Fout: Parse error: syntax error, unexpected '}'

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Niels PHP

Niels PHP

29/03/2011 18:22:53
Quote Anchor link
Hallo ik heb een fout:

in dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<html>
<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body bgcolor=#EBEBEB>
<div id="logo">
<IMG SRC="game base logo tijdelijk.png" WIDTH="256" HEIGHT="128" ALT="">
</div>
<center>
<div id="navigatie">
<ul>
    |<li><a href="homepage.php">Startpagina</a></li>|
    <li><a href="overons.php">Het team</a></li>|
    <li><a href="gamesshow.php">Games en Programma's</a></li>|
    <li><a href="inlog.php">Log In</a></li>|
        <li><a href="lidworden.php">Lid worden</a></li>|
        <li><a href="twitter.php">Twitter</a></li>|
</ul>
</div>
<IMG SRC="banner.png" WIDTH="800" HEIGHT="53" ALT="">
<br>
<div id="homepage"><h1 size = 12>In loggen</h1></br>
<p>Log in alleen voor leden</p>
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    if($_POST['code']=="236372") {
        $_SESSION['ingelogd']=1;
        header('location: homepage.php');
    }
else {
    echo "Ongeldige code!";
    }
}
else {
print "<form>
<input name='code' type=password>
<input type=submit value='Log in'>
</form>"

}
?>

</p><IMG SRC="banneronderaan.png" WIDTH="800" HEIGHT="37" ALT=""></div></br>
<br></br>
2011 Niels
</center></body>
</html>


dit is de fout:
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/nvgames/public_html/inlog.php on line 39

Niels

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 29/03/2011 19:14:55 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

10/06/2024 05:57:18
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

29/03/2011 18:24:29
Quote Anchor link
je sluit je print niet met een ;
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

29/03/2011 18:29:20
Quote Anchor link
Ook moet je session_start(); helemaal bovenaan de pagina zetten er mag geen output voor zitten
 
Niels PHP

Niels PHP

29/03/2011 18:33:07
Quote Anchor link
@jordi kroon

Ik heb session_start(); toch helemaalbovenaan het startscript?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

29/03/2011 18:35:09
Quote Anchor link
output is alles wat jij ziet. dus boven de html
 
Niels PHP

Niels PHP

29/03/2011 18:36:39
Quote Anchor link
Ok

Toevoeging op 29/03/2011 18:37:44:

Maar waar dan boven de <html> tag of boven de <head> tag of de <body> tag of er tussen in
 
Wesley PHP

Wesley PHP

29/03/2011 18:39:48
Quote Anchor link
Boven de <html> tag.
 
Niels PHP

Niels PHP

29/03/2011 18:43:55
Quote Anchor link
Ok maar nu staat er linksboven in beeld session_start();
 
Wesley PHP

Wesley PHP

29/03/2011 18:45:14
Quote Anchor link
Je moet ze tussen de php tags.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
 
Gerhard l

gerhard l

29/03/2011 18:45:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>
 
Niels PHP

Niels PHP

29/03/2011 18:50:01
Quote Anchor link
Ok ik krijg nu geen error meer
maar zoals in de code staat zou ik doorgelinkt moeten worden naar homepage.php alleen lukt dat niet en hij geeft ook niet aan als de code verkeerd is.

Hoe zou dat kunnen???

Niels
 
Gerhard l

gerhard l

29/03/2011 18:51:39
Quote Anchor link
verwissel <form> met <form action="" method="POST">
 
Niels PHP

Niels PHP

29/03/2011 18:53:49
Quote Anchor link
Ik krijg nu dit:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/nvgames/public_html/inlog.php on line 36
 
Wesley PHP

Wesley PHP

29/03/2011 18:55:06
Quote Anchor link
Gebruik <form action='' method='post'>
 
Niels PHP

Niels PHP

29/03/2011 18:58:46
Quote Anchor link
Hij doet het nu wel als ik de verkeerder code invul.

Maar als ik de goede code invul krijg ik dit:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nvgames/public_html/inlog.php:18) in /home/nvgames/public_html/inlog.php on line 31
 
Gerhard l

gerhard l

29/03/2011 19:01:05
Quote Anchor link
omdat je eerst html output en daarna doe je de header location.
doe eerst je php code waar de header location in zit en daarna je webpagina
 
Wesley PHP

Wesley PHP

29/03/2011 19:06:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    if($_POST['code']=="236372") {
        header('location: homepage.php');
        $_SESSION['ingelogd']=1;
  }
else {
    echo "Ongeldige code!";
    }
}
else {
print "<form action='' method='post'>
<input name='code' type=password>
<input type=submit value='Log in'>
</form>"
;
}

?>
Gewijzigd op 29/03/2011 19:08:21 door Wesley PHP
 
Gerhard l

gerhard l

29/03/2011 19:07:56
Quote Anchor link
@wesley waar slaat dat op? het gaat toch om de html die hier om heen staat. en nu doe je de <form> ook nog verkeerd
 
Wesley PHP

Wesley PHP

29/03/2011 19:09:06
Quote Anchor link
Dit werkt bij mij ook gewoon hoor.
 
Gerhard l

gerhard l

29/03/2011 19:14:17
Quote Anchor link
met alle html van de 1e post eromheen?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

29/03/2011 19:14:56
Quote Anchor link
Gerhard l op 29/03/2011 19:14:17:
met alle html van de 1e post eromheen?


Ja ..
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.