Ik kom niet verder met dit script.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Huber netten

huber netten

12/10/2015 23:07:19
Quote Anchor link
Alles werkt naar behoren, behalve de mail beheer niet...

Als ik op toevoegen klik, en/of bewerk/verwijder, dan gebeurt er niets.

Iemand een idee?

Groetjes Huber

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
<?PHP
Ob_Start();
  Include("../_include.php");
   check_login();
    check_admin();
     Design_Boven($naamsite . " - Admin mail");

$actie = @$HTTP_GET_VARS['actie'];

/**** TOEVOEGEN ***/
if($actie == "toevoegen") {
    
   echo "<h2>Mail - Toevoegen</h2>\n";
      
      if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST')
      {

        @
mysql_query("
                        INSERT INTO
                            mail
                        (
                            actief,
                            url,
                            naam,
                            kliks,
                            tekst
                        )
                        VALUES
                        (
                            1,
                            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['url'])."',
                            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."' ,
                            '"
.mysql_real_escape_string($_POST['kliks'])."',
                            '"
.$_POST['tekst']."'
                        )
                    "
);
    $id = mysql_insert_id();

         echo "De mail is toegevoegd.<br>\n<a href=\"mailbeheer.php\">Ga terug.</a>\n";

$lQuery = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE inbox = 'inbox'");
        while($lFetch = mysql_fetch_assoc($lQuery)){
            mysql_query("INSERT INTO mail_user (mail_id, user, gelezen) VALUES('".$id."', '".$lFetch['id']."', '0')");
}

    }

    else
    {
?>

<form method="post" action="mailbeheer.php?actie=toevoegen">
    <table>
        <tr>
            <td>
                Link:
            </td>
            <td>
                <input type="text" name="url" value="http://www.">
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td>
                Mailtitel:
            </td>
            <td>
                <input type="text" name="naam" value="Titel van uw bericht">
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td>
                Aantal lezers:
            </td>
            <td>
                <input type="text" name="kliks" value="1000">
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td>
                Advertentie tekst:
            </td>
            <td>
                <textarea name="tekst" ROWS="25" COLS="50">Vul hier uw gewenste tekst in. Er moeten HTML-codes gebruikt worden voor de opmaak.</textarea>
            </td>
        </tr>
    </table>
       <input type="submit" name="submit" value="submit">
</form>
<?php
    }
}

elseif($actie == "bewerk")
{

       echo "<h2>Mail - Bewerken</h2>\n";

    $query = mysql_query("SELECT * FROM mail WHERE id = ".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."");
    
    if(mysql_num_rows($query) == 0)
    {

    
        echo "Error: Betaalde mail bestaat niet!";
            
    }

    else
    {
        if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST')
        {

            mysql_query("
                            UPDATE
                                mail
                            SET
                                id = '"
.mysql_real_escape_string($_GET['id'])."',
                                naam = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
                                url = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['url'])."',
                                kliks = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['kliks'])."',
                                geklikt = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['geklikt'])."',
                                tekst = '"
.$_POST['tekst']."'  
                            WHERE
                                id = "
.mysql_real_escape_string($_GET['id'])."
                        "
);
                        
            echo "Product is bewerkt.<br>\n<a href=\"mailbeheer.php\">Ga terug.</a>\n";
        
        }

        else
        {
        
            $show = mysql_fetch_assoc($query);        
?>

<form method="post" action="mailbeheer.php?actie=bewerk&id=<?php echo $_GET['id']; ?>">
    <table>
        <tr>
            <td>
                Titel vd Mail:
            </td>
            <td>
                <input type="text" name="naam" value="<?php echo htmlentities($show['naam']); ?>">
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td>
                Url:
            </td>
            <td>
                <input type="text" name="url" value="<?php echo htmlentities($show['url']); ?>">
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td>
                Kliks:
            </td>
            <td>
                <input type="text" name="kliks" value="<?php echo htmlentities($show['kliks']); ?>">
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td>
                Geklikt:
            </td>
            <td>
                <input type="text" name="geklikt" value="<?php echo htmlentities($show['geklikt']); ?>">
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td>
                Tekst:
            </td>
            <td>
                <textarea name="tekst" ROWS="25" COLS="50"><?php echo $show['tekst']; ?></textarea>
            </td>
        </tr>
    </table>                        
    <input type="submit" name="submit" value="Verander">
</form>
<?php
        }
        
