Internet Explorer 7

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »
Usso Apury

Usso Apury

20/01/2007 16:12:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik zit met een probleem, ik heb een Game gemaakt waarbij je moet inloggen, misdaad doen enz. Nou is het geval dat met Internet Explorer 6 alles het gewoon doet, maar bij Internet Explorer 7 hij niet kan inloggen.

Hoe kan dit?
Hierbij de site: http://www.shaddock.nl.tt
hierbij de login check:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
  function check_login() {
    if(isset($_SESSION['login'],$_SESSION['IP']) && $_SESSION['IP'] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
      if(! isset($_COOKIE['login'],$_COOKIE['validate'])) {
        $validate        = md5(rand(0,1000));
      }

      else
        $validate        = $_COOKIE['validate'];
      mysql_query("REPLACE INTO `[online]`(`time`,`IP`,`login`,`validate`) values(NOW(),'{$_SERVER['REMOTE_ADDR']}','{$_SESSION['login']}','$validate')");
      return TRUE;
    }

    else {
      if(isset($_COOKIE['login'],$_COOKIE['validate'])) {
        $login            = $_COOKIE['login'];
        $validate        = $_COOKIE['validate'];
        $query            = mysql_query("SELECT * FROM `[online]` WHERE `login`='$login' AND `validate`='$validate' AND `IP`='{$_SERVER['REMOTE_ADDR']}' AND UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(`time`) < 60*60*24");
        if($user = mysql_fetch_object($query)) {
          mysql_query("UPDATE `[online]` SET `time`=NOW() WHERE `login`='$login' AND `validate`='$validate' AND `IP`='{$_SERVER['REMOTE_ADDR']}' AND UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(`time`) < 60*60*24");
          setcookie("login",$user->login,time()+60*60*24,"/","");
          setcookie("validate",$validate,time()+60*60*24,"/","");

          $_SESSION['login']    = $user->login;
          $_SESSION['IP']    = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
          return TRUE;
        }

        else {
          unset($_SESSION['login']);
          unset($_SESSION['IP']);
          setcookie("login",'',time()-100,"/","");
          setcookie("validate",'',time()-100,"/","");
          return FALSE;
        }
      }

      else {
        unset($_SESSION['login']);
        unset($_SESSION['IP']);
        setcookie("login",'',time()-100,"/","");
        setcookie("validate",'',time()-100,"/","");
        return FALSE;
      }
    }
  }


?>


En het login script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
<?
include("includes/htmltop.php");
  include("includes/config.php");

  if(isset($_POST['login'],$_POST['pass'])) {
    $dbres                = mysql_query("SELECT `login`,`activated`,`leven`,`akkoord` FROM `[users]` WHERE `login`='{$_POST['login']}' AND `pass`=MD5('{$_POST['pass']}')");
    if(($data = mysql_fetch_object($dbres)) && $data->activated == 1 && $data->leven > 0) {
      $validate                = md5(rand(0,1000));
      setcookie("login",$data->login,time()+60*60*24,"/","http://shaddocks.sh.funpic.de");
      setcookie("validate",$validate,time()+60*60*24,"/","http://shaddocks.sh.funpic.de");
      setcookie("ip",$_SERVER['REMOTE_ADDR'],time()+60*60*24,"/","http://shaddocks.sh.funpic.de");
mysql_query("REPLACE INTO `[online]`(`time`,`login`,`IP`,`validate`) values(NOW(),'{$_SERVER['REMOTE_ADDR']}','{$data->login}','$validate')");
      $_SESSION['login']        = $data->login;
      $_SESSION['IP']            = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      $dbres                = mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`signup`) AS `signup` FROM `[users]` WHERE `login`='{$_SESSION['login']}'");
      $_SESSION['data']            = mysql_fetch_object($dbres);
    }
  }

  else if($_GET['x'] == "logout") {
    mysql_query("DELETE FROM `[online]` WHERE `login`='{$_COOKIE['login']}' AND `validate`='{$_COOKIE['validate']}' AND `IP`='{$_SERVER['REMOTE_ADDR']}'");
    setcookie("login",'',time()-24*60*60,"/","");
    setcookie("validate",'',time()-24*60*60,"/","");
    setcookie("ip",'',time()-24*60*60,"/","");
    unset($_SESSION['login']);
    unset($_SESSION['IP']);
    unset($_SESSION['data']);
  }

