file_get_contents($url);

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

David Meijer

David Meijer

01/10/2015 18:16:37
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Is er een mogelijkheid om in plaats van een url uit te lezen een database uit te lezen eigenlijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<html>
    <head>
<link rel='alternate' title='Incidenten in Nederland' type='application/rss+xml' href='Incidenten.rss'>
<link rel='alternate' title='TraumaHeli - MMT' type='application/rss+xml' href='MMT.rss'>
<link rel='alternate' title='PersInfo' type='application/rss+xml' href='PersInfo.rss'>
<meta name="description" content="P2000 monitor Online">
<meta name="keywords" content="p2kflex, FrankiePlankie, p2000, monitor">
<meta name="robots" content="index, nofollow" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">
        <title>p2000-nederland</title>
<LINK REL="stylesheet" HREF="p2000.css" TYPE="text/css">
    <meta http-equiv="refresh" content="30" />
<?php

if(isset($_GET['Pagina'])) {
    $url = "http://www.bussenentreinenforum.nl/p2000.php?Brandweer=1&Ambulance=1&Politie=1&KNRM=1&Lifeliners=1&Groningen=1&Friesland=1&Drenthe=1&IJsselland=1&Twente=1&Noord-enOostGelderland=1&Gelderland-Midden=1&Gelderland-Zuid=1&Utrecht=1&Noord-HollandNoord=1&Zaanstreek-Waterland=1&Kennemerland=1&Amsterdam-Amstelland=1&GooienVechtstreek=1&Haaglanden=1&HollandsMidden=1&RotterdamRijnmond=1&ZuidHollandZuid=1&Zeeland=1&MiddenenWestBrabant=1&BrabantNoord=1&BrabantZuidOost=1&LimburgNoord=1&LimburgZuid=1&Flevoland=1&AutoRefresh=60&submit=&laatstevolgnummer=3924349&Pagina=".$_GET['Pagina'];
}
else{
    $url = "http://www.p2000-online.net/p2000.php?Brandweer=1&Ambulance=1&Politie=1&KNRM=1&Lifeliners=1&Groningen=1&Friesland=1&Drenthe=1&IJsselland=1&Twente=1&Noord-enOostGelderland=1&Gelderland-Midden=1&Gelderland-Zuid=1&Utrecht=1&Noord-HollandNoord=1&Zaanstreek-Waterland=1&Kennemerland=1&Amsterdam-Amstelland=1&GooienVechtstreek=1&Haaglanden=1&HollandsMidden=1&RotterdamRijnmond=1&ZuidHollandZuid=1&Zeeland=1&MiddenenWestBrabant=1&BrabantNoord=1&BrabantZuidOost=1&LimburgNoord=1&LimburgZuid=1&Flevoland=1&AutoRefresh=60&submit=&laatstevolgnummer=3924349";
}


$get = file_get_contents($url);

$start = '<table style="align:center">';

$end = '</table>';

$data = eregi("$start(.*)$end", $get, $dataoutput);

$dataoutput1 = str_replace('<td class="Br">Brandweer</td><td class="Regio">Hollands Midden</td>', '', $dataoutput[1]);

$dataoutput1 = str_replace('<td class="Am">Ambulance</td><td class="Regio">Hollands Midden</td>', '', $dataoutput[1]);

$dataoutput1 = str_replace('<td class="Po">Politie</td><td class="Regio">Hollands Midden</td>', '', $dataoutput[1]);

$dataoutput1 = str_replace('<td class="LL">Lifeliner</td><td class="Regio">Hollands Midden</td>', '', $dataoutput[1]);

$dataoutput2 = str_replace('<td></td><td></td><td></td><td></td>', '<td></td><td></td>', $dataoutput1);

$dataoutput3 = str_replace('<tr><td class="Oms">&nbsp;</td></tr>','<tr><td class="Oms">&nbsp;</td></tr><tr><td colspan="3"><hr /></td></tr>', $dataoutput2);

$dataoutput4 = str_replace('1503900 Brandweer Regionaal Monitorcode','', $dataoutput3);

$dataoutput5 = str_replace('DT','dt', $dataoutput4);

echo '<table style="align:center">';

preg_match('/(\b[A-Z]+\b)/', $dataoutput5, $matches);


$aantal = count($matches);



for ($i = 0; $i <= $aantal -1; $i++) {

$dataoutput[$i] = str_replace($matches[0],'<a href ="http://maps.google.nl/maps?f=q&hl=nl&geocode=&q='.$straat.'%20'.$stad.'">'.$matches[0].'</a>', $dataoutput[$i]);
$nummer = $i;
}


echo $dataoutput[$nummer];

echo '</table>';

?>


Hier is de code wat ik veranderd wilt hebben.
 
