if/else probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 00:37:27
Quote Anchor link
Beste leden ik heb nu een probleem met een coupon script.

Het moet zo werken:
1) Vul je de coupon code in en drukt activeer.
2) De code is juist u heeft nu ... ontvangen.

Als je een foute code invult krijg je dat de code onjuist is.

Maar als ik de zelfde code weer wil intypen en druk activeer komt het er alsnog, dus er werkt iets niet, kunnen jullie me helpen?

Dit is de stuk code:

Quote:
$used2 = mysql_query("SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
$used1 = mysql_fetch_assoc($used2);
$used = $used1['used'];

if(isset($_POST['submit'])){


if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4" AND $used != 0){
echo 'De coupon code is onjuist!';
}

elseif($used != 0){
echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
}

else{

mysql_query("UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID) or die(mysql_error());

echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';

}
}
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 10:54:10
 
G P

G P

29/12/2011 00:50:13
Quote Anchor link
Verander
$used = $used['used'];
Door
$used = $used['coupon'];
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 00:59:25
Quote Anchor link
Bedankt, maar als ik nu een foute code invul, dan staat er dat ie reeds ingewisseld is.

Dat klopt toch niet?
Hoe los ik da dan op?
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:08:05
Quote Anchor link
Als in jouw eerste post 2e if() $used geen nul is is ie al ingewisseld.
elseif($used != 0){
echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';

Dan is ie ook al ingewisseld in de eerste if().
if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4" AND $used != 0){
echo 'De coupon code is onjuist!';
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:13:19
Quote Anchor link
Ik kom er niet echt uit.

Ik wil gewoon dat het werkt met 2 dingen.

1 die kijkt of het een bestaande code is, zoja dan kijkt ie of ie al gebruikt is.
Gewijzigd op 29/12/2011 01:18:01 door Dylan Zoethout
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:22:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
if(code is onjuist)
{
    code is onjuist
}
else
{
    if(used != 0)
    {
        ingewisseld
    }
    else
    {
        beloning en used veranderen
    }
}
Gewijzigd op 29/12/2011 01:23:00 door - SanThe -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:23:32
Quote Anchor link
Ik zal het proberen.

EDIT: Als ik nu bijv "hh" invoer dan krijg ik alsnog reeds ingewisseld.
Gewijzigd op 29/12/2011 01:28:27 door Dylan Zoethout
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:30:33
Quote Anchor link
Dat kan niet als die code onjuist is.
Laat je script eens zien.
Wel graag tussen [code] en [/code] tags.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:32:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?
//code opvragen

$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";


//post

$used2 = mysql_query("SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
$used1 = mysql_fetch_assoc($used2);
$used = $used1['coupon'];

if(isset($_POST['submit'])){


if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4")
{

        echo 'De coupon code is onjuist!';
}

else
{
    if($used != 0)
    {

        echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
    }

    else
    {
        mysql_query("UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
        echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
    }
}
               }



?>
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:47:30
Quote Anchor link
Dit:
if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4")

Moet wel uit de $_POST komen.

Aangezien de code al op regel 4 staat kan dit zo:
if(isset($_POST['code']) == false or $_POST['code'] != $code)
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:51:18
Quote Anchor link
Nu geeft ie zelfs de juiste code onjuist aan.

Hier het hele script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
<?php

/**
 *****************************************************************************************************************
 *    coupon.php                                                 *
 *                                                         *
 *    Deze script is gemaakt door Anthony Bijlsma                                 *                
 *    Deze script mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Anthony Bijlsma.                 *
 *    Mocht u als nog gebruik maken van het script en wij erachterkomen zal er actie worden ondernomen         *
 *    Copyright © 2011-2012 Anthony Bijlsma - alle rechten voorbehouden.                     *
 *                                                                     *
 *****************************************************************************************************************
*/


session_start();

ob_start();

include("./_menu_l.php");

?>



<table border='0' cellspacing='1' width='96%' bgcolor='#000' align="center">
<tr>
                    <td class='top' colspan='2'>
                        Coupon activeren
                    </td>
                    

</tr>
<tr>
<td class='inhoud'>


<center>

<?
[code]<?php

/**
 *****************************************************************************************************************
 *    coupon.php                                                 *
 *                                                         *
 *    Deze script is gemaakt door Anthony Bijlsma                                 *                
 *    Deze script mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Anthony Bijlsma.                 *
 *    Mocht u als nog gebruik maken van het script en wij erachterkomen zal er actie worden ondernomen         *
 *    Copyright © 2011-2012 Anthony Bijlsma - alle rechten voorbehouden.                     *
 *                                                                     *
 *****************************************************************************************************************
*/


session_start();

ob_start();

include("./_menu_l.php");

?>



<table border='0' cellspacing='1' width='96%' bgcolor='#000' align="center">
<tr>
                    <td class='top' colspan='2'>
                        Coupon activeren
                    </td>
                    

</tr>
<tr>
<td class='inhoud'>


<center>

<?
//code opvragen

$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";