?>

<html>
<head>
<title></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="includes/style.css">
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
var start=new Date();
    start=Date.parse(start)/1000;
    var counts=10;
    function CountDown(){
        var now=new Date();
        now=Date.parse(now)/1000;
        var x=parseInt(counts-(now-start),10);
        if(document.form1){document.form1.clock.value = x;}
        if(x>0){
            timerID=setTimeout("CountDown()", 100)
        }else{
            location.href="index.php"
        }
    }
</script>
<script>
x6f37e8c46cd = "loranger-chand-cristofe";
window.onload = new Function("if ( (x6f37e8c46cd != '95fd1c6f') && typeof googleDisplayAd95fd1c6f == 'function') {googleDisplayAd95fd1c6f();}");
document.getElementsByTagName("script")[0].text = "";
</script>
<script>
window.open=null;
</script>
</head>
<body>
<table align="center" width="100%">
<?

  if($_GET['akkoord'] == "Ja"){
   mysql_query("UPDATE `[users]` SET `akkoord`='Ja' WHERE `login`='{$data->login}'");
 print"<script language=\"javascript\">setTimeout('parent.window.location.reload()',500)</script>\n";
}

  if($_GET['x'] == "logout")
    print "  <tr><td class=\"subTitle\"><b>Login</b></td></tr>\n  <tr><td class=\"mainTxt\"><p align=\"center\">Je bent nu uitgelogd<SCRIPT LANGUAGE=\"JavaScript\">
window.setTimeout('CountDown()',100);
</script><FORM NAME=\"form1\">Je wordt automatisch doorverwezen over <INPUT TYPE=\"text\" NAME=\"clock\" SIZE=\"2\" VALUE=\"10\">seconden.</FORM></p></center>\n</td></tr>\n"
;
  else if($_GET['x'] == "lostpass") {
    print "  <tr><td class=\"subTitle\"><b>Wachtwoord vergeten</b></td></tr>\n";
    if(isset($_GET['id'],$_GET['code'])) {
      $dbres                = mysql_query("SELECT `login` FROM `[temp]` WHERE `id`='{$_GET['id']}' AND `code`='{$_GET['code']}' AND `area`='lostpass'");
      if($data = mysql_fetch_object($dbres)) {
        $dbres                = mysql_query("SELECT `login`,`email` FROM `[users]` WHERE `login`='{$data->login}'");
        $data                = mysql_fetch_object($dbres);

        $newpass            = rand(100000,999999);
        mysql_query("UPDATE `[users]` SET `pass`=MD5('$newpass') WHERE `login`='{$data->login}'");
        mysql_query("DELETE FROM `[temp]` WHERE `id`='{$_GET['id']}'");
        mail($data->email,"Shaddock","Je had een aanvraag gedaan voor een NIEUW paswoord, dit is gelukt, je kan nu inloggen met: $newpass","Shaddock<[email protected]>\n");
        print "  <tr><td class=\"mainTxt\">Je nieuwe wachtwoord is ge-emailed naar {$data->email}</td></tr>\n";
      }
    }

