Gegevens uit andere site halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Ruliezz

ruliezz

19/09/2009 16:26:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik zou graag willen weten hoe ik d.m.v. van php en/of javascript gegevens van een andere site kan halen.

Op een website kan ik d.m.v. een barcode gegevens opvragen die achter de barcode bevinden. Maar ik wil dit gaan automatiseren, dus dat PHP de website bezoekt de input veldjes invult en dan op submit drukt en volgens de gegevens die in een div je worden gepost kopiëren en gebruiken voor mijn eigen site.

De eigenaar van de website heb ik toestemming gevraagd om het op deze wijze te doen omdat hij geen api had.

Hebben jullie een idee hoe ik dit kan fixen?

Groetjes!
 
PHP hulp

PHP hulp

23/05/2024 21:37:45
 

19/09/2009 16:50:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar cURL.
 
Ruliezz

ruliezz

19/09/2009 17:16:00
Quote Anchor link
Gekeken maar kom er niet echt mee uit de voeten. Het gaat om deze website http://gepir.gs1.nl/gepir_V3/client/default.aspx#go
 
The Ultimate

The Ultimate

19/09/2009 18:02:00
Quote Anchor link
Ha! Wat een knakuh site. Zouden ze weten hoe het eruit ziet in FF?
 
Ruliezz

ruliezz

19/09/2009 18:22:00
Quote Anchor link
haha, inderdaad die website is echt bagger, maar goed! Het gaat natuurlijk niet op de lay-out maar om de techniek. Heb je een idee Bart?
 
The Ultimate

The Ultimate

19/09/2009 18:24:00
Quote Anchor link
ruliezz schreef op 19.09.2009 18:22:
Heb je een idee Bart?


Karl schreef op 19.09.2009 16:50:
Kijk eens naar cURL.


Zoals Karl al zei: cURL. Daar doe je dat soort zaken mee. Dat je dat te lastig vindt is weer een ander probleem....
 
Ruliezz

ruliezz

19/09/2009 18:33:00
Quote Anchor link
Ik zal wel eens verder in duiken, iedergeval bedankt!
 
Quote Anchor link
Of je zoekt de script database eens door: http://phphulp.nl/php/scripts/11/1436/
 
Kweenie

kweenie

19/09/2009 19:52:00
Quote Anchor link
In de voorbeelden zijn steeds twee post variabelen wat nou als je er meer hebt kun je dat blijven scheiden met &?
 

19/09/2009 19:54:00
Quote Anchor link
teuneboon schreef op 19.09.2009 18:35:
Of je zoekt de script database eens door: http://phphulp.nl/php/scripts/11/1436/

Dat werkt dus niet, want er most eerst nog data worden gepost.
 
Ruliezz

ruliezz

19/09/2009 20:10:00
Quote Anchor link
Op moment heb dit gemaakt, maar het bied verder geen resultaat.
Is er nog een mogelijkheid om de gegevens te posten?

Alle informatie die ik post komt uit de input velds van de website. Zie broncode


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php # Script 9.4 - curl.php

/**
 * Deze pagina gebruikt cURL om een combinatie van gebruikersnaam
 * en wachtwoord te posten naar een beveiligde webpagina.
 */

// URL instellen:

$url = 'http://gepir.gs1.nl/gepir_V3/client/default.aspx#go';

// Start het proces:
$ch = curl_init($url);

// Vertel cURL te falen als er een fout optreedt:
curl_setopt($ch, CURLOPT_FAILONERROR, 1);

// Doorverwijzingen toestaan:
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);

// Wijs de geretourneerde gegevens toe aan een variabele:
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);

// Stel de time-out in:
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 5);

// Gebruik POST:
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);

// Stel de POST-gegevens in:
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'LoginPanel_ScriptManager_HiddenField=&rblGLN=owner&__EVENTTARGET=&__EVENTARGUMENT=&__EVENTVALIDATION=/wEWBwKSlvnBCQK00p21AQLj7YbyBgKn0Mh+Ar7E3foGAoSdi9AFApD0z+sF88Aj1dMiWgTPSA5a1RU5evqacQo=&__VIEWSTATE=/wEPDwUJMTE0MDIyODYyD2QWAgIBD2QWCmYPDxYCHgdWaXNpYmxlaGRkAgEPZBYCAgMPZBYCAgMPPCsACgEADxYCHhJEZXN0aW5hdGlvblBhZ2VVcmwFDn4vRGVmYXVsdC5hc3B4ZGQCBg8PFgIeBFRleHQFBlNlYXJjaGRkAggPDxYCHwBoZGQCCQ8PFgIfAGhkZGRonUm/uOTjjoeRxjAPVCXIP0TCng==&txtGtin=8712345005504&btnGetGtin=Go&btnGtin=GTIN');

