gamersfuture.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maikel

maikel

07/01/2007 19:32:00
Quote Anchor link
Dit is mijn website. Wat vinden jullie ervan. http://www.gamersfuture.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 08:41:08
 
Maikel

maikel

07/01/2007 19:35:00
Quote Anchor link
We zij nog bezig he. Maar de eerte indruk
 
Hmck9ni

Hmck9ni

07/01/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Lelijk gewoon een criminals site aangepast
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

07/01/2007 19:40:00
Quote Anchor link
De header vind ik op zich wel ok, maar misschien is wat schaduw achter dat busje links wel mooi, de koppen vind ik ook mooi. Ik vind de zwarte achtergrond niet mooi, zwart schrikt af, je moet ook nog wat padding toevoegen en een ander letterype is ook wel goed. Ik vind het blauw van de koppen niet echt mooi samen met het grijs
Het is wel mooier als de site een footer heeft of als de site een 'rechte onderkant' heeft.

De pagina brom ziet er redelijk uit, maar het <!DOCTYPE> mist.

Veel suc6 nog met de website

Tip: probeer een zo rustig mogelijk design te maken, het is een beetje druk

Edit:

@Jelle: Als je de site niet mooi vind, zeg dan wat beter kan en waar ze op moeten letten, aan 'Ik vind hem lelijk' hebben ze niet zoveel, post dan helemaal niets.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Maikel

maikel

07/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
ok ok bedankt voor de tips en jelle we hebben niks gekopieerd. geef eens ene link pleas
 
Lukke

lukke

07/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Je site is volgens mij te breed, het kan nooit voor iedereen goed zijn, maar probeer zeker te kijken op een resolutie v. 1024 x 768 , denkik meest gebruikt?

De lay-out vind ik tamelijk eenvoudig.

De filmpjes spelen af via google video? Heb je deze zelf gemaakt?
Het is mss handiger om bij je filmpjes en foto's een watermerk te zetten (noemt dit zo?), dus dat er klein op staat gamersfuture.nl

Ik geloof niet dat je site een supersucces zal worden aangezien er natuurlijk al veel sites zijn met hetzelfde onderwerp, en deze hebben een uitgebreidere keuze.

Je lijstjes met naam geplaatst op en platform vind ik wel zeeer overzichtelijk!

Bij nieuwste screenshots wordt een random foto getoont, dit vind ik ook zeer goed.

Kortom: Probeer zoveel mogelijk game-reviews e.d. online te zetten, en begin dan pas aan naambekendheid. Eventueel nog proberen de lay-out wat 'professioneler' te laten ogen en wat minder breed, zet een watermerk op je video's/plaatjes of geef link van waar je ze hebt.

Voor ideeen voor een lay-out, zeker eens surfen naar good-tutorials.com .
 
Leo

Leo

07/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Hmm, ik vind het niet geweldig dat je voor grijs+blauw hebt gekozen, het is niet een erg mooie combinatie.

Njah, ik weet eigenlijk weinig te zeggen dan dat het zo simpel en basis is. Toch hoop ik dat je binnekort mij kan verrassen met een super ontwerp!
En je gebruikt een combi van divs/css/tabellen, niet doen! Gewoon alles in divs + css. Dat is netjes en altijd makkelijk voor later!


Ow, en ik wil niet zeuren maar dubbelposten was niet nodig geweest :)
 
Maikel

maikel

07/01/2007 19:45:00
Quote Anchor link
hahahahhahahhah die zin vindst ik echt goed ik lach me echt dood serius


De header vind ik op zichwel ok, maar misschien is wat schaduw achter dat busje links wel mooi


echt supppper gewoon
 
Leo

Leo

07/01/2007 19:46:00
Quote Anchor link
Je taalgebruik vind ik eerder grapig, je kan beter die energie in je site steken dan in een nuttelooze reactie ;x
 
Lukke

lukke

07/01/2007 19:47:00
Quote Anchor link
Versta de klucht niet?
 
