facebook post op page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

23/10/2023 12:27:28
Quote Anchor link
Ik heb toegang als admin tot een pagina, met applicatie.

Als ik een curl post uitvoer


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
$url="https://graph.facebook.com/v18.0/{$page_id}/feed/?access_token=".$access_token."&message=".urlencode($message);
  $curl = curl_init();
  curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, $url);
  curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, true);
  curl_setopt($curl, CURLOPT_REFERER, '');
  curl_setopt($curl, CURLOPT_ENCODING, 'gzip,deflate');
  curl_setopt($curl, CURLOPT_AUTOREFERER, true);
  curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
  curl_setopt($curl, CURLOPT_POSTFIELDS, $message);
  curl_setopt($curl, CURLOPT_TIMEOUT, 10);

  $json = json_decode(curl_exec($curl));
  var_dump($json);


krijg ik:

Quote:
object(stdClass)#4 (1) { ["error"]=> object(stdClass)#3 (4) { ["message"]=> string(393) "(#200) If posting to a group, requires app being installed in the group, and \ either publish_to_groups permission with user token, or both pages_read_engagement \ and pages_manage_posts permission with page token; If posting to a page, \ requires both pages_read_engagement and pages_manage_posts as an admin with \ sufficient administrative permission" ["type"]=> string(14) "OAuthException" ["code"]=> int(200)


Ik kan nergens "pages_read_engagement and pages_manage_posts" opgeven.
Heeft iemand hetzelfde probleem?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 21:21:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2023 14:50:53
Quote Anchor link
Zijn dat geen rollen die je in je app aan moet vinken?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

23/10/2023 18:41:30
Quote Anchor link
Beste,

De Rol is admin die aangevinkt is, ik zie dan ook rollen als developer, tester etc, maar ik ben de admin. Bij developer kan ik niet uit mijn naam kiezen, aangezien ik al admin ben...

MVG

Daniel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2023 19:01:30
Quote Anchor link
Ik bedoel eigenlijk acties. Het is al even geleden dat ik een app aangemaakt heb (ik doe alles via IFTTT) maar ik weet nog wel dat je een sloot aan acties moest aanvinken die je wou gebruiken.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

24/10/2023 03:36:33
Quote Anchor link
Nou ik zie NERGENS een manier om acties toe te voegen.
Het zit zeer onoverzichtelijk in elkaar moet ik zeggen bij FB
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.