img in div

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

27/05/2011 17:23:22
Anchor link
ik heb nu dit:

#header {
height: 147;
background: url('http://www.crimecave.nl/TED/header.png') no-repeat center top;
background-color: #1d1815;
}


alleen wat nu het probleem is, je ziet een strook grijs, met daarin een plaatje (van 700px breed), alleen wat ik wil, is een plaatje (in het plaatje) die 200px rechts van het midden staat, zou dit zo kunnen op 1 of andere manier?:

#background { /*left bg */
height: 147;
background: url('http://www.crimecave.nl/TED/header.png') no-repeat center top;
background-color: #1d1815;
img: url('www.plaatje.nl/plaatje.png'); location=width:200ps;height=12px;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 18:29:40
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/05/2011 17:35:55
Anchor link
Waarom maak jij 2x vrijwel dezelfde post aan?

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/img-location/78284/last/
 
Niels K

Niels K

27/05/2011 20:16:23
Anchor link
Het is niet de bedoeling dat je meerdere topics over het zelfde onderwerp aanmaakt. Hier voortaan op letten, want dit is de derde al vandaag!

Niels
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.