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $field = 'Voornaam'; $value = getValueFromRowData($row_data, $field); echo $value;?>


Mollieform zet helaas niet alles in 1 rij.
Ik moet dus de data halen uit verschillende rijen. Opzich kan ik dat mooi opvangen met deze functie die ik gemaakt heb. Ik haal dus 'field' en koppel daar de 'Value' aan. Als je een ander idee hebt, dan hoor ik het graag.

De databasetabel is als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
CREATE TABLE `wp_mollie_forms_registration_fields` (
  `registration_id` mediumint(9) NOT NULL,
  `type` varchar(255) DEFAULT NULL,
  `field` varchar(255) DEFAULT NULL,
  `value` longtext DEFAULT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 COLLATE=latin1_swedish_ci;
 
Ivo P

Ivo P

14/11/2023 16:02:58
Quote Anchor link
Geeft die query de resultaten in 1 record per transactie terug?


of zijn het steeds key-value paren? In dat laatste geval zou ik er er eerst een array van bouwen en dan pas naar het weergeven kijken.

Maar je moet dan wel je registration_id erbij betrekken

Toevoeging op 14/11/2023 16:29:34:

Je zou iets kunnen doen als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
SELECT
    registration_id,
    GROUP_CONCAT(CONCAT(field, '=', value) SEPARATOR ', ') AS combined_key_values
FROM
    wp_mollie_forms_registration_fields
GROUP BY
    registration_id;


Maar dan moet je alsnog aan de gang om dit uit elkaar te peuteren

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$allRows
= [];
while ($row_data = $query_data->fetch()) {
    
    $reg_id = $row_data['registration_id'];
    $values = explode(', ', $row_data['combined_key_values'];
    foreach($values as $keyvaluepair) {
       list($key, $value) = explode('=', $keyvaluepair);

       $allRows[$reg_id][$key] = $value;
    }

}

?>


En daarna kun je met een foreach elke inhoud van $allRows weergeven.

edit: een } verplaatst
Gewijzigd op 14/11/2023 16:30:54 door Ivo P
 
Tim Groot

Tim Groot

14/11/2023 19:34:42
Quote Anchor link
He Ivo,

Thanks!
Ik snap niet zo goed wat je zegt. Volgens mij kan ik het er zo uit laten komen als ik zou willen toch? De registration ID wil ik in ieder geval bundelen en uiteindelijk wil ik die met een druk op de knop netjes gaan wegzetten in een nieuwe tabel zodat straks de vrijwilligers de deelnemers kunnen aanpassen ed. Daarom dat ik er al een variable aan wilde hangen zodat ik het straks mooi weg kan zetten.
Volgens mij is het een mooi stukje code wat je hebt gemaakt, maar ik krijg nog niet het resultaat en kan ik het dan straks mooi wegzetten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$query_data
    =    $conn->query("SELECT registration_id, GROUP_CONCAT(CONCAT(field, '=', value) SEPARATOR ', ') AS combined_key_values
FROM wp_mollie_forms_registration_fields GROUP BY registration_id"
)or die(mysql_error());

$allRows = [];
while ($row_data = $query_data->fetch()) {
    
    $reg_id = $row_data['registration_id'];
    $values = explode(', ', $row_data['combined_key_values']);
    foreach($values as $keyvaluepair) {
       list($key, $value) = explode('=', $keyvaluepair);

       $allRows[$reg_id][$key] = $value;
    }

}

?>


Ik krijg de volgende foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined offset: 1


Edit:
Het is niet nodig om het laatste bericht steeds integraal te quoten.
Gewijzigd op 14/11/2023 19:39:20 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2023 19:37:53
Quote Anchor link
op lijn? Ik vermoed dat het hier lijn 13 is?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
       $allRows[$reg_id][$key] = $value;
 
Tim Groot

Tim Groot

14/11/2023 19:41:00
Quote Anchor link
op lijn 11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2023 20:03:19
Quote Anchor link
Zo te zien roep je een key aan met een nummer die niet bestaat in de array.

https://www.stechies.com/notice-undefined-offset-error-php/

Mogelijke oplossing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
/* Hier de rest van je code */

foreach ($values as $keyvaluepair) {
        // Controleer hier of $keyvaluepair het '='-teken bevat voordat het wordt gesplitst
        if (strpos($keyvaluepair, '=') !== false) {
            list($key, $value) = explode('=', $keyvaluepair, 2);
            $allRows[$reg_id][$key] = $value;
        }
else {
            // Doe hier iets als de string geen '='-teken bevat
            // bijvoorbeeld: een waarschuwing weergeven of loggen
            // echo "Ongeldige keyvaluepair: $keyvaluepair <br>";
            // of haal deze else statement weg.

