foreache meerder waardens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 14:03:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben een formulier aan het maken waar de gebruiker het onderwerp, locatie en omschrijving d.m.v. een input en textarea kan invullen. Dit alles staat achter elkaar en herhaald zich 8 keer.

Voorbeeld: ( en dan 8 x onder elkaar :D)

<tr>
<td valign="top"><input type="text" name="onderwerp[1]" /></td><td valign="top"><input type="text" name="locatie[1]" /></td><td valign="top"><textarea cols="20" rows="4" name="omschrijving[1]"></textarea></td>
</tr>


Is het ook mogelijk d.m.v. een foreach deze velden per regel uit te lezen?
Zelf dacht ik iets aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  foreach($_POST['onderwerp'] AS $onderwerp, $_POST['locatie'] AS $locatie,$_POST['omschrijving'] AS $omschrijving )
{

    echo $onderwerp $locatie $omschrijving;
}

?>


Dit hier boven gaat natuurlijk nooit werken, maar is er z`n oplossing?

Ik wil dus dat de foreach regel bij regel houd! zodat ik dat ook op die manier kan opslaan in een Database.

Thanks alvast :D

Ruliezz
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruliezz
 
PHP hulp

PHP hulp

23/05/2024 19:13:08
 
Mark moes

mark moes

01/04/2009 14:11:00
Quote Anchor link
Begrijp ik het goed dat je de regels van het textvak apart wilt opslaan in de db?
 
Johan

johan

01/04/2009 14:17:00
Quote Anchor link
Text splitsen op " \n " or " </br> "
Als goed is kan dat met explode()
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 14:20:00
Quote Anchor link
@mark moes: ja ik wil graag elke input veld opslaan in de db. Maar wel 1 regel in 1 x

Dus:

onderwerp, locatie en omschrijving zijn 3 losse items maar moeten wel als 1 regel worden weergegeven in de database, dus dat ze 1 id hebben.

En dit moet zich herhalen voor elke regel dus 8 x in mijn geval.
 
Mark moes

mark moes

01/04/2009 14:26:00
Quote Anchor link
ik zie dat dus zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("INSERT INTO tabel WHERE id, onderwerp, locatie, beschrijving VALUES '','".mysql_real_escape($_POST['onderwerp'])."','".mysql_real_escape($_POST['locatie']).'",'".mysql_real_escape($_POST['beschrijving'])."'");
?>


en dat gewoon in een loopie waarin je kijkt of er gepost is, en dan elke keer deze query
 
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld met een loopie?

En waar voor dient die mysql_real_escape??
 
Johan

johan

01/04/2009 14:51:00
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp wil je dit of zo iets.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
function opslanInTb($onderwerp, $locatie, $omschrijving){
    mysql_query("INSERT INTO tabel (onderwerp, locatie, beschrijving) VALUES ('". mysql_real_escape($_POST['onderwerp']) ."',
                                                                            '"
. mysql_real_escape($_POST['locatie']) ."',
                                                                            '"
. mysql_real_escape($_POST['beschrijving']) ."')");
}

if (isset($_POST['submit'])){
    for ($i=0; $i < 8; $i++){
        if ($_POST["onderwerp". $i] !="" AND $_POST["locatie". $i]!="" AND $_POST["omschrijving". $i] != "")
            opslanInTb($_POST["onderwerp". $i], $_POST["locatie". $i], $_POST["omschrijving". $i]);
    }
}

echo '<table border="1">';
echo '<form name="test" method="post" action="'. $_SERVER['PHP_SELF'] .'">';
for ($i=0; $i < 8; $i++){
    echo '<tr>';
    echo '<td><input type="text" name="onderwerp'. $i .'" /></td>';
    echo '<td><input type="text" name="locatie'. $i .'" /></td>';
    echo '<td><textarea cols="20" rows="4" name="omschrijving'. $i .'"></textarea></td>';
    echo '</tr>';
}

echo '<tr>';
echo '<td ><input type="submit" name="submit" value="verzenden"/></td> ';
echo '</tr>';
echo '</form></table>';

?>
 
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 14:53:00
Quote Anchor link
jah idd, dit is inderdaad wat ik wil. Maar kan dit ook met een foreach of is dit de enigste oplossing?
 
Johan

johan

01/04/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Hmmm natuurlijk
Een lus blijf een lus
Alleen alle lus heb zijn eigen extra mogelijkheden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$i
= 0;
foreach ($i < 8){
    if ($_POST["onderwerp". $i] !="" AND $_POST["locatie". $i]!="" AND $_POST["omschrijving". $i] != "")
            opslanInTb($_POST["onderwerp". $i], $_POST["locatie". $i], $_POST["omschrijving". $i]);
    $i++;
}

?>
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

01/04/2009 15:04:00
Quote Anchor link
Kan ook met foreach:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    foreach($_POST['naam'] as $key => $value)
    {

        echo $_POST['naam'][$key] . ' | ' . $_POST['email'][$key] . ' | ' . $_POST['adres'][$key] . '<br />';
    }
}

else
{
    echo '<form method="post">';
    for($i=0; $i<8; $i++)
    {

        echo '<input type="text" name="naam[' . $i . ']" /> | ';
        echo '<input type="text" name="email[' . $i . ']" /> | ';
        echo '<input type="text" name="adres[' . $i . ']" /><br />';
    }

    echo '<br /><input type="submit" name="submit" value="Opslaan" />';
    echo '</form>';
}


?>
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/04/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Alleen begint jou for-loop bij 0 :)
 
Ruliezz

ruliezz

01/04/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Wat grappig, ik wist deze oplossingen niet!
Bedankt allemaal! Ik ga het toepassen! :D
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

01/04/2009 15:31:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 01.04.2009 15:17:
Alleen begint jou for-loop bij 0 :)


Dus?
Een array begint standaard ook bij 0.
En anders doe je zo:

for($i=1; $i<=8; $i++)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/04/2009 15:50:00
Quote Anchor link
brie schreef op 01.04.2009 15:31:
Dennis Mertens schreef op 01.04.2009 15:17:
Alleen begint jou for-loop bij 0 :)


Dus?
Een array begint standaard ook bij 0.
En anders doe je zo:

for($i=1; $i<=8; $i++)
:( *zucht*

Ga niet blij lopen doen ok?

Ik wijs hem er even op. Aangezien hij bij 1 begon in het topic bericht.

Quote:
Ik weet het lekker beter meneer :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.