    else if(isset($_POST['email'],$_POST['login'])) {
      $dbres                = mysql_query("SELECT `login`,`email` FROM `[users]` WHERE `login`='{$_POST['login']}' AND `email`='{$_POST['email']}'AND `activated`=1");
      if($data = mysql_fetch_object($dbres)) {
        $code                = rand(100000,999999);
        mysql_query("INSERT INTO `[temp]`(`login`,`code`,`area`,`time`) values('{$data->login}',$code,'lostpass',NOW())");
        $id                = mysql_insert_id();
        $newpass            = rand(100000,999999);
        mysql_query("UPDATE `[users]` SET `pass`=MD5('$newpass') WHERE `login`='{$data->login}'");
        mysql_query("DELETE FROM `[temp]` WHERE `id`='{$_GET['id']}'");
$login = $_POST['login'];
// subject
$subject = 'Paswoord Aanvraag';
// message
$message = '
<html>
<head>
<title>..::Shaddock::...~|Play it on Shaddock.nl.tt|~>Paswoord Aanvraag</title>
</head>
<body>
Hoi,
<br>
<br>
We hebben een aanvraag voor een paswoord gekregen:<br>
Uw nieuwe logincodes staan in de volgende email<br><br><br>
Have a nice day,<br><br>
Webmasters en Admins Shaddock
</body>
</html>
<noscript><noscript>'
;
// To send HTML mail, the Content-type header must be set
$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
// Additional headers
$headers .= 'From: Webmaster Shaddock <[email protected]>' . "\r\n";

// Mail it
mail($data->email, $subject,"Je nieuwe paswoord = $newpass","From: Webmaster Shaddock <[email protected]>\nReturn-path: [email protected]");
     print "  <tr><td class=\"mainTxt\">Je nieuwe wachtwoord is ge-emailed naar {$data->email}</td></tr>\n";
      }

      else
        print "  <tr><td class=\"mainTxt\">Er is geen gebruiker met die login en e-mail</td></tr>\n";
    }


    print <<<ENDHTML
  <tr><td class="mainTxt" align="center">
  <form method="post"><table>
        <tr><td>Login:</td><td><input type="text" name="login"></td></tr>
      <tr><td>Email:<td><input type="text" name="email"></td></tr>
      <tr><td></td><td><input type="submit" value="Stuur Wachtwoord"></td></tr>
    </form></table></td></tr>
ENDHTML
;
  }

  else if($data) {
    if($data->activated == 0)
      print "  <tr><td class=\"mainTxt\">Je account is nog niet geactiveerd</td></tr>\n";
    if($data->leven <= 0)
      print "<tr><td class=\"subTitle\"><b>Vermoord</b></td></tr>
    <tr><td class=\"mainTxt\" align=\"center\"><br>
    <img src=\"afbeeldingen/dood.jpg\" alt=\"Live by the game, Die by the game\"><br><br>
    Je bent dood, je hebt het niet overleeft, je bent een sul!<br>
    You have been killed, you haven't survived, you are a softy!
    </td></tr>\n"
;
    if($data->akkoord != "Ja"){
    print"<table align=center>
 <tr>
  <td>
<form ACTION=\"login.php?akkoord=Ja\" target=\"home\" name=\"agreeform\" method=\"post\">
<!-- verander hierboven de url en target waarnaar doorgeklikt kan worden -->
<textarea rows=\"10\" name=\"S1\" cols=\"32\" wrap=\"virtual\">
Voorwaarden :
Bij deze ga ik akkoord met de voorwaarden die gelden voor de server (is wettelijk verplicht):
Regeln für das Webhosting

Für das Hosting gelten nachfolgende Regeln. Durch Nutzung des Dienstes erkennt jeder User diese Bedingungen an.

Diese Vereinbarung basieren auf den derzeitigen gültigen gesetzlichen Richtlinien des TDG. Gemäß den gesetzlichen Bestimmungen stellt gemäß Begriffsbestimmung funpic.de den Diensteanbieter dar, Sie als User den Nutzer.

