.htacces probleem!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 09:47:09
Quote Anchor link
Ik heb bij m'n .htacces bestannd deze code toegevoegd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule (.*) $1.php [L]

Dat werkt gelukkig prima maar nu mijn probleem. Eerst verwees de hosting alle foutmeldingen (403,404 etc) naar 404.shtml, 403.shtml etc. Nu doet hij dat niet meer! Je krijgt nu een 500 Internal Server Error.

Dus ik voegde dit toe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
ErrorDocument 400 /400.shtml
ErrorDocument 401 /401.shtml
ErrorDocument 403 /403.shtml
ErrorDocument 404 /404.shtml
ErrorDocument 500 /500.shtml


Maar dat werkt dus niet. Je word ook niet naar de 500.shtml gestuurd. Maar een andere 500 Internal Server Error van de hosting denk ik.

Hoe moet ik dit probleem oplossen, heeft iemand een idee?
Gewijzigd op 10/10/2013 10:58:01 door Bart Matsko
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:18:50
 
Chris -

Chris -

10/10/2013 10:16:15
Quote Anchor link
de foutmeldingen bekijken, dan weet je wáárom er een 500 wordt gegeven
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 10:35:27
Quote Anchor link
Chris - op 10/10/2013 10:16:15:
de foutmeldingen bekijken, dan weet je wáárom er een 500 wordt gegeven


Afbeelding

Wat is de fout dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2013 10:37:23
Quote Anchor link
Lees de derde regel eens?
Gewijzigd op 10/10/2013 10:40:27 door - Ariën -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 10:45:23
Quote Anchor link
- Aar - op 10/10/2013 10:37:23:
Lees de derde regel eens?



Ben ik dat niet zelf dan als ik een domein+webhosting koop? Dat dacht ik tenminste aangezien het webmaster@bartdenhoed.nl is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2013 10:47:05
Quote Anchor link
Jep.... gewoon even de logfiles induiken.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 10:55:26
Quote Anchor link
Je bedoelt dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[Thu Oct 10 10:51:41 2013] [error] [client 85.119.104.98] Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary. Use 'LogLevel debug' to get a backtrace.
?

Toevoeging op 10/10/2013 11:12:54:

Het rare vind ik dat hij in de ene map het wel doet en de andere map iets anders aan geeft en weer andere map die 500 foutcode...

Ik begrijp er echt werkelijk niks van!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2013 11:41:38
Quote Anchor link
Bestaan die .shtml bestanden wel?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 11:56:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2013 12:08:07
Quote Anchor link
Gokje...
Zet die ErrorDocument regels bovenaan?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 12:20:17
Quote Anchor link
Staan ze:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ErrorDocument 400 /400.shtml
ErrorDocument 401 /401.shtml
ErrorDocument 403 /403.shtml
ErrorDocument 404 /404.shtml
ErrorDocument 500 /500.shtml

RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule (.*) $1.php [L]
 
Chris -

Chris -

10/10/2013 12:37:13
Quote Anchor link
als je vanuit /beta/ werkt (klein gokje, aangezien niet vermeld staat wáár de .htaccess zich nou bevind en om welke map het gaat), moeten de errordocuments ook naar een bestaande 400.shtml verwijzen. op dit moment blijft hij redirecten (hence the error) binnen /beta/.* omdat hij die bestanden (400-500.shtml) niet kan vinden. oplossen door de 400-500.shtml bestanden ook in de /beta/ map te zetten, zodat op het moment dat je 'live' gaat (naar / verhuist) de bestanden er ook nog instaan.
Gewijzigd op 10/10/2013 12:37:26 door Chris -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 12:42:41
Quote Anchor link
Het .htacces bestand staat in de begin map.
Dus www.bartdenhoed.nl/.htacces

En als ik dit stukje weghaal doet hij het wel gewoon goed in elke map, ligt het dan niet daaraan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule (.*) $1.php [L]
Gewijzigd op 10/10/2013 12:44:30 door Bart Matsko
 
Chris -

Chris -

10/10/2013 12:43:41
Quote Anchor link
de rewrite zelf bevind zich ook daar, of in /beta/? oftewel, is het de bedoeling dat het bartdenhoed.nl/test wordt, of is het bartdenhoed.nl/beta/test ?
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 12:45:44
Quote Anchor link
Chris - op 10/10/2013 12:43:41:
de rewrite zelf bevind zich ook daar, of in /beta/? oftewel, is het de bedoeling dat het bartdenhoed.nl/test wordt, of is het bartdenhoed.nl/beta/test ?


rewrite? Wat bedoel je precies?
 
Chris -

Chris -

10/10/2013 12:51:20
Quote Anchor link
zie je htaccess; rewriterules -> herschrijven van de url simpel gezegd. maar, is het vanuit de root (/) of vanuit een map (/test, /beta enz enz enz).
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 12:54:04
Quote Anchor link
Chris - op 10/10/2013 12:51:20:
zie je htaccess; rewriterules -> herschrijven van de url simpel gezegd. maar, is het vanuit de root (/) of vanuit een map (/test, /beta enz enz enz).


Oke als ik het goed begrijp zit het zo.

Ik heb één .htacces bestand die in de root (/) staat. Als ik deze code weg haal werken de ErrorDoccs in elke map (/beta). Maar als ik die code toevoeg in hetzelfde bestand zodat het geen /map/bestand.php is maar /map/bestand doet de 404 ErrorDoc
het niet meer, maar de 403 ErrorDoc nog wel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule (.*) $1.php [L]


Toevoeging op 10/10/2013 17:45:35:

http://www.bartdenhoed.nl/error/fdsagasdfgafga

Bij deze link krijg je wel de 404 ErrorDoc terwijl er geen map error bestaat in mijn root.
Gewijzigd op 10/10/2013 16:21:55 door Bart Matsko
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.