Id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sebastiaan H

Sebastiaan H

28/06/2005 11:25:00
Quote Anchor link
Hey mensen, ik weet bijna nikss van php af en ik heb een vraag. Ik heb een database met een tabel moppen. Daar zijn 3 rijen in , id, titel en moppen.
Hoe kan ik zorgen dat die op een pagina getoond worden, het hoogste id eerst, in een tabel???
Wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

10/06/2024 04:25:31
 
Roy Bongers

Roy Bongers

28/06/2005 11:29:00
Quote Anchor link
$sql = "SELECT * FROM tabel WHERE iets = iets ORDER BY id DESC";

Zo krijg je alle records van hoog naar laag.
 
- wes  -

- wes -

28/06/2005 11:30:00
Quote Anchor link
als je ook even al je vragen in 1 topic gooid voortaan
 
Sebastiaan H

Sebastiaan H

28/06/2005 11:32:00
Quote Anchor link
jah, ksat het later n te kijken, kwas nie helemaal wakkr :s maar wel tnx!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.