IF Statement

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »
Donny

Donny

30/01/2009 15:43:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben pas begonnen met PHP MySQL maar wil niet echt mee zitten. Ik heb mijn eerste vraag hier:

wat is hier fout aan:


<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Untitled</TITLE>

</HEAD>

<BODY>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$b
= 2;
        if ($a == 6)
$b = 3;
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$a
= 50;
$b = 60

if ($a < $b)
{


    echo "string a is kleinder dan b";
    }

?>


</BODY>
</HTML>


Mvg Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 13:11:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:03:00
Quote Anchor link
kleinder = kleiner... ?
Bovenaan plaats je een ifje die nergens eindigt?
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je met ifje? Hoe eindigen die dan? Oja ben ondertussen verder gegaan met het boek dat ik heb,PHP 5 in 10 minuten, dan moet ik myPHPAdmin downloaden... Kan alleen nergens het bestand config.inc.php vinden... Daarin moet ik pmaabsolute veranderen...
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:16:00
Quote Anchor link
Dat aflsuiten heb ik gevonden maar hij geeft een fout aan in line 20...

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:19:00
Quote Anchor link
Donny schreef op 30.01.2009 16:16:
Dat aflsuiten heb ik gevonden maar hij geeft een fout aan in line 20...

- Ik zie geen 20 regels code
- "hij geeft een fout aan in line 20" .. okee dan, dan is er iets niet goed. vertel dan ook even erbij WAT voor fout ;)

Zet anders je hele code eens tussen code tags, dan wordt je code beter overzichtelijk op het forum.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_IF in c:\documents and settings\jongeren\easyphp1-7\www\if.php on line 20




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$b
= 2;
        if ($a == 6)
$b = 3;
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
$a
= 50;
$b = 60

if ($a == $b)
{


    echo "string a is kleiner dan b";
    }

    else
{
    echo "string a is NIET kleinder dan b";
    }

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Ik zie nog steeds geen 20 regels code.
maar zoals eerder gezegd is, je ifje klopt niet, er missen accolades ( { en } )
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Sorry dit is een foute

ff kijken snel
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:25:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_IF in c:\documents and settings\jongeren\easyphp1-7\www\if.php on line 12


Ik moest even de HTML weghalen voor het gemak...

Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:29:00
Quote Anchor link
Lijn 3 mist een punt, komma.
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Wat is dan het probleem met de line 12?
 
- SanThe -

- SanThe -

30/01/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 30.01.2009 16:03:
Bovenaan plaats je een ifje die nergens eindigt?

Dat is niet helemaal waar. Als er geen { en } worden gebruikt zal de if slechts werken tot de eerste ; (puntkomma)


Hier mist een puntkomma:
$b = 60

Leer jezelf aan om <?php te gebruiken in plaats van <?

Edit:
if ($a == $b)
Hier zijn ze dus gelijk en niet 'kleiner dan' zoals in de echo wordt gemeld.

Edit2: Tip:
Gebruik het inspringen op een duidelijke manier.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$a
= 50;
$b = 60;

if ($a == $b)
{

     echo "string a is even groot als b";
}

else
{
     echo "string a is NIET even groot als b";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:37:00
Quote Anchor link
Je hebt helemaal gelijk SanThe, ik dacht dat dit alleen op 1 lijn werkte.
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:37:00
Quote Anchor link
Alleen line 3 geeft ie dezelfde error nog
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:39:00
Quote Anchor link
punt komma mis je op lijn 3.
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:41:00
Quote Anchor link
hij is nu:

if ($a == 6)


Dus dan word het if ($a == 6);

Wil ie ook niet doen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
- SanThe -

- SanThe -

30/01/2009 16:45:00
Quote Anchor link
Een puntkomma komt zo ongeveer op elke regel. Echter niet direct achter if() of achter een while() of for().
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:47:00
Quote Anchor link
Ik heb zelf goed gekeken en ga het script nog een keer overnieuw maken... Even kijken of dat lukt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.