PHP hulp

PHP hulp

03/06/2024 11:47:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 18:25:45
Quote Anchor link
Ja,natuurlijk:

Daar is bijv. de MySQLi-functie prima voor bedoeld. Je zult wel connectie met die database moeten leggen, en hopen dat die ook buiten zijn netwerk bereikbaar is.

Of in geval van een ander soort database (of compatibiliteit behouden) kan je PDO gebruiken.

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/mysqli/499/
http://www.phptuts.nl/view/27/1/
Gewijzigd op 01/10/2015 18:26:49 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 18:32:13
Quote Anchor link
Ik wil de database gebruiken die ik nu gebruik.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
<?php

$tmp
= "";

$dbhost = 'xxxx';
$dbuser = 'xxxx';
$dbpass = 'xxxx';
$dbname = 'xxxx';

$conn = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass) or die ('Error connecting to mysql');
mysql_select_db($dbname);

$query  = "SELECT * FROM alarmeringen ORDER BY timestamp DESC LIMIT 100";
$result = mysql_query($query);
?>


<html>
    <head>
<link rel='alternate' title='Incidenten in Nederland' type='application/rss+xml' href='Incidenten.rss'>
<link rel='alternate' title='TraumaHeli - MMT' type='application/rss+xml' href='MMT.rss'>
<link rel='alternate' title='PersInfo' type='application/rss+xml' href='PersInfo.rss'>
<meta name="description" content="P2000 monitor Online">
<meta name="keywords" content="p2kflex, FrankiePlankie, p2000, monitor">
<meta name="robots" content="index, nofollow" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">
        <title>p2000 Monitor Online</title>
<LINK REL="stylesheet" HREF="p2KflexM.css" TYPE="text/css">
    <meta http-equiv="refresh" content="30" />
    </head>
<body text="#00FFFF" bgcolor="#000000" link="#33CCFF" vlink="#00FFFF" alink="#00FFFF">
<div id="p2ktooltip"></div>
<script type="text/javascript">
var offsetxpoint=-60
var offsetypoint=20
var ie=document.all
var ns6=document.getElementById && !document.all
var enabletip=false
if (ie||ns6)
var tipobj=document.all? document.all["p2ktooltip"] : document.getElementById? document.getElementById("p2ktooltip") : ""
function ietruebody(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
function p2ktip(thetext, thecolor, thewidth){
if (ns6||ie){
if (typeof thewidth!="undefined") tipobj.style.width=thewidth+"px"
if (typeof thecolor!="undefined" && thecolor!="") tipobj.style.backgroundColor=thecolor
tipobj.innerHTML = thetext
enabletip=true
return false
   }
}
function positiontip(e){
if (enabletip){
var curX=(ns6)?e.pageX : event.clientX+ietruebody().scrollLeft;
var curY=(ns6)?e.pageY : event.clientY+ietruebody().scrollTop;
var rightedge=ie&&!window.opera? ietruebody().clientWidth-event.clientX-offsetxpoint : window.innerWidth-e.clientX-offsetxpoint-20
var bottomedge=ie&&!window.opera? ietruebody().clientHeight-event.clientY-offsetypoint : window.innerHeight-e.clientY-offsetypoint-20
var leftedge=(offsetxpoint<0)? offsetxpoint*(-1) : -1000
if (rightedge<tipobj.offsetWidth)
tipobj.style.left=ie? ietruebody().scrollLeft+event.clientX-tipobj.offsetWidth+"px" : window.pageXOffset+e.clientX-tipobj.offsetWidth+"px"
else if (curX<leftedge)
tipobj.style.left="5px"
else
tipobj.style.left=curX+offsetxpoint+"px"
if (bottomedge<tipobj.offsetHeight)
tipobj.style.top=ie? ietruebody().scrollTop+event.clientY-tipobj.offsetHeight-offsetypoint+"px" : window.pageYOffset+e.clientY-tipobj.offsetHeight-offsetypoint+"px"
else
tipobj.style.top=curY+offsetypoint+"px"
tipobj.style.visibility="visible"
}
}
function hidep2ktip(){
if (ns6||ie){
enabletip=false
tipobj.style.visibility="hidden"
tipobj.style.left="-1000px"
tipobj.style.backgroundColor=''
tipobj.style.width=''
}
}
function ShowMap(data){
var url = 'http://maps.google.nl/maps?f=q&hl=nl&geocode=&q=' + data;
window.open(url);
}
document.onmousemove=positiontip
</script>

