gemiddelde kleur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »
Peter  paul

peter paul

10/01/2012 18:35:03
Quote Anchor link
Ik zou graag de gemiddelde kleur van een afbeelding bepalen. Ik heb hier op de site een stukje code gevonden. maar wanneer ik een image ingeef krijg ik elke keer de warning:

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 5

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 6

Doe ik misschien iets fout wat ik over het hoofd zie?

code die ik gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php


function average($img) {
    $w = imagesx($img);
    $h = imagesy($img);
    $r = $g = $b = 0;
    for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
    }

    $pxls = $w * $h;
    $r = dechex(round($r / $pxls));
    $g = dechex(round($g / $pxls));
    $b = dechex(round($b / $pxls));
    if(strlen($r) < 2) {
        $r = 0 . $r;
    }

    if(strlen($g) < 2) {
        $g = 0 . $g;
    }

    if(strlen($b) < 2) {
        $b = 0 . $b;
    }

    return "#" . $r . $g . $b;
}



echo '<img src="http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif" />';

$average = average('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');

echo $average;

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:05:09
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/01/2012 18:36:53
Quote Anchor link
Probeer eens om het bestand op te vragen, deze lokaal op te slaan (file_put_contents()), en dit plaatje door te sturen naar de functie.
Gewijzigd op 10/01/2012 18:37:41 door Jacco Brandt
 
Jordy -

Jordy -

10/01/2012 19:02:09
Quote Anchor link
Quote:
imagesx() requires an image resource, not a file path. So you'd need
to use one of the imagecreatefrom* functions to create the resource.


Dit kun je ook doen:
Vervang
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$w
= imagesx($img);
$h = imagesy($img);
?>

door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img);
?>
Gewijzigd op 10/01/2012 19:06:06 door Jordy -
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 12:22:01
Quote Anchor link
Heb je dit al eens geprobeerd met een image die lokaal staat, in plaats van op
http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif ?
 
Peter  paul

peter paul

11/01/2012 17:04:26
Quote Anchor link
bedankt voor de reacties. maar ik kom er niet uit. ik blijf foutmeldingen krijgen. Ik heb het geprobeerd met een local bestand, met file_put_contents(), andere plaatjes en list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); maar niets lijkt te werken.

elke keer kom ik terug bij deze melding (supplied argument is not a valid Image resourc)

iemand enig idee?


EDIT*

ik ben iets te snel geweest met mijn reactie. list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); werkt wel. maar dan krijg ik de fout melding(supplied argument is not a valid Image resourc) voor regel 9
Gewijzigd op 11/01/2012 17:15:48 door peter paul
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 17:23:31
Quote Anchor link
O ja, ik zie het.

de functie average() verwacht een image resource. Jij geeft enkel de file naam (/ url).

Kijk, op deze manier werkt het wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$img
= imagecreatefromjpeg('mijn_afbeelding.jpg');
$average = average($img);
?>


Je zal dan nog een switch moeten voorzien, om de juiste extensie naar de juiste functie te sturen.
Naar 1 van deze functies:
- imagecreatefromgif
- imagecreatefromjpeg
- imagecreatefrompng
Gewijzigd op 11/01/2012 17:40:32 door Kris Peeters
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:35:21
Quote Anchor link
Ik ben nou het een en ander aan het proberen met classes. maar het lijkt niet te lukken. de functie die ik in mijn aller eerste post heb staan werkt gewoon goed. nou wilde ik alleen de kleuren scheiden. ik heb dit met de volgende code geprobeerd. alleen ik krijg niets te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

class average_color {

  public $red;
  public $green;
  public $blue;

    public function ___construct($img) {
           
        $w = imagesx($img);
        $h = imagesy($img);
        $r = $g = $b = 0;
        
        for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
        }

        $pxls = $w * $h;
        $r = dechex(round($r / $pxls));
        $g = dechex(round($g / $pxls));
        $b = dechex(round($b / $pxls));
        if(strlen($r) < 2) {
             $r = 0 . $r;
        }

        if(strlen($g) < 2) {
            $g = 0 . $g;
        }

        if(strlen($b) < 2) {
            $b = 0 . $b;
        }

        $this->red = $r;
        $this->green = $g;
        $this->blue = $b;
    }
}


$img = imagecreatefromgif('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');
$average = new average_color($image);

echo 'R= ' . $average->red;
echo ' G= ' . $average->green;
echo ' B= ' . $average->blue;

?>


Hij echot:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
R= G= B=
 
Jurgen B

Jurgen B

16/01/2012 12:36:54
Quote Anchor link
Moet het niet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $average = new average_color($img) ?>


op regel 43?
 
Erwin H

Erwin H

16/01/2012 12:40:04
Quote Anchor link
En als je van dit:

$r = 0 . $r;

nu eens dit maakt:

$r = "0" . $r;

(en hetzelfde bij g en b).
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:42:07
Quote Anchor link
dat is inderdaad ook een fout die ik heb gemaakt. maar na het veranderd te hebben verandered er niets in wat hij echot.

EDIT
@ Erwin H
de functie deed het wel voor dat ik er een class van probeerde te maken. toch heb ik je raad opgevolgt maar de echo blijft het zelfde.

EDIT 2
ik ben er uit ik heb 3 underscores and dat moeten er twee zijn bij __construct
Gewijzigd op 16/01/2012 12:54:48 door koh do
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.