hoe moet ik verder bij het uitvoeren van deze captcha

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul prive

paul prive

18/06/2007 15:15:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,

ik heb via deze tutorial
http://www.joriso.nl/verhaaltjes-webdevelopment-captcha.html
met succes de captcha kunnen maken alleen krijg ik nu de volgende foutmelding " Notice: Undefined index: referer in c:\program files\easyphp1-8\www\gallery\write.php on line 4 "

dit is de code van de write php file

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
session_start();

$redirect= $_POST['referer'];
if (md5($_POST['norobot']) == $_SESSION['randomnr2'])

{
// plaats hier php code voor geslaagde captcha

echo "goedzo - u bent geen robot";
}


else

{ // plaats hier php code voor gefaalde captcha

echo "foei robot, foei foei foei!";

}

?>


als ik nu doorverwezen wil worden naar de index.pagina van mijn site hoe moet ik dit dan doen ?

nu weet ik echter niet hoe ik deze fout wil oplossen iemand een idee alvast bedankt voor jullie hulp

Paul
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Paul prive
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 09:58:14
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/06/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Dit houdt in dat de variabele $_POST['referer'] niet bestaat. Blijkbaar heb je die dus niet opgenomen in je formulier...
 
Paul prive

paul prive

18/06/2007 15:48:00
Quote Anchor link
grrrrr blond moment

Blanche

als ik dit in een aanmeld formulier wil vermelden hoe kan ik dan het beste te werk gaan?


een html formulier maken die laten doorverwijzen naar bovenstaand script en dan bij de eerste echo pas een insert in mijn database doen of ben ik hier verkeerd?

alvast bedankt voor je reactie
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/06/2007 15:56:00
Quote Anchor link
Jep, en natuurlijk moet je dan de captcha in je formulier verwerken.
 
Paul prive

paul prive

18/06/2007 16:02:00
Quote Anchor link
Blanche

1 blond moment per dag is toegelaten ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.