Fullscreen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »
Ad Fundum

Ad Fundum

23/06/2023 16:16:19
Anchor link
In mijn projectje maak ik gebruik van screenfull.js voor cross-browser fullscreen functionaliteit.
Inmiddels gebruikt geen enkele klant nog een oude browser.
En volgens https://caniuse.com/fullscreen ondersteunt iedere browser gewoon de JS fullscreen API.
Nou zit ik er over te denken om de library te vervangen voor een paar simpele JS statements van de standaard API.

Wat is jullie ervaring, gebruiken jullie voor een fullscreen knop op je site of PWA ook een aparte library?
Of heb je die tegenwoordig niet meer nodig als je volgens de specificaties werkt?
Gewijzigd op 23/06/2023 16:17:40 door Ad Fundum
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 04:52:47
 
Jan R

Jan R

24/06/2023 18:09:37
Anchor link
Nog nooit gebruikt maar zou de vraag niet moeten zijn: heeft dit een meerwaarde?
De gebruiker kan zelf ook op F11 duwen en bij een video heb je ook een vierkaantje om volscherm te gaan.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/06/2023 23:55:30
Anchor link
Jan R op 24/06/2023 18:09:37:
Nog nooit gebruikt maar zou de vraag niet moeten zijn: heeft dit een meerwaarde?

Dat kan het zeker hebben, afhankelijk van het soort website.

Jan R op 24/06/2023 18:09:37:
De gebruiker kan zelf ook op F11 duwen en bij een video heb je ook een vierkaantje om volscherm te gaan.

Dat kan, maar een knop kan het makkelijker maken. Dan hoef je niet uit te wijken naar je toetsenbord. En ... waar zit die F11 op je mobiel?

Ad Fundum op 23/06/2023 16:16:19:
En volgens https://caniuse.com/fullscreen ondersteunt iedere browser gewoon de JS fullscreen API.
Nou zit ik er over te denken om de library te vervangen voor een paar simpele JS statements van de standaard API.

Wat is jullie ervaring, gebruiken jullie voor een fullscreen knop op je site of PWA ook een aparte library?
Of heb je die tegenwoordig niet meer nodig als je volgens de specificaties werkt?

Ik zou het gewoon even testen. Als je het kunt oplossen zonder library, dan is het prima toch?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

25/06/2023 14:35:08
Anchor link
De meerwaarde van de fullscreen API is dat veel mensen niet weten van de F11 toets, en dat de F11 toets ook niet direct aanwezig is op mobiele browsers. Een andere meerwaarde is dat je met de fullscreen API niet alleen het hele scherm, maar ook slechts een stukje (bijvoorbeeld alleen een bepaalde div) fullscreen kunt maken waar dan de rest van de website bij wegvalt. (Denk aan het knopje bij YouTube om alleen de video fullscreen te maken)

Zelf testen kan altijd, ik geloof dat het tegenwoordig mogelijk is om Edge te installeren op Debian. Ik dacht alleen sneller klaar te zijn op PHPHulp. Zodra ik getest heb meld ik het terug.
Gewijzigd op 25/06/2023 14:35:46 door Ad Fundum
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/06/2023 19:58:17
Anchor link
OSX Ventura, Chrome 114, getest en werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Fullscreen Test</title>
    <style type="text/css">
    body {
        display: flex;
        align-items: center;
        justify-content: center;
        font: 14px Verdana;
        height: 100vh;
    }

    .container {
        max-width: 640px;
        padding: 20px;
        border: 1px solid hsla(0, 100%, 0%, 0.5);
        border-radius: 10px;
    }
    </style>
</head>

<body>

    <div class="container">
        <h1>Fullscreen Test</h1>
        <p>
            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
            tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,
            quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
            consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse
            cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non
            proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
        </p>
        <button id="fullscreen">Go fullscreen</button>
    </div>
    <script>
    document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => {
        let btn_fullscreen = document.getElementById('fullscreen');

        function toggleFullScreen() {
            if (!document.fullscreenElement) {
                document.documentElement.requestFullscreen();
            } else if (document.exitFullscreen) {
                document.exitFullscreen();
            }
        }

        btn_fullscreen.addEventListener('click', e => {
            toggleFullScreen();
        });
    });
    </script>
</body>

</html>


Edit:
en werkt ook op Safari 16.5, maar Chrome geeft standaard een message "Press [esc] to exit Fullscreen". Safari doet dat niet, dus ik zou gewoon de buttontekst togglen of zoiets.
Gewijzigd op 25/06/2023 20:01:05 door Jan Koehoorn
 
Ad Fundum

Ad Fundum

26/06/2023 16:07:38
Anchor link
Het werkt ook op Windows 10, met de laatste versies van Edge en Firefox.
Dat scheelt dan weer een paar honder regels JS!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2023 09:52:48
Anchor link
.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.