    <body>
        <table>            
            <tbody>
            <?php                
                while($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC))
                {
                    
                    if ($tmp != $row['melding'])
                    {
                        
                        if ($tmp != "")
                        {

                            echo "<tr><td colspan=3><HR></td></tr>";                            
                        }

                        $tmp = $row['melding'];
                        preg_match('/[A-Z]+.[0-9]+.[0-9]{4}[A-Z]{2}.:.[A-Z]+/',$row['melding'],$matches);
                        if (count($matches) != 0)
                    {

                        $data = explode(' ',str_replace(':','',$matches[0]));
                        $straat = $data[0];
                        $stad = $data[4];
                    }

                        $output = str_replace($matches[0],'<a href ="http://maps.google.nl/maps?f=q&hl=nl&geocode=&q='.$straat.'%20'.$stad.'">'.$matches[0].'</a>',$row['melding']);
                        echo '<tr><td class="COL2">' . $row['timestamp'] . '</td><td class="COL4">' . $row['type'] . '</td><td class="COL7G">' . $row['melding'] . '</td></tr>';
                    }
                                    
                    echo '<tr><tr><td class="COL2"></td><td class="COL1">' . $row['capcode'] . '</td></td><td class="C02"><span class="C0">' . $row['label'] . '</span></td></tr>';    
                }
                
            ?>

        </table>
        </tbody>        
    </body>
</html>

<?php
mysql_close($conn);
?>


Zo heb ik het nu staan maar dat wil ik dus veranderen naar wat ik als eerste stuurde.
Gewijzigd op 01/10/2015 18:33:22 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 18:36:05
Quote Anchor link
Waar loop je op vast, en wat is nu precies de vraag?

Want in je eerste post ben je bezig om data uit een text-bestand te plukken. En in je tweede code haal je iets uit je eigen database op?
Gewijzigd op 01/10/2015 18:48:18 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 18:41:28
Quote Anchor link
Nou ik wil zeg maar dat ik de meldingen gekleurt worden zo als op deze site http://bussenentreinenforum.nl/p2000-google%20maps.php maar hier haalt hij het niet van mijn database af of mijn site maar van een andere site en daar loop ik op vast.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 18:47:43
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je in je database een verschil hebt tussen Brandweer,Ambulance, Politie, KNRM etc.
Dan kan je met een switch (vergelijkbaar met de werking van een elseif) de kleuren bepalen per hulpdienst.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
switch($row['hulpdienst']) {
 case
"politie":
   $kleur = "blue";
 break;

 case
"brandweer":
   $kleur = "red";
 break;

 case
"ambulance":
   $kleur = "white";
 break;

 case
"knrm":
   $kleur = "yellow";
 break;
 
 default:

   $kleur = "grey";
 break;
?>


Verder raad ik aan om MySQLi of PDO te gebruiken! De PHP-functies voor MySQL zullen op den duur verdwijnen.
Gewijzigd op 01/10/2015 18:48:01 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 18:59:44
Quote Anchor link
MySQLi werkt niet op mijn server want dan krijg ik niks te zien

En dat met die $row['hulpdienst'] dat moet dan zeker bijvoorbeeld $row['label'] zijn want als ik dat in mijn pagina doet het niks
Gewijzigd op 01/10/2015 19:02:47 door David Meijer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 19:05:51
Quote Anchor link
Vreemd, want het werkt in heel PHP5 en hoger. Of je moet ergens een foutje maken in je code?
Wat zegt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo phpversion(); ?>


Waarschijnlijk is het dan $row['label']. Laat anders even een (screen)dump van je data uit je database zien.
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 19:13:01
Quote Anchor link
5.6.13 zegt hij

hier is de afbeelding http://afbeeldinguploaden.nl/image/x1039WQh
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 19:22:54
Quote Anchor link
Label is behoorlijk dynamisch. Je zult toch eerst moeten uitzoeken hoe je de soort hulpdienst erin moet opzoeken.