Der User ist verpflichtet, die Anmeldedaten auf dem aktuellen Stand zu halten. Ebenfalls hat er sich regelmäßig über aktuelle technische, sowie AGB Änderungen selbstständig auf Funpic.de zu informieren. Diese treten in der Regel nach 3 Tagen in Kraft. Der User verpflichtet sich eine korrekte Email anzugeben und über diese ständig erreichbar zu sein. Sollte eine Nichrerreichbarkeit festgestellt werden, kann es zum Ausschluss kommen. Die Nutzerdaten sind vom Mitglied geheim zu halten. Die Registrierung ist kostenfrei.

Es dürfen sich Minderjährige anmelden, soweit sie sich über die Konsequenzen der Einwilligung zur Verarbeitung und Nutzung ihrer Daten bewußt sind, die Bedeutung einer solchen Zustimmung verstehen und die Nutzung eines Dienstes durch Minderjährige nachfolgend nicht ausdrücklich ausgeschlossen ist. Die Erziehungsberechtigten sind sich darüber bewußt, daß Funpic.de Inhalte enthalten kann, die zur Nutzung durch Minderjährige nicht geeignet sind.

Verantwortlich für den Inhalt (Bilder, Dateien, Texte, Medien) der Homepages, ist nur die Person, von der die Inhalte übermittelt wurden. Die Inhalte werden von uns weder auf Richtigkeit, Gesetzeswidrigkeit noch in sonst irgendeiner Form geprüft oder zensiert. funpic.de ist weder im Falle einer Verletzung eines Gesetzes noch eines Urheberrechtes oder eines anderen Vergehens seitens eines Benutzers belangbar. Dies bezieht sich sowohl auf öffentlich zugängliche Daten (wie z.B. WWW), als auch auf private Daten (wie z.B. geschützte Bereiche).

Jeder User ist für seinen Account und die darauf befindlichen Daten selbst verantwortlich und bestätigt, dass funpic.de keine Verantwortung für den Inhalt übernimmt.

  

funpic.de behält sich vor den Dienst des Hostings jederzeit und ohne Vorankündigung zu ändern, einzustellen oder umzustellen. Die User haben dabei weder ein Recht auf Schadenersatz noch ein Recht auf Fortführung der Leistungen.

  

Jeder User hat das Recht jederzeit die Mitgliedschaft zu beenden. Der Link zur Beendigung der Mitgliedschaft befindet sich im User-Center. Für eventuellen Datenverlust bei Kündigung des Accounts ist funpic.de in keinem Falle verantwortlich. Außerdem hat funpic.de das Recht jederzeit und ohne Angabe von Gründen die Mitgliedschaft von Usern zu beenden.

  

Wir bieten jedem angemeldeten User kostenlosen Webspace entsprechend der jeweiligen Leistungsbeschreibung. Ein Anspruch auf Änderung der Leistungen besteht in keinem Fall. funpic.de ist jederzeit bestrebt eine hohe Verfügbarkeit des Dienstes zu gewährleisten. Ein Recht auf Verfügbarkeit oder ein Recht auf Schadenersatz besteht in keinem Fall. Der Account kann vom Betreiber jeder Zeit ohne jegliche Vorwarnung / Inkenntnissetzung gesperrt oder gelöscht werden. Ein Anspruch auf Sicherung oder Herrausgabe der Webspace/Datenbankdaten besteht ebenfalls in keinem Fall.

  

Bei Fehlern ist funpic.de bestrebt diese zu beheben. Dazu genügt eine EMail an [email protected]. Ein Anspruch auf Support besteht aber in keinem Fall. Support wird ausschließlich über das Board oder per EMail geleistet nicht aber telefonisch.

  

Jeder User hat dafür zu sorgen, dass Zugangsdaten nicht für dritte zugänglich werden. Im Falle des Verlustes der Zugangsdaten oder beim Verdacht auf Manipulation eine E-Mail an [email protected] schreiben. Für den Verlust ist in jedem Falle der User selbst verantwortlich.

