FLV embed in een content?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jamie PHP

Jamie PHP

26/01/2011 10:44:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag een .flv video op me homepage hebben, alleen de box heb ik al, dat is waar het in moet komen te staan en ik kan er ook al tekst in zetten, alleen als er een code in komt dan doet de homepage het niet meer. Zou iemand mij kunnen helpen hoe je een .flv video in een content kan plaatsen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if (!defined('AXE'))
    exit;
$box_simple_short = new Template("styles/".$style."/box_simple_short.php");
$box_simple_short->setVar("imagepath", 'styles/'.$style.'/images/');

//Script

$cont= "<center>Here FLV video script</center>";

$box_simple_short->setVar("content", $cont);
$phoenix_movie = $box_simple_short->toString();
[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 21:16:55
 
Jamie PHP

Jamie PHP

27/01/2011 13:25:15
Quote Anchor link
Heeft iemand een enig idee?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

27/01/2011 13:43:56
Quote Anchor link
Kijk eens naar de html tag embed.

Zie eens of je daar iets mee bent.

( http://www.google.be/search?q=html+embed+video&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a )
Gewijzigd op 27/01/2011 13:44:21 door Kris Peeters
 
Niels K

Niels K

27/01/2011 15:36:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if (!defined('AXE'))
    exit;
?>

En toch instantieer je daarna nog een nieuw object?
 
Jamie PHP

Jamie PHP

27/01/2011 16:37:51
Quote Anchor link
Kris Peeters, ik heb er een aantal geprobeerd maar dan werkt de homepage niet meer, alles gaat dan verkeerd staan. Volgens mij ben ik helemaal niet goed bezig.

Niels Kieviet, ik zet inderdaad dan nog een <object> erin, dat zou dan het filmpje moeten zijn, alleen net als bij een html tag werkt de homepage niet meer. Maar ik denk dat het niet mogelijk is om in dat content nog een script te plaatsen, dat gaat mij niet lukken denk ik, misschien dat iemand hier meer ervaring mee heeft.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$cont= "<center>Hier FLV Video</center>";
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2011 16:40:45
Quote Anchor link
Niels bedoelt dat je exit; typt en daarna nog gewoon code plaatst.

Exit houdt in dat het script er mee stopt. Alles daarna wordt niet meer uitgevoerd.
 
Jamie PHP

Jamie PHP

27/01/2011 16:49:57
Quote Anchor link
Hoi Ozzie,

Ja, dat begrijp ik wel. Het klinkt raar inderdaad.
Je moet het zien als een soort box waar je de tekst in zet.
AXE is dat hij de config meeneemt in het script.
Maar nu je het zegt is dat niet nodig, omdat dit geen mysql script
wordt maar alleen php pagina met een filmpje erin. Dus ik ga dat even
proberen, dankjewel!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2011 16:51:31
Quote Anchor link
Ik weet niet zeker of je me nu begrijpt.

Alles wat jij typt na "exit;" wordt niet meer uitgevoerd. De pagina houdt daar als het ware op. De code die jij na "exit;" plaatst daar gebeurt niks mee.
 
Jamie PHP

Jamie PHP

27/01/2011 16:54:27
Quote Anchor link
DELETED

Toevoeging op 27/01/2011 20:48:23:

Het is me gelukt! het moesten enkele quotes zijn i.p.v. dubbele.
Toch bedankt voor de hulp! ik kan weer verder!
Gewijzigd op 27/01/2011 20:49:14 door Jamie PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.