Ik denk dat je best een explode() op $row['label'] kan doen, en dan alles splitsen op de " - ". In $split[1] heb je dan je tweede element: MKA, BRW of POL
Gewijzigd op 01/10/2015 19:25:26 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 19:24:40
Quote Anchor link
daarom vraag ik het eerst even want ik weet hoe ik dat moet doen want ik gebruik voor die p2000 berichten pdw en geen andere programma daar voor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 19:27:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$split
= explode(" - ",$row['label']);

print_r($split); //even voor debugging.
echo $split[1];
?>
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 19:30:09
Quote Anchor link
met die code krijg ik Array ( [0] => ) te zien meer niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 19:32:26
Quote Anchor link
En als je normaal $row['label'] echo'ed?
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 19:38:52
Quote Anchor link
dan krijg ik dit te zien http://afbeeldinguploaden.nl/image/0N673KYa

En dit is het stukje code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$split
= explode(" - ",$row['label']);

print_r($split); //even voor debugging.
echo $row['label'][0];
?>


Toevoeging op 01/10/2015 19:40:31:

- Aar - op 01/10/2015 19:22:54:
Label is behoorlijk dynamisch. Je zult toch eerst moeten uitzoeken hoe je de soort hulpdienst erin moet opzoeken.


Ik denk dat je best een explode() op $row['label'] kan doen, en dan alles splitsen op de " - ". In $split[1] heb je dan je tweede element: MKA, BRW of POL


En hoe moet ik dat dan doen met die exlode() want dat begrijp ik niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 19:41:14
Quote Anchor link
Wat doe je op lijn 5?
En laat die string eens zien die je nou uit $row['label']. In een screenshot heb ik echt geen overzicht in welke teksten waar vandaan komen.

Dus als je het in tekst kan plaatsen op dit forum. Het zou zelfs kunnen dat er een apart soort streepje wordt gebruikt, dan ik heb gebruikt, waardoor explode() niet werkt.


Zie ook: www.php.net/explode
Gewijzigd op 01/10/2015 19:42:32 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 19:52:19
Quote Anchor link
op lijn 5 doe ik dat echo'ed maar met dat werkt het ook niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
<?php

$tmp
= "";

$dbhost = 'xxxx';
$dbuser = 'xxxx';
$dbpass = 'xxxx';
$dbname = 'xxxx';

$conn = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass) or die ('Error connecting to mysql');
mysql_select_db($dbname);

$query  = "SELECT * FROM alarmeringen ORDER BY timestamp DESC LIMIT 100";
$result = mysql_query($query);
?>


<html>
    <head>
<link rel='alternate' title='Incidenten in Nederland' type='application/rss+xml' href='Incidenten.rss'>
<link rel='alternate' title='TraumaHeli - MMT' type='application/rss+xml' href='MMT.rss'>
<link rel='alternate' title='PersInfo' type='application/rss+xml' href='PersInfo.rss'>
<meta name="description" content="P2000 monitor Online">
<meta name="keywords" content="p2kflex, FrankiePlankie, p2000, monitor">
<meta name="robots" content="index, nofollow" />
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">
        <title>p2000 Monitor Online</title>
<LINK REL="stylesheet" HREF="p2KflexM.css" TYPE="text/css">
    <meta http-equiv="refresh" content="30" />
    </head>
<body text="#00FFFF" bgcolor="#000000" link="#33CCFF" vlink="#00FFFF" alink="#00FFFF">
<div id="p2ktooltip"></div>
<script type="text/javascript">
var offsetxpoint=-60
var offsetypoint=20
var ie=document.all
var ns6=document.getElementById && !document.all
var enabletip=false
if (ie||ns6)
var tipobj=document.all? document.all["p2ktooltip"] : document.getElementById? document.getElementById("p2ktooltip") : ""
function ietruebody(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
function p2ktip(thetext, thecolor, thewidth){
if (ns6||ie){
if (typeof thewidth!="undefined") tipobj.style.width=thewidth+"px"
if (typeof thecolor!="undefined" && thecolor!="") tipobj.style.backgroundColor=thecolor
tipobj.innerHTML = thetext
enabletip=true
return false
   }
}
function positiontip(e){
if (enabletip){
var curX=(ns6)?e.pageX : event.clientX+ietruebody().scrollLeft;
var curY=(ns6)?e.pageY : event.clientY+ietruebody().scrollTop;
var rightedge=ie&&!window.opera? ietruebody().clientWidth-event.clientX-offsetxpoint : window.innerWidth-e.clientX-offsetxpoint-20
var bottomedge=ie&&!window.opera? ietruebody().clientHeight-event.clientY-offsetypoint : window.innerHeight-e.clientY-offsetypoint-20
var leftedge=(offsetxpoint<0)? offsetxpoint*(-1) : -1000
if (rightedge<tipobj.offsetWidth)
tipobj.style.left=ie? ietruebody().scrollLeft+event.clientX-tipobj.offsetWidth+"px" : window.pageXOffset+e.clientX-tipobj.offsetWidth+"px"
else if (curX<leftedge)
tipobj.style.left="5px"
else
tipobj.style.left=curX+offsetxpoint+"px"
if (bottomedge<tipobj.offsetHeight)
tipobj.style.top=ie? ietruebody().scrollTop+event.clientY-tipobj.offsetHeight-offsetypoint+"px" : window.pageYOffset+e.clientY-tipobj.offsetHeight-offsetypoint+"px"
else
tipobj.style.top=curY+offsetypoint+"px"
tipobj.style.visibility="visible"
}
}
function hidep2ktip(){
if (ns6||ie){
enabletip=false
tipobj.style.visibility="hidden"
tipobj.style.left="-1000px"
tipobj.style.backgroundColor=''
tipobj.style.width=''
}
}
function ShowMap(data){
var url = 'http://maps.google.nl/maps?f=q&hl=nl&geocode=&q=' + data;
window.open(url);
}
document.onmousemove=positiontip
</script>
<?php
$split
= explode("MKA",$row['label']);

