gemiddelde kleur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »
Peter  paul

peter paul

10/01/2012 18:35:03
Quote Anchor link
Ik zou graag de gemiddelde kleur van een afbeelding bepalen. Ik heb hier op de site een stukje code gevonden. maar wanneer ik een image ingeef krijg ik elke keer de warning:

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 5

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\...\average collor.php on line 6

Doe ik misschien iets fout wat ik over het hoofd zie?

code die ik gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php


function average($img) {
    $w = imagesx($img);
    $h = imagesy($img);
    $r = $g = $b = 0;
    for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
    }

    $pxls = $w * $h;
    $r = dechex(round($r / $pxls));
    $g = dechex(round($g / $pxls));
    $b = dechex(round($b / $pxls));
    if(strlen($r) < 2) {
        $r = 0 . $r;
    }

    if(strlen($g) < 2) {
        $g = 0 . $g;
    }

    if(strlen($b) < 2) {
        $b = 0 . $b;
    }

    return "#" . $r . $g . $b;
}



echo '<img src="http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif" />';

$average = average('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');

echo $average;

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 09:01:47
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/01/2012 18:36:53
Quote Anchor link
Probeer eens om het bestand op te vragen, deze lokaal op te slaan (file_put_contents()), en dit plaatje door te sturen naar de functie.
Gewijzigd op 10/01/2012 18:37:41 door Jacco Brandt
 
Jordy -

Jordy -

10/01/2012 19:02:09
Quote Anchor link
Quote:
imagesx() requires an image resource, not a file path. So you'd need
to use one of the imagecreatefrom* functions to create the resource.


Dit kun je ook doen:
Vervang
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$w
= imagesx($img);
$h = imagesy($img);
?>

door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img);
?>
Gewijzigd op 10/01/2012 19:06:06 door Jordy -
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 12:22:01
Quote Anchor link
Heb je dit al eens geprobeerd met een image die lokaal staat, in plaats van op
http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif ?
 
Peter  paul

peter paul

11/01/2012 17:04:26
Quote Anchor link
bedankt voor de reacties. maar ik kom er niet uit. ik blijf foutmeldingen krijgen. Ik heb het geprobeerd met een local bestand, met file_put_contents(), andere plaatjes en list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); maar niets lijkt te werken.

elke keer kom ik terug bij deze melding (supplied argument is not a valid Image resourc)

iemand enig idee?


EDIT*

ik ben iets te snel geweest met mijn reactie. list($w, $h, $type, $attr) = getimagesize($img); werkt wel. maar dan krijg ik de fout melding(supplied argument is not a valid Image resourc) voor regel 9
Gewijzigd op 11/01/2012 17:15:48 door peter paul
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 17:23:31
Quote Anchor link
O ja, ik zie het.

de functie average() verwacht een image resource. Jij geeft enkel de file naam (/ url).

Kijk, op deze manier werkt het wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$img
= imagecreatefromjpeg('mijn_afbeelding.jpg');
$average = average($img);
?>


Je zal dan nog een switch moeten voorzien, om de juiste extensie naar de juiste functie te sturen.
Naar 1 van deze functies:
- imagecreatefromgif
- imagecreatefromjpeg
- imagecreatefrompng
Gewijzigd op 11/01/2012 17:40:32 door Kris Peeters
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:35:21
Quote Anchor link
Ik ben nou het een en ander aan het proberen met classes. maar het lijkt niet te lukken. de functie die ik in mijn aller eerste post heb staan werkt gewoon goed. nou wilde ik alleen de kleuren scheiden. ik heb dit met de volgende code geprobeerd. alleen ik krijg niets te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

class average_color {

  public $red;
  public $green;
  public $blue;

    public function ___construct($img) {
           
        $w = imagesx($img);
        $h = imagesy($img);
        $r = $g = $b = 0;
        
        for($y = 0; $y < $h; $y++) {
        for($x = 0; $x < $w; $x++) {
            $rgb = imagecolorat($img, $x, $y);
            $r += $rgb >> 16;
            $g += $rgb >> 8 & 255;
            $b += $rgb & 255;
        }
        }

        $pxls = $w * $h;
        $r = dechex(round($r / $pxls));
        $g = dechex(round($g / $pxls));
        $b = dechex(round($b / $pxls));
        if(strlen($r) < 2) {
             $r = 0 . $r;
        }

        if(strlen($g) < 2) {
            $g = 0 . $g;
        }

        if(strlen($b) < 2) {
            $b = 0 . $b;
        }

        $this->red = $r;
        $this->green = $g;
        $this->blue = $b;
    }
}


$img = imagecreatefromgif('http://www.google.nl/intl/nl_ALL/images/logos/images_logo_lg.gif');
$average = new average_color($image);

echo 'R= ' . $average->red;
echo ' G= ' . $average->green;
echo ' B= ' . $average->blue;

?>


Hij echot:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
R= G= B=
 
Jurgen B

Jurgen B

16/01/2012 12:36:54
Quote Anchor link
Moet het niet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $average = new average_color($img) ?>


op regel 43?
 
Erwin H

Erwin H

16/01/2012 12:40:04
Quote Anchor link
En als je van dit:

$r = 0 . $r;

nu eens dit maakt:

$r = "0" . $r;

(en hetzelfde bij g en b).
 
Koh do

koh do

16/01/2012 12:42:07
Quote Anchor link
dat is inderdaad ook een fout die ik heb gemaakt. maar na het veranderd te hebben verandered er niets in wat hij echot.

EDIT
@ Erwin H
de functie deed het wel voor dat ik er een class van probeerde te maken. toch heb ik je raad opgevolgt maar de echo blijft het zelfde.

EDIT 2
ik ben er uit ik heb 3 underscores and dat moeten er twee zijn bij __construct
Gewijzigd op 16/01/2012 12:54:48 door koh do
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.