        }
    }

?>


PS: or die(mysql_error()); is niet netjes, en de functie is ook verouderd.
Gewijzigd op 14/11/2023 20:08:28 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

15/11/2023 08:46:04
Quote Anchor link
Als je niet elke <td> -tag op een nieuwe regel wilt, dan heb je een aantal opties:
1. verander je PHP bestand zodat alle <td>'s achter elkaar staan
2. neem ook alle <td> -tags mee in je echo statement:
echo "<td>" . $row->(etc) . "</td>"; // geen enter of PHP_EOL
3. gebruik een class om HTML te bouwen zonder enters:
https://www.phphulp.nl/php/script/classes/dom-bouwen/2042/
4. gebruik een PHP-extentie om HTML te bouwen zonder enters:
https://www.php.net/manual/en/class.domdocument.php
 
Ivo P

Ivo P

15/11/2023 09:56:01
Quote Anchor link
@Ad
Ik denk dat de layout van de html minder van belang is, dan het feit dat voornaam, achternaam, emailadres, telefoonnummer etc elk op een volgende regel terecht komen in de browser.


Probleem is hier, dat de tabel key-value paren bevat in plaats van complete records, waar TS met de opbouw van query en loop vanuit gaat.


@Tim
Mijn code gaat mogelijk de mist in als er een lege waarde voor een veld is.

Gaat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
   $keyvaluepair
= 'veldje=';
   list($key, $value) = explode('=', $keyvaluepair);
?>


eigenlijk goed?

Ik kan me niet voorstellen waarom het = teken zou onbreken.

Maar een var_dump($keyvaluepair); op de regel voor "list" brengt misschien duidelijkheid
 
Tim Groot

Tim Groot

15/11/2023 10:23:11
Quote Anchor link
@Ariën en Ivo,

Ik krijg geen data terug...maar geen foutmelding meer in ieder geval :-):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

$query_data
    =    $conn->query("SELECT registration_id, GROUP_CONCAT(CONCAT(field, '=', value) SEPARATOR ', ') AS combined_key_values
FROM wp_mollie_forms_registration_fields GROUP BY registration_id"
)or die(mysql_error());

$allRows = [];
while ($row_data = $query_data->fetch()) {
    
    $reg_id = $row_data['registration_id'];
    $values = explode(', ', $row_data['combined_key_values']);
    foreach($values as $keyvaluepair) {
        $keyvaluepair = 'veldje=';
       list($key, $value) = explode('=', $keyvaluepair);

       $allRows[$reg_id][$key] = $value;
    }

}

?>


ook dit nog even getest om het eea uit te sluiten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php

$query_data
    =    $conn->query("SELECT * FROM wp_mollie_forms_registration_fields ORDER BY registration_id")or die(mysql_error());

function
getValueFromRowDataName($row_data, $field) {
    if (isset($row_data['field']) && $row_data['field'] == $field) {
        return $row_data['value'];
    }

 
    return null;
}

function
getValueFromRowDataFamName($row_data, $field) {
    if (isset($row_data['field']) && $row_data['field'] == $field) {
        return $row_data['value'];
    }

 
    return null;
}

function
getValueFromRowDataEmail($row_data, $field) {
    if (isset($row_data['field']) && $row_data['field'] == $field) {
        return $row_data['value'];
    }

 
    return null;
}



 

//while ($row_data = $query_data->fetch()) {
foreach($query_data as $row_data){

$field = 'Voornaam'; $valuename = getValueFromRowDataName($row_data, $field);
$field = 'Achternaam'; $valuefamname = getValueFromRowDataFamName($row_data, $field);
$field = 'E-mail'; $valueemail = getValueFromRowDataEmail($row_data, $field);


echo"<td>".$row_data['registration_id']."</td>";
echo"<td>".$valuename."</td>";
echo"<td>".$valuefamname."</td>";
echo"<td>".$valueemail."</td>";

}


?>


Wat je ziet bij de laatste code is dat hij ook Td's gaat overslaan. Dus het zit in de Query of het zit in de functie.

@Ad, dank voor je reactie. Maar idd wat Ivo aangeeft zit het niet in de html, maar heb je advies wel gebruikt om de td mee te nemen in de echo ipv er buiten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/11/2023 11:05:21
Quote Anchor link
Tim Groot op 15/11/2023 10:23:11:
@Ariën en Ivo,

Ik krijg geen data terug...maar geen foutmelding meer in ieder geval :-):


Gebruik dan ook geen oude mysql_error(). En or die() is niet echt netjes. Want als en apparaat iets fout doet, dan gooi je die niet meteen op de schroothoop.

En heb je al mijn mogelijke oplossing gezien?
Gewijzigd op 15/11/2023 11:06:26 door - Ariën -
 
Tim Groot

Tim Groot

15/11/2023 11:37:33
Quote Anchor link
**quoteknip**

Moet er weer een beetje inkomen. Ik ga kijken naar de foutafhandeling. Thanks!
Ja, jou code gaf geen resultaat en geen fout. Hij kwam in het else stukje terecht.

Edit:
Het is niet nodig om het laatste bericht steeds integraal te quoten.
Gewijzigd op 15/11/2023 12:48:40 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

15/11/2023 12:09:52
Quote Anchor link
$keyvaluepair = 'veldje=';

dat moet er weer uit.

