gamersfuture.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maikel

maikel

07/01/2007 19:32:00
Quote Anchor link
Dit is mijn website. Wat vinden jullie ervan. http://www.gamersfuture.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 05:26:56
 
Maikel

maikel

07/01/2007 19:35:00
Quote Anchor link
We zij nog bezig he. Maar de eerte indruk
 
Hmck9ni

Hmck9ni

07/01/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Lelijk gewoon een criminals site aangepast
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

07/01/2007 19:40:00
Quote Anchor link
De header vind ik op zich wel ok, maar misschien is wat schaduw achter dat busje links wel mooi, de koppen vind ik ook mooi. Ik vind de zwarte achtergrond niet mooi, zwart schrikt af, je moet ook nog wat padding toevoegen en een ander letterype is ook wel goed. Ik vind het blauw van de koppen niet echt mooi samen met het grijs
Het is wel mooier als de site een footer heeft of als de site een 'rechte onderkant' heeft.

De pagina brom ziet er redelijk uit, maar het <!DOCTYPE> mist.

Veel suc6 nog met de website

Tip: probeer een zo rustig mogelijk design te maken, het is een beetje druk

Edit:

@Jelle: Als je de site niet mooi vind, zeg dan wat beter kan en waar ze op moeten letten, aan 'Ik vind hem lelijk' hebben ze niet zoveel, post dan helemaal niets.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Maikel

maikel

07/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
ok ok bedankt voor de tips en jelle we hebben niks gekopieerd. geef eens ene link pleas
 
Lukke

lukke

07/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Je site is volgens mij te breed, het kan nooit voor iedereen goed zijn, maar probeer zeker te kijken op een resolutie v. 1024 x 768 , denkik meest gebruikt?

De lay-out vind ik tamelijk eenvoudig.

De filmpjes spelen af via google video? Heb je deze zelf gemaakt?
Het is mss handiger om bij je filmpjes en foto's een watermerk te zetten (noemt dit zo?), dus dat er klein op staat gamersfuture.nl

Ik geloof niet dat je site een supersucces zal worden aangezien er natuurlijk al veel sites zijn met hetzelfde onderwerp, en deze hebben een uitgebreidere keuze.

Je lijstjes met naam geplaatst op en platform vind ik wel zeeer overzichtelijk!

Bij nieuwste screenshots wordt een random foto getoont, dit vind ik ook zeer goed.

Kortom: Probeer zoveel mogelijk game-reviews e.d. online te zetten, en begin dan pas aan naambekendheid. Eventueel nog proberen de lay-out wat 'professioneler' te laten ogen en wat minder breed, zet een watermerk op je video's/plaatjes of geef link van waar je ze hebt.

Voor ideeen voor een lay-out, zeker eens surfen naar good-tutorials.com .
 
Leo

Leo

07/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Hmm, ik vind het niet geweldig dat je voor grijs+blauw hebt gekozen, het is niet een erg mooie combinatie.

Njah, ik weet eigenlijk weinig te zeggen dan dat het zo simpel en basis is. Toch hoop ik dat je binnekort mij kan verrassen met een super ontwerp!
En je gebruikt een combi van divs/css/tabellen, niet doen! Gewoon alles in divs + css. Dat is netjes en altijd makkelijk voor later!


Ow, en ik wil niet zeuren maar dubbelposten was niet nodig geweest :)
 
Maikel

maikel

07/01/2007 19:45:00
Quote Anchor link
hahahahhahahhah die zin vindst ik echt goed ik lach me echt dood serius


De header vind ik op zichwel ok, maar misschien is wat schaduw achter dat busje links wel mooi


echt supppper gewoon
 
Leo

Leo

07/01/2007 19:46:00
Quote Anchor link
Je taalgebruik vind ik eerder grapig, je kan beter die energie in je site steken dan in een nuttelooze reactie ;x
 
Lukke

lukke

07/01/2007 19:47:00
Quote Anchor link
Versta de klucht niet?
 