//post

$used2 = mysql_query("SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
$used1 = mysql_fetch_assoc($used2);
$used = $used1['coupon'];

if(isset($_POST['submit'])){


if(isset($_POST['code']) == false or $_POST['code'] != $code)
{

        echo 'De coupon code is onjuist!';
}

else
{
    if($used != 0)
    {

        echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
    }

    else
    {
        mysql_query("UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
        echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
    }
}
               }



?>


<br /><br />

Hier kun je je coupon code verifieren, deze coupon codes worden gegeven bij speciale activiteiten/feestdagen.
<br />
<form method='post' action='coupon.php'>
<input type='text' name='submit'>
<br>
<input type='submit' name='submit' value='Activeer coupon' tabindex='9' />
</form>
</center>

</td>
</tr>
</table>

<?
include ("_menu_r.php");
?>

 
G P

G P

29/12/2011 01:58:16
Quote Anchor link
Was net iets te laat ;)
Gewijzigd op 29/12/2011 01:59:11 door G P
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:01:02
Quote Anchor link
Gunther Peters bij jou scriptje, zegt hij bij niks invullen en foute code: reeds ingewisseld.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:06:53
Quote Anchor link
<input type='text' name='submit'>
Moet natuurlijk zijn:
<input type='text' name='code'>

Waar komt ID vandaan die in de query staat?
Gewijzigd op 29/12/2011 02:07:09 door - SanThe -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:08:18
Quote Anchor link
Die word geinclude vanuit menu_l en dat is dus de user id

Toevoeging op 29/12/2011 02:11:37:

Maar nu krijg ik weer: Reeds ingewisseld ook al is de code leeg of niet bestaande.

hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
//code opvragen
$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";

// Controleer op POST
$_POST['submit'] = isset($_POST['submit']) ? $_POST['submit'] : NULL;
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && $_POST['submit']){
    // Controleer de code
    if ($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4"){
        echo 'De coupon code is onjuist!';
    }
else {
        // Controleer Coupon al gebruikt
        $sql = "SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID." LIMIT 1";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $used = mysql_fetch_assoc($query);
        if ($used['coupon'] != '0'){
            echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
        }
else {
            // Coupon is nog niet gebruikt en code is juist
            $sql = "UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID." LIMIT 1";
            mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
        }
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:19:06
Quote Anchor link
Dit is weer de oude if().
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:21:27
Quote Anchor link
Bij die nieuwe is alles onjuist :S
 
G P

G P

29/12/2011 02:23:01
Quote Anchor link
Ok, probeer dit eens, het is maar snel in elkaar gestoken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php

/**
 *****************************************************************************************************************
 *    coupon.php                                                 *
 *                                                         *
 *    Deze script is gemaakt door Anthony Bijlsma                                 *                
 *    Deze script mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Anthony Bijlsma.                 *
 *    Mocht u als nog gebruik maken van het script en wij erachterkomen zal er actie worden ondernomen         *
 *    Copyright © 2011-2012 Anthony Bijlsma - alle rechten voorbehouden.                     *
 *                                                                     *
 *****************************************************************************************************************
*/

// Start een sessie

session_start();

// Ophalen van menu links
require("./_menu_l.php");

//code opvragen
$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";

//Controleer op POST
$_POST['submit'] = isset($_POST['submit']) ? $_POST['submit'] : NULL;
$showText = '';
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && $_POST['submit']){
    // Controleer de code
    $_POST['code'] = isset($_POST['code']) ? $_POST['code'] : NULL;
    if ($_POST['code'] != $code){
        $showText = 'De coupon code is onjuist!';
    }
else {
        $sql = "SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID." LIMIT 1";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $used = mysql_fetch_assoc($query);
        if ($used['coupon'] != '0'){
            $showText = 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
        }
else {
            // Coupon nog niet gebruikt
            $sql = "UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID." LIMIT 1";
            mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            $showText = 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
        }
    }
}


echo '<table border="0" cellspacing="1" width="96%" bgcolor="#000" align="center">
    <tr>
        <td class="top" colspan="2">Coupon activeren</td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="inhoud">
            <center>
                '
.$showText.'<br /><br />
                Hier kun je je coupon code verifieren, deze coupon codes worden gegeven bij speciale activiteiten/feestdagen.<br />
                <form method="post" action="coupon.php">
                    <input type="text" name="code" id="code" /><br>
                    <input type="submit" name="submit" id="submit" value="Activeer coupon" tabindex="9" />
                </form>
            </center>
        </td>
    </tr>
</table>'
.PHP_EOL;

// Ophalen van menu rechts
require("_menu_r.php");

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:24:06
Quote Anchor link
Je bent moeilijk te volgen omdat je elke keer een compleet andere code laat zien. Hou het bij één script en laat die zien.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:25:43
Quote Anchor link
Die werkt helemaal.
Fantastisch!

Bedankt.
Gewijzigd op 29/12/2011 02:26:04 door Dylan Zoethout
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:28:02
Quote Anchor link
Snap je het nu ook want van zomaar overnemen leer je niet veel.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.