print_r($split); //even voor debugging.
echo $split[1];
?>


    <body>
        <table>            
            <tbody>
            <?php                
                while($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC))
                {
                    
                    if ($tmp != $row['melding'])
                    {
                        
                        if ($tmp != "")
                        {

                            echo "<tr><td colspan=3><HR></td></tr>";                            
                        }

                        $tmp = $row['melding'];
                        preg_match('/[A-Z]+.[0-9]+.[0-9]{4}[A-Z]{2}.:.[A-Z]+/',$row['melding'],$matches);
                        if (count($matches) != 0)
                    {

                        $data = explode(' ',str_replace(':','',$matches[0]));
                        $straat = $data[0];
                        $stad = $data[4];
                    }

                        $output = str_replace($matches[0],'<a href ="http://maps.google.nl/maps?f=q&hl=nl&geocode=&q='.$straat.'%20'.$stad.'">'.$matches[0].'</a>',$row['melding']);
                        echo '<tr><td class="COL2">' . $row['timestamp'] . '</td><td class="COL4">' . $row['type'] . '</td><td class="COL7G">' . $row['melding'] . '</td></tr>';
                    }
                                    
                    echo '<tr><tr><td class="COL2"></td><td class="COL1">' . $row['capcode'] . '</td></td><td class="C02"><span class="C0">' . $row['label'] . '</span></td></tr>';    
                }
                
            ?>

        </table>
        </tbody>        
    </body>
</html>

<?php
mysql_close($conn);
?>
Gewijzigd op 01/10/2015 19:52:54 door David Meijer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 19:54:34
Quote Anchor link
Waarom ga je op MKA splitsen?!?
En laat eens in het forum zien wat de waarde van $row['label'] is.

Lees anders nog eens www.php.net/explode door, want je staat maar lukraak wat te proberen, zonder te beseffen wat je nou juist moet doen.
Gewijzigd op 01/10/2015 19:55:20 door - Ariën -
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 19:55:50
Quote Anchor link
op kleur wil ik dat splitsen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2015 19:58:30
Quote Anchor link
Ja, dat had je al verteld, en ik heb uitleg gegeven.
Maar als je geen antwoord op mijn vraag geeft, dan kan ik ook niet verder.
 
David Meijer

David Meijer

01/10/2015 20:02:26
Quote Anchor link
Met welke code moet ik dat dan doen $row['label'] om dat te laten zien op het forum hier?

En waar moet ik die code dan neer zetten.

Toevoeging op 01/10/2015 20:05:58:

misschien kan je een hele nieuwe opzet maken voor mij hoe het ongeveer er uit moet komen te zien.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.