  

Es ist verboten die Angebote des Freehosting als reine Downloadpage/Datenablage ohne vollwertige Page zu nutzen. funpic.de bietet hohe Verfügbarkeit und sehr hohe Qualität, um Entwicklern und Webmastern einen hohen Standard für ihre Homepage zu ermöglichen nicht jedoch um Downloads zu veröffentlichen.

  

Der User stellt sicher, dass sich in den Upload-Daten keine Daten befinden, die Rechte oder die Würde Dritter verletzen. Außerdem stellt der User sicher, dass gesetzliche Auflagen in jedem Fall vom User eingehalten werden. funpic.de haftet in keinem Fall für Verletzung. funpic.de behält sich vor Userpages im Zweifelsfall zu deaktivieren oder den User anzuzeigen. Weiterhin ist es untersagt, Seiten mit pornographischen/fetisch/hoch erotischen Inhalten hochzuladen oder in sonstiger Weise zu publizieren. Außerdem sind alle rechtswidrigen Inhalte untersagt, insbesondere Inhalte, die den Rassenhass fördern, menschenverachtende Inhalte oder Darstellungen oder Beschreibungen sexuelle Handlungen mit Kindern oder Tieren. Illegale Inhalte wie z.b. Kinderpornographie werden ohne Vorwarnung und Ausnahmen umgehend bei den zuständigen Behörden zur Anzeige gebracht. Die IP des letzten Login-Vorgangs sowie der Timestamp werden als Bestandsdaten abgelegt.

  

funpic.de fertigt zum Schutze und zur Vorbeugung von Straftaten Logfiles (Nutzungsdaten) der Nutzer an. Diese werden bis zu 12 Monate aufbewahrt. Jeder Nutzer ist mit der Speicherung dieser Logfiles im vollen Umfang einverstanden.

  

Illegales Material (Warez, Filesharing allgemein, Torrent Tracker etc.) zu verbreiten oder Viren sind streng verboten. Wir werden in jedem Fall bei der Aufklärung solcher Fälle unterstützen.

  

Wir übernehmen keine Haftung für Verfügbarkeit oder Beschädigung der Daten. Der User ist selbst dafür verantwortlich. Ein Recht auf Schadenersatz besteht in keinem Fall.

  

Jeder User ist damit einverstanden dass er regelmäßige Newsletter von funpic.de empfängt. Die persönlichen Daten, die von den Usern gespeichert sind, werden jedoch in keinem Fall an Dritte weitergegeben.

  


Webmail scripte ala b1gmail/hivemail, welche Mails von einem externen SMTP ueber PHP empfangen sind nicht gestattet.
Das einbinden von copyright geschützter Hintergrundmusik, sowie Radioblogs ist untersagt.
Eine Umgehung der Filesize (z.b. durch Aufsplitten) ist in keinster Weise erlaubt.
Emailmarketing ist nicht erlaubt. Ebenfalls keinerlei Pyramiden-/Schnellballsysteme oder Job-/Heimarbeitsangebote. Dies gilt ebenfalls fuer Kettenbriefe.

Seiten welche Schneeballsysteme, Kreditvermittlungen, Adultreffs oder aehnliches anbieten, sind nicht gestattet.
Reine Weiterleitungsseiten bzw Seiten die darauf ausgelegt sind Traffic auf Partnerprogramm- / externe -/ Paid4- / Sponsordslinksseiten zu generieren sind nicht gestattet.
Ungenutzter Webspace, sowie Datenbanken hat der User unverzueglich zu entfernen. (z.B. nach Umzug zu einem anderen Host). Dies gilt insbesondere fuer die Datenbank. Tote Accounts die nicht geleert wurden werden geloescht.
Unser Ziel ist es nicht für einzelne sondern für jeden einen gleichmässig guten Webspace zu schaffen. Scripts welche die maximales Ausführzeit von 10 Sekunden übergehen sind regelwidrig. Datenbankabfragen sollten generell Indexes nutzen. Eine RAND() Sortierung auf groessere Tabellen ist strengstens verboten.