      }

}

elseif($actie == "verwijder")
{

    
    echo "<h2>Mail - Verwijderen</h2>\n";
    
    mysql_query("DELETE FROM mail WHERE id = ".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."");
    mysql_query("DELETE FROM mailgeklikt WHERE id1 = ".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."");
    
    echo "Betaalde mail is verwijderd.<br>\n<a href=\"mailbeheer.php\">Ga terug.</a>\n";
}

elseif($actie == "verzenden")
{

    
    echo "<h2>Mail - Verzenden</h2>\n";

$id = addslashes(@$HTTP_GET_VARS['id']);

$mailinfo = mysql_query("SELECT * FROM mail WHERE id =".$id."");
$mail = mysql_fetch_array($mailinfo);

$mailid = $mail[id];
$tekst = $mail[tekst];
$url = $mail[url];
$naam = $mail[naam];

$subject = "$naam";
$headers = "MIME-Version: 1.0" . "\r\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1" . "\r\n";
$headers .= "From: $naamsite <$mailsite> " . "\r\n";
$headers .= "X-Mailer: PHP v".phpversion(). "\r\n";
$Bericht = "<head>
<meta http-equiv=\"Content-Language\" content=\"nl\">
</head>

<body style=\"width: 602px; border-width: 3px; border-color: #FF9900; border-style: solid;\">
<div align=\"center\">

<table width=\"498\" cellpadding=\"0\"  bgcolor=\"#f5fffa\">

<tr>
    <td style=\"padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-style: solid; border-color: #000066; border-width: 0px 0px 1px 0px; \">
    <p align=\"center\">
    <img border=\"0\" src=\"$link/images/banner.gif\" width=\"468\" height=\"60\"><tr>
    <td style=\"padding-left: 6px; padding-right: 6px;\">
    <BR />
    
    <p align=\"center\"> $tekst

        

         <BR /> <BR />
                 <p align=\"center\">
    <a href=\"$link/mail.php?id=$id&userid=[id]\"><img src=\"$link/images/vergoedlink.png\"></a><br /><br />


    
    Voor deze mail ontvangt u een vergoeding van:&nbsp; &euro; &nbsp; $prijs <BR />
    </p>
    
            
    <tr>
    <td style=\"padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-style: solid; border-color: #000066; border-width: 1px 0px 0px 0px; \">
    <p align=\"center\"><font style=\"font-size: 10px\">U ontvangt deze mail omdat u lid bent op $naamsite. <br />
    Wanneer u deze mail(s) niet (meer) wenst te ontvangen kunt u dit <a href=\"$link/leden/aanpassen.php\">hier</a> aangeven.
    </font><br />
    </div>"
;

    $emails = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE inbox = 'email'");
    while($row = mysql_fetch_object($emails))
    {


            $iduser = $row->id;
            $inhoud = $Bericht;
            $bericht2 = str_replace("[id]","$iduser",$inhoud);
            $to = $row->email;

            mail($to, $subject, $bericht2, $headers);

    }

    
    echo "
            De mail is verzonden.<BR><BR>
            <a href=\"mailbeheer.php\">Klik hier om terug te gaan naar de betaalde mail pagina</a>.
        "
;
}

else
{
    
    echo "<h2>Mail</h2>\n";

?>

<a href="mailbeheer.php?actie=toevoegen">Toevoegen<a><br><br>

<table width='600' style="font-size: 10px;">
    <tr>
        <td class="tabel">
            Id
        </td>
        <td class="tabel">
            Titel
        </td>
        <td class="tabel">
            Bezoekers
        </td>                        
           <td class="tabel">
               Bewerken
           </td>
        <td class="tabel">
            Verwijderen
        </td>
        <td class="tabel">
            Verzenden
        </td>
    </tr>
<?php    
     $query
= mysql_query("SELECT id, naam, geklikt FROM mail ORDER BY id ASC");
     