Wat zie je als je op regel 8 toevoegt:

var_dump($row_data);
 
Tim Groot

Tim Groot

15/11/2023 13:30:15
Quote Anchor link
@Ivo, het gaat de goede kant op lijkt het:

Op regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
list($key, $value) = explode('=', $keyvaluepair);
?>

Geeft hij nog een Notice: Undefined offset: 1

Maar hij geeft wel de data in een bulk terug:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
array(4) { ["registration_id"]=> string(2) "12" [0]=> string(2) "12" ["combined_key_values"]=> string(808) "Voornaam=Piet, Achternaam=Snot, E-mail=**@hotmail.com, Straat+huisnummer=**, Postcode=**,etc etc


Totaalcode op dit moment
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

$query_data
    =    $conn->query("SELECT registration_id, GROUP_CONCAT(CONCAT(field, '=', value) SEPARATOR ', ') AS combined_key_values
FROM wp_mollie_forms_registration_fields GROUP BY registration_id"
)or die(mysql_error());

$allRows = [];
while ($row_data = $query_data->fetch()) {
    var_dump($row_data);
    $reg_id = $row_data['registration_id'];
    $values = explode(', ', $row_data['combined_key_values']);
    foreach($values as $keyvaluepair) {
       list($key, $value) = explode('=', $keyvaluepair);

       $allRows[$reg_id][$key] = $value;
    }

}

?>
 
Ivo P

Ivo P

15/11/2023 13:50:44
Quote Anchor link
ok.

Maar er is dus minstens 1 combinatie als Voornaam=Piet die geen = teken lijkt te hebben.

Ik denk dat je dus even zelf dat stuk "etc, etc" moet lezen om te zien welke dat is.

of je voegt tussen regel 11 en 12 toe:

echo 'splitting '. $keyvaluepair . '<br>';
 
Tim Groot

Tim Groot

15/11/2023 14:02:53
Quote Anchor link
Ik denk dat ie flipt op de komma in de zin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
splitting Wanneer je dit formulier gebruikt

Notice: Undefined offset: 1

splitting ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door de organisatie.=1

Oftewel deze zin: Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord m...

Die akkoord dingen had ik in mijn code al niet meer zitten. Deze zijn onbelangrijk. Ze kunnen zich niet inschrijven als ze niet akkoord gaan.
Gewijzigd op 15/11/2023 14:05:23 door Tim Groot
 
Ivo P

Ivo P

15/11/2023 16:39:45
Quote Anchor link
ah

Ik ging ervanuit dat je "field" iets zou bevatten als "voornaam" "accoord" of "emailadres".

Niet dat daar een heel verhaal in zou staan. Zeker niet dat daar dan nog komma's of is-tekens in zouden staan.

Anders moet het splitten met een regex gaan gebeuren.

De scheidingskomma (separator) zou je in de query kunnen vervangen door '#@#', zodat dat niet een simpele komma is en er kleine kans is dat je tekst die combinatie ook bevat.

de explode(', ' .... ) vervang je dan overeenkomstig met explode('#@#', .... )

de list() regel

zou dan kunnen worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$aM
= [];
$b = preg_match('#(.*)=([^=]*)#', $keyvaluepair, $aM);
$key = $aM[1];
$value = $aM[2];
?>
 
Tim Groot

Tim Groot

16/11/2023 09:20:50
Quote Anchor link
Geen foutmelding meer.

De code ziet er nu zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$query_data
    =    $conn->query("SELECT registration_id, GROUP_CONCAT(CONCAT(field, '=', value) SEPARATOR '#@# ') AS combined_key_values
FROM wp_mollie_forms_registration_fields GROUP BY registration_id"
)or die(mysql_error());

$allRows = [];
while ($row_data = $query_data->fetch()) {
    var_dump($row_data);
    $reg_id = $row_data['registration_id'];
    $values = explode('#@#', $row_data['combined_key_values']);
    foreach($values as $keyvaluepair) {
        echo 'splitting '. $keyvaluepair . '<br>';
       $aM = [];
$b = preg_match('#(.*)=([^=]*)#', $keyvaluepair, $aM);
$key = $aM[1];
$value = $aM[2];

       $allRows[$reg_id][$key] = $value;
    }

}

?>


Met het volgende resultaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
array(4) { ["registration_id"]=> string(2) "12" [0]=> string(2) "12" ["combined_key_values"]=> string(850) "Voornaam=Voornaam#@# Achternaam=Achternaam#@# E-mail=E-mail#@# Straat+huisnummer=Adres#@# Postcode=postcode#@# etc etc


splitting Voornaam=voornaam
splitting Achternaam=voornaam
splitting E-mail=E-mail
splitting Straat+huisnummer=Adres
splitting Postcode=postcode

etc etc
Gewijzigd op 16/11/2023 09:21:15 door Tim Groot
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.