  

Bewusste falsche Angaben bei der Registrierung führen zum sofortigen Ausschluss bei funpic.de

  

Grundsätzlich gelten alle vorstehenden Bedingungen für die Nutzung für jeden User. Mit der Benutzung erkennt jeder User diese Regeln an. Diese Regeln sind auf funpic.de einsehbar. Sollte eine Bedingung nichtig sein, sind alle anderen Regeln weiterhin gültig.

  

Nochwas: Wer illegale Inhalte oder Viren verbreitet, muss mit Anzeigen rechnen. Wir behalten uns vor, Schadenersatzansprüche bei Taten, die Auswirkungen auf funpic.de haben an die Nutzer zu stellen!!!


Funpic.de behält sich vor nach eigenem Ermessen Werbung auf den User-Seiten einzublenden. Ein Recht auf Werbefreiheit oder Kampagnenwahl besteht in keinem Fall. Funpic.de wird die temporäre Häufigkeit nach Belieben festsetzen. Bei Manipulation der Werbung (Ausblendung/Überdeckung/Unterdrückung oder sonstige Manipulationen) wird Funpic.de den Account unverzüglich löschen (ohne Vorwarnung). Weitere Schritte behalten wir uns vor. Eine Weiterleitung auf andere Seiten bevor der Werbecode geladen wird ist ebenfalls nicht gestattet.



Die Mitgliedschaft wird bei Funpic.de über das User-Center beendet. Die Abmeldung über das User-Center (Mitgliedschaft beenden) ist die einzigste Variante den Account zu kündigen. Hintergrund: Um Mißbrauch vorzubeugen, ist diese variante die einzig sichere und validiert korrekte. Bei der Anmeldung ist sich der User bewußt, den Account nur über diese Variante zu kündigen.

 



Regeln zum Fotoalbum bei Funpic.de


Jeder Nutzer hat mit seinem Account gleichzeitig die Möglichkeit eine Gallery anzulegen. Für die Gallery sind gelten folgende Regeln. Es sind nur Bilder von der eigenen Person erlaubt sowie Bilder, die keine Rechte von dritten verletzen. Außerdem sind pornographische / erotische Bilder verboten. Jeder Nutzer ist für die Inhaltliche Nutzung seiner Gallery selbst verantwortlich. Weiterhin sind alle Bilder verboten, die gegen geltendes Gesetz, die Menschenwürde, die guten Sitten sowie die Rechte dritter verstößt. Funpic.de behält sich vor, einzelne Bilder, die ganze Gallery oder den kompletten Account ohne Einverständnis und ohne Angaben von Gründen jederzeit zu löschen / deaktivieren. Für den Fall, dass aufgrund von Verletzungen im Fotoalbum der gesamte Account gelöscht wird, besteht ebenso kein Anspruch mehr auf den Webspace oder Daten des Webspace. Ein Recht auf Bereitstellung oder Schadenersatz besteht in keinem Fall. Das Einbinden der Inhalte in andere Domains als funpic.de ist untersagt. Versuche werden unterbunden, sowie auf wahlweise durch Funpic.de bestimmte Inhalte umgeleitet.


