if/else probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 00:37:27
Quote Anchor link
Beste leden ik heb nu een probleem met een coupon script.

Het moet zo werken:
1) Vul je de coupon code in en drukt activeer.
2) De code is juist u heeft nu ... ontvangen.

Als je een foute code invult krijg je dat de code onjuist is.

Maar als ik de zelfde code weer wil intypen en druk activeer komt het er alsnog, dus er werkt iets niet, kunnen jullie me helpen?

Dit is de stuk code:

Quote:
$used2 = mysql_query("SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
$used1 = mysql_fetch_assoc($used2);
$used = $used1['used'];

if(isset($_POST['submit'])){


if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4" AND $used != 0){
echo 'De coupon code is onjuist!';
}

elseif($used != 0){
echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
}

else{

mysql_query("UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID) or die(mysql_error());

echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';

}
}
 
PHP hulp

PHP hulp

23/05/2024 15:07:40
 
G P

G P

29/12/2011 00:50:13
Quote Anchor link
Verander
$used = $used['used'];
Door
$used = $used['coupon'];
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 00:59:25
Quote Anchor link
Bedankt, maar als ik nu een foute code invul, dan staat er dat ie reeds ingewisseld is.

Dat klopt toch niet?
Hoe los ik da dan op?
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:08:05
Quote Anchor link
Als in jouw eerste post 2e if() $used geen nul is is ie al ingewisseld.
elseif($used != 0){
echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';

Dan is ie ook al ingewisseld in de eerste if().
if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4" AND $used != 0){
echo 'De coupon code is onjuist!';
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:13:19
Quote Anchor link
Ik kom er niet echt uit.

Ik wil gewoon dat het werkt met 2 dingen.

1 die kijkt of het een bestaande code is, zoja dan kijkt ie of ie al gebruikt is.
Gewijzigd op 29/12/2011 01:18:01 door Dylan Zoethout
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:22:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
if(code is onjuist)
{
    code is onjuist
}
else
{
    if(used != 0)
    {
        ingewisseld
    }
    else
    {
        beloning en used veranderen
    }
}
Gewijzigd op 29/12/2011 01:23:00 door - SanThe -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:23:32
Quote Anchor link
Ik zal het proberen.

EDIT: Als ik nu bijv "hh" invoer dan krijg ik alsnog reeds ingewisseld.
Gewijzigd op 29/12/2011 01:28:27 door Dylan Zoethout
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:30:33
Quote Anchor link
Dat kan niet als die code onjuist is.
Laat je script eens zien.
Wel graag tussen [code] en [/code] tags.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:32:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?
//code opvragen

$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";


//post

$used2 = mysql_query("SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
$used1 = mysql_fetch_assoc($used2);
$used = $used1['coupon'];

if(isset($_POST['submit'])){


if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4")
{

        echo 'De coupon code is onjuist!';
}

else
{
    if($used != 0)
    {

        echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
    }

    else
    {
        mysql_query("UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
        echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
    }
}
               }



?>
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:47:30
Quote Anchor link
Dit:
if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4")

Moet wel uit de $_POST komen.

Aangezien de code al op regel 4 staat kan dit zo:
if(isset($_POST['code']) == false or $_POST['code'] != $code)
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:51:18
Quote Anchor link
Nu geeft ie zelfs de juiste code onjuist aan.

Hier het hele script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
<?php

/**
 *****************************************************************************************************************
 *    coupon.php                                                 *
 *                                                         *
 *    Deze script is gemaakt door Anthony Bijlsma                                 *                
 *    Deze script mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Anthony Bijlsma.                 *
 *    Mocht u als nog gebruik maken van het script en wij erachterkomen zal er actie worden ondernomen         *
 *    Copyright © 2011-2012 Anthony Bijlsma - alle rechten voorbehouden.                     *
 *                                                                     *
 *****************************************************************************************************************
*/


session_start();

ob_start();

include("./_menu_l.php");

?>



<table border='0' cellspacing='1' width='96%' bgcolor='#000' align="center">
<tr>
                    <td class='top' colspan='2'>
                        Coupon activeren
                    </td>
                    

</tr>
<tr>
<td class='inhoud'>


<center>

<?
[code]<?php

/**
 *****************************************************************************************************************
 *    coupon.php                                                 *
 *                                                         *
 *    Deze script is gemaakt door Anthony Bijlsma                                 *                
 *    Deze script mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Anthony Bijlsma.                 *
 *    Mocht u als nog gebruik maken van het script en wij erachterkomen zal er actie worden ondernomen         *
 *    Copyright © 2011-2012 Anthony Bijlsma - alle rechten voorbehouden.                     *
 *                                                                     *
 *****************************************************************************************************************
*/


session_start();

ob_start();

include("./_menu_l.php");

?>



<table border='0' cellspacing='1' width='96%' bgcolor='#000' align="center">
<tr>
                    <td class='top' colspan='2'>
                        Coupon activeren
                    </td>
                    

</tr>
<tr>
<td class='inhoud'>


<center>

<?
//code opvragen

$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";