Wouter

Wouter

07/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
mm jah maar ik even iets bij voegen

1) geen bumps !!
2)is het niet beter GAMES onder een lijst te geven A: americas army ..
B :battlefield !! zo ?
doe dan meteen ook de video's zo en zet anders voor VERWARING even een klein kadertje met NIEUWE !!


dat was het

mvg wouter
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/01/2007 20:12:00
Quote Anchor link
Als ik een site over games en gamers zie dan denk ik altijd meteen: dat daar nou niemand eerder op gekomen is!

Het is het beginstadium van een ontwerp. En deze zin:
Quote:
Wegens de lage hoeveelheid gebruikers hebben we besloten jullie te verwijderen. Als je het nog wilt, kun je je binnenkort weer aanmelden op GamersFuture.


die vind ik wel heel bijzonder. Als mensen al de moeite hebben genomen om zich aan te melden op je (begin van een) site, dan zou ik ze nooit verwijderen. Integendeel, je moet ze koesteren!
 
Vincent

Vincent

07/01/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 07.01.2007 20:12:
Als ik een site over games en gamers zie dan denk ik altijd meteen: dat daar nou niemand eerder op gekomen is!


whahahahahhaha prachtig :D

Over de site: Ik vind het een beetje simpel ogen..
Voor de rest overzichtelijk.. En ook mooi hoe je dat met screenshots hebt gedaan als ze groter worden!
Edit:

en dit :
<div style="width: 100%; background-color: rgb(125, 125, 125);">
hoort natuurlijk in de css.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/01/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Header: Niet goed, die wazige tekst is echt te wazig

Vrij simpele Lay-out, niet iets waar ik nou vrolijk van zou worden. Het onderwerp is natuurlijk zoals eerder al gezegd al voor veel meer sites gebruikt.

Verder nodigt de layout niet uit voor interesse in het onderwerp. Van een echte gamesite verwacht ik (dat kan per persoon verschillen!!) een wat meer grafische lay-out.

Link naar Admin --> Niet gewoon in je menu zetten, vind ik daar misplaatst, het is namelijk NIET voor de gewone gebruiker.
 
Kevichill

Kevichill

07/01/2007 21:40:00
Quote Anchor link
te klein voor zon game site probeer hem eens wat uitgebreider te maken en wat aantrekkelijker ,, zoeits als cheatplanet.com ,, dat soort dingen moet je proberen te nemen als voor zon game site..
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

07/01/2007 21:45:00
Quote Anchor link
De site is zeker niet mijn style maar toch wel redelijk overzichtelijk..
alles is vrij eenvoudig maar het lettertype moet zeker anders..
voor de rest vind ik dat busje wel vette hippie-style =D
maar niet echt een staaltje topwerk qua desing en voor de rest heb ik eigenlijk weinig toe te voegen :P
sorry nog één ding toe te voegen,,
probeer meer een geheel van je layout te maken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Maikel

maikel

20/01/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Ik heb de site weer met mijn crew eens vlink geupdat wat vinden jullie er van. www.gamersfuture.nl
 
Lukke

lukke

20/01/2007 19:34:00
Quote Anchor link
Ik vind hem in ieder geval al beter dan vroeger.

Het zou leuk zijn moest je kunnen reageren op reviews en er eventueel een forum zou zijn.

Zoals eerder gezegd: er bestaan al veel dergelijke sites dus om er een succes van te maken zal je je site veel moeten promoten en zorgen dat je zeeeer veel reviews hebt.
 
Maikel

maikel

20/01/2007 19:39:00
Quote Anchor link
ja dat komt nog helemaal moet eerst overstappen
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

20/01/2007 19:41:00
Quote Anchor link
Ik vind hem erg leuk, alleen wat bedoelt Freek met 'misschien moet er schaduw achter dat busje'. WELK BUSJE :S:S:S???
 
Leo

Leo

20/01/2007 19:44:00
Quote Anchor link
"Wegens de lage hoeveelheid gebruikers hebben we besloten jullie te verwijderen. Als je het nog wilt, kun je je binnenkort weer aanmelden op GamersFuture."

Erg slim om nu al te gaan rommelen, nu blijven er dus zoizo al enkele weg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.