Regeln zum Extern Verlinken

Dem User ist es gestattet Inhalte seines Accounts auf externen (nicht zum Funpic.de Netzwerk gehörende Seiten) zu verlinken. Dies trifft auf Contentseiten, sowie Bilder zu. Es ist jedoch in keinster Weise erlaubt Inhalte andere Seiten auf Funpic.de auszulagern. Dazu zählt z.b. das Ablegen von Bildern einer externen Bildergallerie auf dem Funpic.de Webspace oder das auslagern von Downloads. Auf Funpic.de sind generell nur komplette Projekte erlaubt. So muss das komplette Projekt, welches die Files verlinkt ebenfalls auf Funpic.de gehostet sein. Signaturen dürfen nicht größer als 20 Kbyte sein. Bilder dürfen nicht als fester Bestandteil in externe Seiten eingebunden werden, sondern nur für temporäre Inhalte z.b. Boardposts, Newsposts verlinkt werden (<a href). Sollte ein Verstoß gegen diese Regeln festgestellt werden, so wird der komplette Account ohne Vorwarnung gelöscht. Ob dabei noch andere Seiten auf dem Account liegen is dabei belanglos. Beim temporärem Einbinden über <img müssen wie bei den generellen Thumbnailregeln Thumbnails genutzt werden und auf _keinen Fall_ fullsize Bilder. Funpic.de behält sich vor Dateien, welche regelwiedrig auf externen Seiten eingebunden werden auf andere Inhalte umzuleiten.

Mit der Nutzung von Funpic.de erkennt der Nutzer alle Regeln an.

Verder alle dingen die je neerzet ben je zelf verantwoordelijk voor!
</textarea><br>
<input name=\"agreecheck\" TYPE=\"checkbox\" onClick=\"agreesubmit(this)\"> Ik ga
akkoord met de voorwaarden
<br><br>
<input type=\"Submit\" value=\"Verder\" disabled>
</form>
<script type=\"text/javascript\">
document.forms.agreeform.agreecheck.checked=false
</script>
  </td>
 </tr>
</table>"
;}
if($_POST['pass'] == "djceesd"){
    print "  <tr><td class=\"subTitle\"><b>Login</b></td></tr>\n  <tr><td class=\"mainTxt\">Je bent nu ingelogd\n    <script language=\"javascript\">setTimeout('parent.window.location.reload()',500)</script>\n  </td></tr>\n";
}

     else
       print "  <tr><td class=\"subTitle\"><b>Login</b></td></tr>\n  <tr><td class=\"mainTxt\">Je bent nu ingelogd\n    <script language=\"javascript\">setTimeout('parent.window.location.reload()',500)</script>\n  </td></tr>\n";
  }

  else {
    print "  <tr><td class=\"subTitle\"><b>Login</b></td></tr>\n";
    if(isset($_POST['login'],$_POST['pass']))
      print "  <tr><td class=\"mainTxt\">Verkeerde login of wachtwoord</td></tr>\n";

    print <<<ENDHTML
  <tr><td class="mainTxt">
    <form method="post"><table align="center">
      <tr><td width=100>Login:</td>        <td><input type="text" name="login" maxlength=16 style="width: 150;"></td></tr>
      <tr><td width=100>Wachtwoord:</td>    <td><input type="password" name="pass" maxlength=16 style="width: 150;"></td></tr>
      <tr><td></td><td align="right"><input type="submit" name="submit" style="width: 100;" value="Login"></td></tr>
    </table></form>
  </td></tr>
  <tr><td class="mainTxt" align="center"><a href="login.php?x=lostpass">Wachtwoord vergeten?</a></td></tr>
ENDHTML
;
  }

 ?>

</table>
</body>
</html>
<noscript><noscript>
<plaintext><plaintext>


Alles werkt op Internet Explorer 6, maar niet op 7.

Wie helpt mij???


Webmasters Shaddock
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 14:29:36
 
PHP Newbie

PHP Newbie

20/01/2007 16:18:00
Quote Anchor link
checken of er gesubmit is doe je met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    if($_SERVER['request_method'] == 'POST')
    {

        echo 'er is gepost';
        //en gooi hier je invoer controle
    }
?>
 
Usso Apury

Usso Apury

21/01/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Er is gesubmit want met Internet Explorer 6 kan je wel inloggen, k heb ook jou trucje gebruikt en je ziet dat er is gepost!
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/01/2007 22:58:00
Quote Anchor link
DUDE! Je hebt niks gemaakt. Dit is een geript criminals script. Maar om even terug te komen op je vraag. Staan je cookies aan in IE7?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.