Flash designer gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

PHP erik

PHP erik

17/07/2006 17:16:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Als moderator ben ik me er van bewust dat dit een PHP forum is, maar ik plaats toch de vacature.

Ik ben op zoek naar een Flash designer die een stuk of 50 filmpjes kan maken. De filmpjes zijn bedoeld om bepaalde dingen uit te leggen aan onervaren computergebruikers.

Het gaat om een dienstverband van waarschijnlijk minimaal 2 maanden op kantoor in Amsterdam (Oost). Of dit middels een arbeidscontract of freelance-opdracht gaat dat komen we wel overeen.

Je werkt in een team met 2 webdesigners en 1 webprogrammeur met verder nog een aantal andere mensen op kantoor, maar zal de enige Flash designer zijn.

Lijkt het jou wat om met een leuke groep mensen een paar maanden (of langer) fulltime te werken in Amsterdam? Reageer dan, ik neem contact met je op (laat wel effe je telefoonnummer achter ergens in PM, reply of mailbox [info @ exploring.nl]).

Vergoeding: nader overeen te komen (not my department, I'm just the scout :p)

Met zeer vriendelijke groet,

Erik Duindam
MSN: msn @ exploring.nl
Tel: 06-24480987
(zie profiel voor verdere info over mij)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
PHP hulp

PHP hulp

12/04/2024 22:44:50
 
PHP erik

PHP erik

18/07/2006 08:52:00
Quote Anchor link
Aangezien er toch niks gebeurt op het forum op dit moment bump ik dit bericht een keertje.
 
Thomas

Thomas

12/04/2007 16:26:00
Quote Anchor link
Arme jij! :P hahah, geen enkel andwoord!
 
Cedric

Cedric

12/04/2007 16:31:00
Quote Anchor link
Dit is natuurlijk een PHP forum, de meeste mensen hier houden zich niet bezig met flash. Misschien heb je meer geluk op flashfocus.nl?
 
PHP erik

PHP erik

12/04/2007 16:32:00
Quote Anchor link
al langggg gevonden, slot.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.