foreache meerder waardens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 14:03:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben een formulier aan het maken waar de gebruiker het onderwerp, locatie en omschrijving d.m.v. een input en textarea kan invullen. Dit alles staat achter elkaar en herhaald zich 8 keer.

Voorbeeld: ( en dan 8 x onder elkaar :D)

<tr>
<td valign="top"><input type="text" name="onderwerp[1]" /></td><td valign="top"><input type="text" name="locatie[1]" /></td><td valign="top"><textarea cols="20" rows="4" name="omschrijving[1]"></textarea></td>
</tr>


Is het ook mogelijk d.m.v. een foreach deze velden per regel uit te lezen?
Zelf dacht ik iets aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  foreach($_POST['onderwerp'] AS $onderwerp, $_POST['locatie'] AS $locatie,$_POST['omschrijving'] AS $omschrijving )
{

    echo $onderwerp $locatie $omschrijving;
}

?>


Dit hier boven gaat natuurlijk nooit werken, maar is er z`n oplossing?

Ik wil dus dat de foreach regel bij regel houd! zodat ik dat ook op die manier kan opslaan in een Database.

Thanks alvast :D

Ruliezz
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruliezz
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 16:59:42
 
Mark moes

mark moes

01/04/2009 14:11:00
Quote Anchor link
Begrijp ik het goed dat je de regels van het textvak apart wilt opslaan in de db?
 
Johan

johan

01/04/2009 14:17:00
Quote Anchor link
Text splitsen op " \n " or " </br> "
Als goed is kan dat met explode()
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 14:20:00
Quote Anchor link
@mark moes: ja ik wil graag elke input veld opslaan in de db. Maar wel 1 regel in 1 x

Dus:

onderwerp, locatie en omschrijving zijn 3 losse items maar moeten wel als 1 regel worden weergegeven in de database, dus dat ze 1 id hebben.

En dit moet zich herhalen voor elke regel dus 8 x in mijn geval.
 
Mark moes

mark moes

01/04/2009 14:26:00
Quote Anchor link
ik zie dat dus zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("INSERT INTO tabel WHERE id, onderwerp, locatie, beschrijving VALUES '','".mysql_real_escape($_POST['onderwerp'])."','".mysql_real_escape($_POST['locatie']).'",'".mysql_real_escape($_POST['beschrijving'])."'");
?>


en dat gewoon in een loopie waarin je kijkt of er gepost is, en dan elke keer deze query
 
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld met een loopie?

En waar voor dient die mysql_real_escape??
 
Johan

johan

01/04/2009 14:51:00
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp wil je dit of zo iets.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
function opslanInTb($onderwerp, $locatie, $omschrijving){
    mysql_query("INSERT INTO tabel (onderwerp, locatie, beschrijving) VALUES ('". mysql_real_escape($_POST['onderwerp']) ."',
                                                                            '"
. mysql_real_escape($_POST['locatie']) ."',
                                                                            '"
. mysql_real_escape($_POST['beschrijving']) ."')");
}

if (isset($_POST['submit'])){
    for ($i=0; $i < 8; $i++){
        if ($_POST["onderwerp". $i] !="" AND $_POST["locatie". $i]!="" AND $_POST["omschrijving". $i] != "")
            opslanInTb($_POST["onderwerp". $i], $_POST["locatie". $i], $_POST["omschrijving". $i]);
    }
}

echo '<table border="1">';
echo '<form name="test" method="post" action="'. $_SERVER['PHP_SELF'] .'">';
for ($i=0; $i < 8; $i++){
    echo '<tr>';
    echo '<td><input type="text" name="onderwerp'. $i .'" /></td>';
    echo '<td><input type="text" name="locatie'. $i .'" /></td>';
    echo '<td><textarea cols="20" rows="4" name="omschrijving'. $i .'"></textarea></td>';
    echo '</tr>';
}

echo '<tr>';
echo '<td ><input type="submit" name="submit" value="verzenden"/></td> ';
echo '</tr>';
echo '</form></table>';

?>
 
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 14:53:00
Quote Anchor link
jah idd, dit is inderdaad wat ik wil. Maar kan dit ook met een foreach of is dit de enigste oplossing?
 
Johan

johan

01/04/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Hmmm natuurlijk
Een lus blijf een lus
Alleen alle lus heb zijn eigen extra mogelijkheden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$i
= 0;
foreach ($i < 8){
    if ($_POST["onderwerp". $i] !="" AND $_POST["locatie". $i]!="" AND $_POST["omschrijving". $i] != "")
            opslanInTb($_POST["onderwerp". $i], $_POST["locatie". $i], $_POST["omschrijving". $i]);
    $i++;
}

?>
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

01/04/2009 15:04:00
Quote Anchor link
Kan ook met foreach:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    foreach($_POST['naam'] as $key => $value)
    {

        echo $_POST['naam'][$key] . ' | ' . $_POST['email'][$key] . ' | ' . $_POST['adres'][$key] . '<br />';
    }
}

else
{
    echo '<form method="post">';
    for($i=0; $i<8; $i++)
    {

        echo '<input type="text" name="naam[' . $i . ']" /> | ';
        echo '<input type="text" name="email[' . $i . ']" /> | ';
        echo '<input type="text" name="adres[' . $i . ']" /><br />';
    }

    echo '<br /><input type="submit" name="submit" value="Opslaan" />';
    echo '</form>';
}


?>
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/04/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Alleen begint jou for-loop bij 0 :)
 
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Wat grappig, ik wist deze oplossingen niet!
Bedankt allemaal! Ik ga het toepassen! :D
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

01/04/2009 15:31:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 01.04.2009 15:17:
Alleen begint jou for-loop bij 0 :)


Dus?
Een array begint standaard ook bij 0.
En anders doe je zo:

for($i=1; $i<=8; $i++)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/04/2009 15:50:00
Quote Anchor link
brie schreef op 01.04.2009 15:31:
Dennis Mertens schreef op 01.04.2009 15:17:
Alleen begint jou for-loop bij 0 :)


Dus?
Een array begint standaard ook bij 0.
En anders doe je zo:

for($i=1; $i<=8; $i++)
:( *zucht*

Ga niet blij lopen doen ok?

Ik wijs hem er even op. Aangezien hij bij 1 begon in het topic bericht.

Quote:
Ik weet het lekker beter meneer :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.