Eigen webserver opzetten met externe hardeschijf

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4

- SanThe -

- SanThe -

28/12/2014 19:40:54
Quote Anchor link
Die exec() wordt vast niet toegestaan op een hosting.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:00:32
 
Stefan H

stefan H

28/12/2014 19:41:38
Quote Anchor link
het probleem is alleen dat QNAP het index bestand ververst en deze eventueel terug plaatst
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2014 19:50:17
Quote Anchor link
MyCloudNAS eerst maar eens uitzetten of een andere poort geven.

Die lijkt me in de weg te zitten.

@Santhe: Die exec() wordt op zijn QNAP-NAS uitgevoerd ;-)
 
Stefan H

stefan H

28/12/2014 20:01:23
Quote Anchor link
MyCloudNas staat uit , daardoor kan ik het ook geen andere port zetten volgens mij,
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2014 20:04:26
Quote Anchor link
Die heb je zojuist dus uitgezet?
Dan zullen die index.php bestandjes niet meer aangemaakt moeten worden, hoop ik.
 
Stefan H

stefan H

28/12/2014 20:05:01
Quote Anchor link
nee heeft nooit aangestaan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2014 20:10:19
Quote Anchor link
Raar.... klinkt als een bug.
Zet je eigen index.php terug en zet deze op read-only.

Anders kan je met ' DirectoryIndex home.php ' in .htaccess een eigen directoryindex toewijzen.
 
Aad B

Aad B

28/12/2014 20:30:54
Quote Anchor link
Zit even mee te lezen, en misschien ten overvloede maar met name over de indexpages etc:
http://www.tweaking4all.com/qnap/qnap-installing-mysql-and-phpmyadmin/
If you always used http://<ip of your NAS> to get to the admin pages of your QNAP, then you will notice that this no longer works. Instead use: https://<ip of your NAS> or http://<ip of your NAS>:8080
 
Stefan H

stefan H

28/12/2014 20:38:01
Quote Anchor link
daar gaat het misschien fout in de text staat ook dat als de webserver aanstaat dat je via je interne ipadres:80 dat je op de pagina web server setup guide komt . en dat is bij mij niet het geval . ik kom dan weer op de login pagina van de server
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2014 20:42:38
Quote Anchor link
Via HTTP of HTTPS ?
 
Stefan H

stefan H

28/12/2014 20:43:40
Quote Anchor link
via http
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/12/2014 20:47:35
Quote Anchor link
Apart... en mijn workarounds dan?
 
Stefan H

stefan H

28/12/2014 20:50:52
Quote Anchor link
Je bedoelt eigen index pagina op readonly enz..

dat probeer ik later misschien nog even.

maar het lijkt er nu op dat het werkt met de aangepaste DNS. kom nu op juiste pagina terecht via de juiste domein naam,

volgens mij stond de host naam nog niet goed
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

28/12/2014 20:55:16
Quote Anchor link
Het duurt altijd even voor wijzigingen in de DNS worden verwerkt, dat heeft te maken met de TTL van *.domein
 
Stefan H

stefan H

13/01/2015 10:15:59
Quote Anchor link
Heb de server nu aardig aan de praat alleen heb ik toch nog 1 probleempje als ik mijndomein.nl bezoekt krijg ik eerst nog error te zien
" the requested url cgi-Bin/status.cgi was not found On this server "

Als ik dan op refresh of f5 klik/druk krijg ik netjes de website te zien en werkt alles goed

Weet iemand hoe het kan dat ik eerst deze error te zien krijg ?

Alvast bedankt voor reacties
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2015 11:08:54
Quote Anchor link
Is er geen doorverwijzing ergens naar dat bestand?
 
Stefan H

stefan H

13/01/2015 11:13:15
Quote Anchor link
In de hoofdmap/root map staat ook een index bestand wat automatisch gecreëerd word door qnap . Hier vermoed ik dat er een doorverwijzing in staat maar dacht dat de virtual host juist gelijk de doorverwijzing doet naar de juiste web site .

De vraag is dus eigenlijk waarom qnap eerst langs dat automatisch gecreëerde index bestand gaat en niet door naar de juiste website
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2015 11:15:37
Quote Anchor link
Klinkt vreemd, tenzij je iets onnodigs hebt aangepast aan de QNAP?
Wat zeggen hun eigenlijk?
Gewijzigd op 13/01/2015 11:15:59 door - Ariën -
 
Stefan H

stefan H

13/01/2015 11:17:16
Quote Anchor link
Wie is hun ? Qnap ? Heb geen contact gehad met qnap wel is alles precies zo ingesteld volgens qnap handleiding .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2015 11:28:23
Quote Anchor link
Ja, probeer het eens zou ik zeggen. Het klinkt niet normaal voor een standaard installatie/configuratie.
Ik weet dat ze een goede helpdesk/forum hebben.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.