Hoe maak je een contactformulier?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart Matsko

Bart Matsko

27/11/2013 14:44:07
Quote Anchor link
Ik heb een template van HTML5up.net gedownload en daar zit een contactformulier in alleen zonder de functions zegmaar. Hebben jullie een goede tutorial om dit zelf te maken?

Zo ziet het er nu uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<form method="post" action="#">
                                    <div>
                                        <div class="row half">
                                            <div class="6u">
                                                <input type="text" name="name" id="name" placeholder="Name" />
                                            </div>
                                            <div class="6u">
                                                <input type="text" name="email" id="email" placeholder="Email" />
                                            </div>
                                        </div>
                                        <div class="row half">
                                            <div class="12u">
                                                <input type="text" name="subject" id="subject" placeholder="Subject" />
                                            </div>
                                        </div>
                                        <div class="row half">
                                            <div class="12u">
                                                <textarea name="message" id="message" placeholder="Message"></textarea>
                                            </div>
                                        </div>
                                        <div class="row">
                                            <div class="12u">
                                                <a href="#" class="button form-button-submit">Send Message</a>
                                                <a href="#" class="button button-alt form-button-reset">Clear Form</a>
                                            </div>
                                        </div>
                                    </div>
                                </form>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 04:49:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2013 15:19:13
Quote Anchor link
PHP leren. Begin gewoon bij het begin:
http://phptuts.nl/view/39/
 
Bart Matsko

Bart Matsko

27/11/2013 15:23:41
Quote Anchor link
- Aar - op 27/11/2013 15:19:13:
PHP leren. Begin gewoon bij het begin:
http://phptuts.nl/view/39/


Bedankt maar ik zoek een tut speciaal voor formulieren. Ik heb al geprobeerd bestaande contactformulieren te downloaden en dat te gebruiken maar dat lukt elke keer niet. Ik wil als ik tijd heb inderdaad php gaan leren maar nu zit ik in me examen jaar.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

27/11/2013 15:43:44
Quote Anchor link
Het behandelen van formulieren vergt kennis.
De kennis die je daarvoor nodig hebt, vind je in de link die je net gekregen hebt.

Wat jij wil doen, lijkt erg op het lezen van een roman, vooraleer je het alfabet kent. Dat gaat nu eenmaal niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2013 15:47:34
Quote Anchor link
Bart Matsko op 27/11/2013 15:23:41:
- Aar - op 27/11/2013 15:19:13:
PHP leren. Begin gewoon bij het begin:
http://phptuts.nl/view/39/


Bedankt maar ik zoek een tut speciaal voor formulieren. Ik heb al geprobeerd bestaande contactformulieren te downloaden en dat te gebruiken maar dat lukt elke keer niet. Ik wil als ik tijd heb inderdaad php gaan leren maar nu zit ik in me examen jaar.

Je kan ook geen slipcursus gaan doen voordat je auto kan rijden. Dus je zal toch echt aan het begin moeten beginnen.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

27/11/2013 15:48:58
Quote Anchor link
- Aar - op 27/11/2013 15:47:34:
Bart Matsko op 27/11/2013 15:23:41:
- Aar - op 27/11/2013 15:19:13:
PHP leren. Begin gewoon bij het begin:
http://phptuts.nl/view/39/


Bedankt maar ik zoek een tut speciaal voor formulieren. Ik heb al geprobeerd bestaande contactformulieren te downloaden en dat te gebruiken maar dat lukt elke keer niet. Ik wil als ik tijd heb inderdaad php gaan leren maar nu zit ik in me examen jaar.

Je kan ook geen slipcursus gaan doen voordat je auto kan rijden. Dus je zal toch echt aan het begin moeten beginnen.


Kris en Aar beide bedankt!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/11/2013 17:47:14
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.