// Voer de transactie uit:
$r = curl_exec($ch);

// Sluit de verbinding:
curl_close($ch);

// Geef de resultaten weer:
echo $r;

?>
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

19/09/2009 23:04:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<html>
<head>

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
var var1 = 'inhoud invoerveld 1';
var var2 = 'inhoud invoerveld 2';

function pakWaardeVanEenAnderePagina()
{
document.getElementById('hostPagina').contentWindow.document.getElementById('inputID1').value=var1;
document.getElementById('hostPagina').contentWindow.document.getElementById('inputID2').value=var2;

document.getElementById('hostPagina').contentWindow.document.getElementById('submitButtonID').click();

var resultaat = document.getElementById('hostPagina').contentWindow.document.getElementById('inputResultaat').value;

document.getElementById('inputResultaat').value=resultaat;
}
//-->
</script>

</head>

<body onload="pakWaardeVanEenAnderePagina();">

<input id="inputResultaat" type="text" />

<iframe id="hostPagina" src="hostpagina.php" style="display:none;"></iframe>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door repelsteeltje
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

19/09/2009 23:06:00
Quote Anchor link
heej hoe maken jullie van die witte invoervlakken?
 
Michael -

Michael -

19/09/2009 23:09:00
Quote Anchor link
repelsteeltje schreef op 19.09.2009 23:06:
heej hoe maken jullie van die witte invoervlakken?

Je code tussen en zetten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

19/09/2009 23:19:00
Quote Anchor link
thanx :)
 
Ruliezz

ruliezz

20/09/2009 00:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<html>
<head>

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
var var1 = '8712345012007';
var var2 = '13';

function pakWaardeVanEenAnderePagina()
{
document.getElementById('hostPagina').contentWindow.document.getElementById('txtGtin').value=var1;
document.getElementById('hostPagina').contentWindow.document.getElementById('radioButton13').value=var2;

document.getElementById('hostPagina').contentWindow.document.getElementById('btnGetGtin').click();

var resultaat = document.getElementById('hostPagina').contentWindow.document.getElementById('inputResultaat').value;

document.getElementById('inputResultaat').value=resultaat;
}
//-->
</script>

</head>

<body onload="pakWaardeVanEenAnderePagina();">

<input id="inputResultaat" type="text" />

<iframe id="hostPagina" src="http://gepir.gs1.nl/gepir_V3/client/default.aspx" style="display:block;"></iframe>

</body>
</html>


Waar moet hij het resultaat laten zien?
en hij drukt de submit knop niet in, zie mijn script
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

20/09/2009 00:43:00
Quote Anchor link
het resultaat zou hierin moeten komen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input id="inputResultaat" type="text" />

maar als hij de submitknop niet aan klikt dan is er natuurlijk geen resultaat.
volgens jou zou btnGetGtin de id zijn van de submit button in de form van de andere pagina?

Of het zo simpel kan werken zoals in mijn code is ook afhankelijk van, of het resultaat meteen na 't submitten van die zelfde pagina gehaald kan worden.

't is maar een ideetje (niet getest) .. ik weet verder natuurlijk ook niet hoe die andere pagina werkt :)

P.S. en die radio button gaat zo niet werken.
Je moet dan de radiobutton de waarde 'checked=true' geven als ik me niet vergis.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('hostPagina').contentWindow.document.getElementById('radioButton13').checked='true';


en var2 komt dan te vervallen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door repelsteeltje
 
Repelsteeltje

repelsteeltje

20/09/2009 00:58:00
Quote Anchor link
hier zie je iig het idee werkend;

http://members.home.nl/megaflop/test.html

ik heb gemerkt dat de pagina wel online moet staan want anders werkt het niet (of allebij offline)
Maar bij die pagina van jou lukt het me dus ook niet.

succes!

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door repelsteeltje
 

20/09/2009 08:56:00
Quote Anchor link
lees eens dit http://gepir.gs1.nl/gepir_V3/client/voorwaarden.aspx?lang=0 en vertel me dan of het mag wat je doet?
 
Ruliezz

ruliezz

20/09/2009 12:54:00
Quote Anchor link
heej, bedankt voor de ideeën, ik ga eens kijken of ik nog wat werkens krijg.

Webmakerij: miss moet je wat beter dit topic lezen. Zoals ik schreef, ik heb toestemming.

[zondag 20-09-2009]
Jongens, het is gelukt! Via een andere url is het mogelijk om de database te benaderen. Ik bedank jullie allemaal voor jullie hulp! Ik heb indergeval er weer veel van geleerd.

Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ruliezz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.