Wouter

Wouter

07/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
mm jah maar ik even iets bij voegen

1) geen bumps !!
2)is het niet beter GAMES onder een lijst te geven A: americas army ..
B :battlefield !! zo ?
doe dan meteen ook de video's zo en zet anders voor VERWARING even een klein kadertje met NIEUWE !!


dat was het

mvg wouter
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/01/2007 20:12:00
Quote Anchor link
Als ik een site over games en gamers zie dan denk ik altijd meteen: dat daar nou niemand eerder op gekomen is!

Het is het beginstadium van een ontwerp. En deze zin:
Quote:
Wegens de lage hoeveelheid gebruikers hebben we besloten jullie te verwijderen. Als je het nog wilt, kun je je binnenkort weer aanmelden op GamersFuture.


die vind ik wel heel bijzonder. Als mensen al de moeite hebben genomen om zich aan te melden op je (begin van een) site, dan zou ik ze nooit verwijderen. Integendeel, je moet ze koesteren!
 
Vincent

Vincent

07/01/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 07.01.2007 20:12:
Als ik een site over games en gamers zie dan denk ik altijd meteen: dat daar nou niemand eerder op gekomen is!


whahahahahhaha prachtig :D

Over de site: Ik vind het een beetje simpel ogen..
Voor de rest overzichtelijk.. En ook mooi hoe je dat met screenshots hebt gedaan als ze groter worden!
Edit:

en dit :
<div style="width: 100%; background-color: rgb(125, 125, 125);">
hoort natuurlijk in de css.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/01/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Header: Niet goed, die wazige tekst is echt te wazig

Vrij simpele Lay-out, niet iets waar ik nou vrolijk van zou worden. Het onderwerp is natuurlijk zoals eerder al gezegd al voor veel meer sites gebruikt.

Verder nodigt de layout niet uit voor interesse in het onderwerp. Van een echte gamesite verwacht ik (dat kan per persoon verschillen!!) een wat meer grafische lay-out.

Link naar Admin --> Niet gewoon in je menu zetten, vind ik daar misplaatst, het is namelijk NIET voor de gewone gebruiker.
 
Kevichill

Kevichill

07/01/2007 21:40:00
Quote Anchor link
te klein voor zon game site probeer hem eens wat uitgebreider te maken en wat aantrekkelijker ,, zoeits als cheatplanet.com ,, dat soort dingen moet je proberen te nemen als voor zon game site..
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

07/01/2007 21:45:00
Quote Anchor link
De site is zeker niet mijn style maar toch wel redelijk overzichtelijk..
alles is vrij eenvoudig maar het lettertype moet zeker anders..
voor de rest vind ik dat busje wel vette hippie-style =D
maar niet echt een staaltje topwerk qua desing en voor de rest heb ik eigenlijk weinig toe te voegen :P
sorry nog één ding toe te voegen,,
probeer meer een geheel van je layout te maken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Maikel

maikel

20/01/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Ik heb de site weer met mijn crew eens vlink geupdat wat vinden jullie er van. www.gamersfuture.nl
 
Lukke

lukke

20/01/2007 19:34:00
Quote Anchor link
Ik vind hem in ieder geval al beter dan vroeger.

Het zou leuk zijn moest je kunnen reageren op reviews en er eventueel een forum zou zijn.

Zoals eerder gezegd: er bestaan al veel dergelijke sites dus om er een succes van te maken zal je je site veel moeten promoten en zorgen dat je zeeeer veel reviews hebt.
 
Maikel

maikel

20/01/2007 19:39:00
Quote Anchor link
ja dat komt nog helemaal moet eerst overstappen
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

20/01/2007 19:41:00
Quote Anchor link
Ik vind hem erg leuk, alleen wat bedoelt Freek met 'misschien moet er schaduw achter dat busje'. WELK BUSJE :S:S:S???
 
Leo

Leo

20/01/2007 19:44:00
Quote Anchor link
"Wegens de lage hoeveelheid gebruikers hebben we besloten jullie te verwijderen. Als je het nog wilt, kun je je binnenkort weer aanmelden op GamersFuture."

Erg slim om nu al te gaan rommelen, nu blijven er dus zoizo al enkele weg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.