gemiddelde kleur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »
Peter  paul

peter paul

10/01/2012 18:35:03
Quote Anchor link
Ik zou graag de gemiddelde kleur van een afbeelding bepalen. Ik heb hier op de site een stukje code gevonden. maar wanneer ik een image ingeef krijg ik elke keer de warning:

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 5

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 6

Doe ik misschien iets fout wat ik over het hoofd zie?

code die ik gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php


function average($img) {
    $w = imagesx($img);
    $h = imagesy($img);
    $r = $g = $b = 0;
    for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
    }

    $pxls = $w * $h;
    $r = dechex(round($r / $pxls));
    $g = dechex(round($g / $pxls));
    $b = dechex(round($b / $pxls));
    if(strlen($r) < 2) {
        $r = 0 . $r;
    }

    if(strlen($g) < 2) {
        $g = 0 . $g;
    }

    if(strlen($b) < 2) {
        $b = 0 . $b;
    }

    return "#" . $r . $g . $b;
}



echo '<img src="http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif" />';

$average = average('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');

echo $average;

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 08:07:57
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/01/2012 18:36:53
Quote Anchor link
Probeer eens om het bestand op te vragen, deze lokaal op te slaan (file_put_contents()), en dit plaatje door te sturen naar de functie.
Gewijzigd op 10/01/2012 18:37:41 door Jacco Brandt
 
Jordy -

Jordy -

10/01/2012 19:02:09
Quote Anchor link
Quote:
imagesx() requires an image resource, not a file path. So you'd need
to use one of the imagecreatefrom* functions to create the resource.


Dit kun je ook doen:
Vervang
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$w
= imagesx($img);
$h = imagesy($img);
?>

door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img);
?>
Gewijzigd op 10/01/2012 19:06:06 door Jordy -
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 12:22:01
Quote Anchor link
Heb je dit al eens geprobeerd met een image die lokaal staat, in plaats van op
http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif ?
 
Peter  paul

peter paul

11/01/2012 17:04:26
Quote Anchor link
bedankt voor de reacties. maar ik kom er niet uit. ik blijf foutmeldingen krijgen. Ik heb het geprobeerd met een local bestand, met file_put_contents(), andere plaatjes en list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); maar niets lijkt te werken.

elke keer kom ik terug bij deze melding (supplied argument is not a valid Image resourc)

iemand enig idee?


EDIT*

ik ben iets te snel geweest met mijn reactie. list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); werkt wel. maar dan krijg ik de fout melding(supplied argument is not a valid Image resourc) voor regel 9
Gewijzigd op 11/01/2012 17:15:48 door peter paul
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 17:23:31
Quote Anchor link
O ja, ik zie het.

de functie average() verwacht een image resource. Jij geeft enkel de file naam (/ url).

Kijk, op deze manier werkt het wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$img
= imagecreatefromjpeg('mijn_afbeelding.jpg');
$average = average($img);
?>


Je zal dan nog een switch moeten voorzien, om de juiste extensie naar de juiste functie te sturen.
Naar 1 van deze functies:
- imagecreatefromgif
- imagecreatefromjpeg
- imagecreatefrompng
Gewijzigd op 11/01/2012 17:40:32 door Kris Peeters
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:35:21
Quote Anchor link
Ik ben nou het een en ander aan het proberen met classes. maar het lijkt niet te lukken. de functie die ik in mijn aller eerste post heb staan werkt gewoon goed. nou wilde ik alleen de kleuren scheiden. ik heb dit met de volgende code geprobeerd. alleen ik krijg niets te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

class average_color {

  public $red;
  public $green;
  public $blue;

    public function ___construct($img) {
           
        $w = imagesx($img);
        $h = imagesy($img);
        $r = $g = $b = 0;
        
        for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
        }

        $pxls = $w * $h;
        $r = dechex(round($r / $pxls));
        $g = dechex(round($g / $pxls));
        $b = dechex(round($b / $pxls));
        if(strlen($r) < 2) {
             $r = 0 . $r;
        }

        if(strlen($g) < 2) {
            $g = 0 . $g;
        }

        if(strlen($b) < 2) {
            $b = 0 . $b;
        }

        $this->red = $r;
        $this->green = $g;
        $this->blue = $b;
    }
}


$img = imagecreatefromgif('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');
$average = new average_color($image);

echo 'R= ' . $average->red;
echo ' G= ' . $average->green;
echo ' B= ' . $average->blue;

?>


Hij echot:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
R= G= B=
 
Jurgen B

Jurgen B

16/01/2012 12:36:54
Quote Anchor link
Moet het niet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $average = new average_color($img) ?>


op regel 43?
 
Erwin H

Erwin H

16/01/2012 12:40:04
Quote Anchor link
En als je van dit:

$r = 0 . $r;

nu eens dit maakt:

$r = "0" . $r;

(en hetzelfde bij g en b).
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:42:07
Quote Anchor link
dat is inderdaad ook een fout die ik heb gemaakt. maar na het veranderd te hebben verandered er niets in wat hij echot.

EDIT
@ Erwin H
de functie deed het wel voor dat ik er een class van probeerde te maken. toch heb ik je raad opgevolgt maar de echo blijft het zelfde.

EDIT 2
ik ben er uit ik heb 3 underscores and dat moeten er twee zijn bij __construct
Gewijzigd op 16/01/2012 12:54:48 door koh do
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.