Fotoalbum met Lightbox 2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2013 13:08:49
Quote Anchor link
Hallo,

Ik werk sinds kort aan een website en wil graag fotos op me site zetten. Ik zocht iets leuks op internet en kwam op Lightbox 2 uit. Dat heb ik op me website geplaatst en werkt prima.

Nu wil ik alleen een gebogen rand om me fotos heen maken met CSS. Alleen het lukt me alleen om of in kleur, of gebogen rand. En ik wil graag alle twee net zoals op de Lightbox site (voorbeeld) http://lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen met het maken van een gebogen rand met CSS.

Voor vele zal dit heel makkelijk zijn, maar ik kom er niet uit...
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 15:07:41
 
Albert de Wit

Albert de Wit

02/04/2013 13:51:27
Quote Anchor link
zal iets zijn als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<style>
.lb_container img{
    border-radius:5px
}
</style>

hoe meer pixels hoe meer de rand buigt.
 

02/04/2013 14:05:48
Quote Anchor link
Lightbox2, no go VIND ik.

Kijk eens naar Fancybox2
 
Bart Matsko

Bart Matsko

02/04/2013 14:27:49
Quote Anchor link
Albert de Wit op 02/04/2013 13:51:27:
zal iets zijn als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<style>
.lb_container img{
    border-radius:5px
}
</style>

hoe meer pixels hoe meer de rand buigt.


Wat moet ik dan in me html bestand doen?

Rick de Graaff op 02/04/2013 14:05:48:
Lightbox2, no go VIND ik.

Kijk eens naar Fancybox2


Ik zie niet echt grote verschillen, dus waarom zou ik Fancybox gebruiken. Wat zijn jou redenen waarom jij Fancybox gebruikt en niet Lightbox?
 

02/04/2013 15:12:24
Quote Anchor link
Ik vind zelf Fancybox erg mooi eruit zien en het is best wel uitbreidbaar. Ook kan je callbacks opgeven en nog meer dingen waar ik nog niet het fijne van weet.

En het grootste voordeel, er zit een heel team achter en lightbox 2 weet ik het niet.
Maar na meerdere dingen te hebben geprobeerd ben ik uiteindelijk bij Fancybox gebleven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.