Geen gegevens op ingelogd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/09/2011 21:25:20
Quote Anchor link
allebei helaas niet...
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 09:36:12
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2011 21:43:40
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 28/09/2011 21:25:20:
allebei helaas niet...


Onmogelijk.

- SanThe - op 28/09/2011 21:20:30:
Bij één van deze twee is het zichtbaar.
if($object['melding'] == 1){
if($object['melding'] != 1){


Als het 1 is, is bij de eerste regel de if() true en bij de tweede regel de else. Dus één van deze twee zal de else activeren hoe dan ook.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

28/09/2011 21:51:35
Quote Anchor link
er staat echt niks.. terwijl er wel tekst staat..

Toevoeging op 29/09/2011 18:07:45:

bump
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 13:54:54
Quote Anchor link
Dit is mijn home.php
En toch zie ik de ingelogde tekst niet?
Gewijzigd op 30/09/2011 16:41:56 door Kevin Blokzijl
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 14:28:48
Quote Anchor link
zet eens een echo voor de query.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 14:39:09
Quote Anchor link
hoe bedoelt u?

Mvg,
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/09/2011 14:46:49
Quote Anchor link
echo "DELETE FROM.......";
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 14:55:01
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 30/09/2011 14:39:09:
hoe bedoelt u?

Mvg,

Zeg maar je ;)
ik bedoel dat je tussen regel 10 en 11 van je script hierboven iets moet echoen, kan je zien of ie goed in de else komt.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 14:55:50
Quote Anchor link
Gedaan, nu zie ik die als ik ingelogd ben.

Maar nu komt er weer geen melding als die in de tabel staat.
Gewijzigd op 30/09/2011 14:56:11 door Kevin Blokzijl
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 15:04:00
Quote Anchor link
Oké, stap 2
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (!$Query) {
    echo mysql_error();
    exit;
}

?>

Dit gelijk na daar waar je de query aanroept
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 15:35:47
Quote Anchor link
if($object['melding'] != 1){

Geeft de melding weer, en dan wordt hij verwijderd, laat hij niks meer zien.

Alleen uitgelogd.

en if($object['melding'] == 1){

Laat de ingelogde tekst zien als er een melding is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (!$Query) {
    echo mysql_error();
    exit;
}

?>


Gebeurt niks mee.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 15:42:11
Quote Anchor link
oké, en wat geeft
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo mysql_num_rows($Query);
?>
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 15:46:29
Quote Anchor link
Wanneer er niks is 0, en als er wat in staat 1, en dan zie ik de melding.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 15:57:26
Quote Anchor link
ik denk dat je als je een if then else routine om de while bouwt je probleem is opgelost:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (mysql_num_rows($Query) > 0) {
    while( $Object = //etc.
}
?>
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 15:58:31
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 30/09/2011 15:57:26:
ik denk dat je als je een if then else routine om de while bouwt je probleem is opgelost:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (mysql_num_rows($Query) > 0) {
    while( $Object = //etc.
}
?>


hoe bedoel je? Ik snap hem even niet.

ik heb al een mysql_num_rows bij $Query
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 16:14:08
Quote Anchor link
Dat was om te testen. dat is mijn manier van debuggen: als er iets niet gebeurt zoals ik verwacht loop ik het script stap voor stap door.
Als ik het goed opmaak uit je eerdere posts kan je dus ook nul rijen terugkrijgen uit de query en dat moet je afvangen.
Gewijzigd op 30/09/2011 16:14:30 door Ger van Steenderen
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 16:15:32
Quote Anchor link
dus dit: if (mysql_num_rows($Query) > 0) { op de plek van if($object['melding'] == 1){

??
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

30/09/2011 16:23:56
Quote Anchor link
nee, na regel 11 in de code die je hier gepost hebt. en dan om die while functie heen
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/09/2011 16:27:56
Quote Anchor link
Heb hem nu zo, maar nog steeds niks bij ingelogd :S
Gewijzigd op 30/09/2011 16:42:44 door Kevin Blokzijl
 
Maikel  B

Maikel B

30/09/2011 16:30:20
Quote Anchor link
je moet die if wel pas na de while afsluiten en niet binnen de while
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.