//post

$used2 = mysql_query("SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
$used1 = mysql_fetch_assoc($used2);
$used = $used1['coupon'];

if(isset($_POST['submit'])){


if(isset($_POST['code']) == false or $_POST['code'] != $code)
{

        echo 'De coupon code is onjuist!';
}

else
{
    if($used != 0)
    {

        echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
    }

    else
    {
        mysql_query("UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
        echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
    }
}
               }



?>


<br /><br />

Hier kun je je coupon code verifieren, deze coupon codes worden gegeven bij speciale activiteiten/feestdagen.
<br />
<form method='post' action='coupon.php'>
<input type='text' name='submit'>
<br>
<input type='submit' name='submit' value='Activeer coupon' tabindex='9' />
</form>
</center>

</td>
</tr>
</table>

<?
include ("_menu_r.php");
?>

 
G P

G P

29/12/2011 01:58:16
Quote Anchor link
Was net iets te laat ;)
Gewijzigd op 29/12/2011 01:59:11 door G P
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:01:02
Quote Anchor link
Gunther Peters bij jou scriptje, zegt hij bij niks invullen en foute code: reeds ingewisseld.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:06:53
Quote Anchor link
<input type='text' name='submit'>
Moet natuurlijk zijn:
<input type='text' name='code'>

Waar komt ID vandaan die in de query staat?
Gewijzigd op 29/12/2011 02:07:09 door - SanThe -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:08:18
Quote Anchor link
Die word geinclude vanuit menu_l en dat is dus de user id

Toevoeging op 29/12/2011 02:11:37:

Maar nu krijg ik weer: Reeds ingewisseld ook al is de code leeg of niet bestaande.

hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
//code opvragen
$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";

// Controleer op POST
$_POST['submit'] = isset($_POST['submit']) ? $_POST['submit'] : NULL;
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && $_POST['submit']){
    // Controleer de code
    if ($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4"){
        echo 'De coupon code is onjuist!';
    }
else {
        // Controleer Coupon al gebruikt
        $sql = "SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID." LIMIT 1";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $used = mysql_fetch_assoc($query);
        if ($used['coupon'] != '0'){
            echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
        }
else {
            // Coupon is nog niet gebruikt en code is juist
            $sql = "UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID." LIMIT 1";
            mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
        }
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:19:06
Quote Anchor link
Dit is weer de oude if().
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:21:27
Quote Anchor link
Bij die nieuwe is alles onjuist :S
 
G P

G P

29/12/2011 02:23:01
Quote Anchor link
Ok, probeer dit eens, het is maar snel in elkaar gestoken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php

/**
 *****************************************************************************************************************
 *    coupon.php                                                 *
 *                                                         *
 *    Deze script is gemaakt door Anthony Bijlsma                                 *                
 *    Deze script mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Anthony Bijlsma.                 *
 *    Mocht u als nog gebruik maken van het script en wij erachterkomen zal er actie worden ondernomen         *
 *    Copyright © 2011-2012 Anthony Bijlsma - alle rechten voorbehouden.                     *
 *                                                                     *
 *****************************************************************************************************************
*/

// Start een sessie

session_start();

// Ophalen van menu links
require("./_menu_l.php");

//code opvragen
$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";

//Controleer op POST
$_POST['submit'] = isset($_POST['submit']) ? $_POST['submit'] : NULL;
$showText = '';
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && $_POST['submit']){
    // Controleer de code
    $_POST['code'] = isset($_POST['code']) ? $_POST['code'] : NULL;
    if ($_POST['code'] != $code){
        $showText = 'De coupon code is onjuist!';
    }
else {
        $sql = "SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID." LIMIT 1";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $used = mysql_fetch_assoc($query);
        if ($used['coupon'] != '0'){
            $showText = 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
        }
else {
            // Coupon nog niet gebruikt
            $sql = "UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID." LIMIT 1";
            mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            $showText = 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
        }
    }
}


echo '<table border="0" cellspacing="1" width="96%" bgcolor="#000" align="center">
    <tr>
        <td class="top" colspan="2">Coupon activeren</td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="inhoud">
            <center>
                '
.$showText.'<br /><br />
                Hier kun je je coupon code verifieren, deze coupon codes worden gegeven bij speciale activiteiten/feestdagen.<br />
                <form method="post" action="coupon.php">
                    <input type="text" name="code" id="code" /><br>
                    <input type="submit" name="submit" id="submit" value="Activeer coupon" tabindex="9" />
                </form>
            </center>
        </td>
    </tr>
</table>'
.PHP_EOL;

// Ophalen van menu rechts
require("_menu_r.php");

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:24:06
Quote Anchor link
Je bent moeilijk te volgen omdat je elke keer een compleet andere code laat zien. Hou het bij één script en laat die zien.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:25:43
Quote Anchor link
Die werkt helemaal.
Fantastisch!

Bedankt.
Gewijzigd op 29/12/2011 02:26:04 door Dylan Zoethout
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:28:02
Quote Anchor link
Snap je het nu ook want van zomaar overnemen leer je niet veel.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.