    while($row = mysql_fetch_array($query))
    {

?>

<tr>
    <td class="inhoud" width="25">
        <?php echo $row['id']; ?>
    </td>
    <td class="inhoud" width="135">
        <?php echo htmlentities($row['naam']); ?>
    </td>
    <td class="inhoud" width="40">
        <?php echo htmlentities($row['geklikt']); ?>
    </td>
    <td class="inhoud" width="25">
        <a style="font-size: 10px;" href="mailbeheer.php?actie=bewerk&id=<?php echo $row['id']; ?>">Bewerk</a>
    </td>
    <td class="inhoud" width="25">
        <a style="font-size: 10px;" href="mailbeheer.php?actie=verwijder&id=<?php echo $row['id']; ?>">Verwijder</a>
    </td>
    <td class="inhoud" width="25">
        <a style="font-size: 10px;" href="mailbeheer.php?actie=verzenden&id=<?php echo $row['id']; ?>">Verzenden</a>
    </td>
</tr>
<?php
    }
?>
</table><?php
}
Design_Onder('1');
Ob_End_Flush();
?>

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 12/10/2015 23:24:37 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:20:36
 

12/10/2015 23:10:26
Quote Anchor link
Huber,

Ik denk dat je even je php versie moet updaten.

http://php.net/manual/en/reserved.variables.get.php

HTTP_GET_VARS(); is deprecated.

Is het een oud script waar je aan het rotzooien bent? Kijk anders of je het kan herschrijven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2015 23:26:00
Quote Anchor link
Ik zou ook even de @'jes weghalen, want je wilt niet de foutmeldingen verbergen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/10/2015 13:46:10
Quote Anchor link
Wat Rickert en Aar zeggen, tevens:

* Als je code ontwikkelt is het handig als je het melden + weergeven van fouten aanzet.
* De standaard MySQL API (alle functies die starten met mysql_...) is al ~10 jaar verouderd, gebruik PDO of MySQLi.
* Stap af van deze if-elseif-elseif-else-hel. Deel je acties op zodat je ze in afzondering kunt behandelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door deze op te delen in aparte PHP-bestanden of een klasse te definiëren met verschillende (actie-)methoden.
* In beginsel (en wanneer je code logsch is opgezet) is het in principe niet nodig om output buffering te gebruiken. Waarom gebruik je dit?
 
Huber netten

huber netten

13/10/2015 21:58:49
Quote Anchor link
Bedankt Rickert Bombaklats

Heb het vervangen voor $_get en alles werkt nu naar behoren.

Dit script heb ik met andere in 2010 gemaakt, het is een fijn script, en werkt verder perfect.


Groetjes Huber
 
Koen Hollander

Koen Hollander

13/10/2015 22:11:40
Quote Anchor link
Hoe ik de fouten altijd oplos, ik controleer eerst waar de fout zich zou kunnen voordoen waarna ik de regel verbeter. En als ik nieuwe dingen toe heb gevoegd haal ik dat helemaal weg en zet ik het er stap voor stap opnieuw in.

En even een tip, we zitten bijna op PHP 7... Dus script het eventjes om ;)
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

14/10/2015 08:58:56
Quote Anchor link
mysql-functies worden ook deprecated in PHP 7, kan geen kwaad om je script opnieuw te schrijven dus.
Verder snap ik weet niet waarom je HTTP_GET_VARS en de oude mysql-functies nog in 2010 gebruikte want $_GET en MySQLi-functies bestonden toen ookal.
Gewijzigd op 14/10/2015 09:51:30 door Marthijn Buijs
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/10/2015 09:33:13
Quote Anchor link
PHP Maarten op 14/10/2015 08:58:56:
mysqli-functies worden ook deprecated in PHP 7

Bron? Er zijn al een aantal mysqli-functies die deprecated zijn (al voor PHP 7) dus wat verandert er specifiek bij PHP 7?

De bovenstaande quote kan ook zo geïnterpreteerd worden dat alle mysqli-functies deprecated zouden worden. Dat lijkt mij niet het geval.
Gewijzigd op 14/10/2015 09:34:40 door Thomas van den Heuvel
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

14/10/2015 09:51:05
Quote Anchor link
Hahah sorry, het is ochtend en ik had die i weg moeten laten..

--
Heb me vorige post aangepast.
Gewijzigd op 14/10/2015 09:51:56 door Marthijn Buijs
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/10/2015 10:02:47
Quote Anchor link
No more alcohol for this man!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2015 10:07:35
Quote Anchor link
... but more coffee!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.