jQuery, 2 plugins zitten elkaar in de weg.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Milo S

Milo S

12/02/2011 23:33:43
Quote Anchor link
Beste,

Op mijn website maak ik gebruik van een slideshow in jquery, en voor me fotoboek van lightbox. De grote pech is nu alleen dat als ik van allebei de plugins de files koppel in mijn index file, dat dan me slideshow word uitgeschakeld.
Weet iemand hoe ik dit zou kunnen oplossen? Je kunt de site vinden op: http://www.party-vision.nl/new/milo.php

Gr, Milo
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:03:09
 
Wouter J

Wouter J

12/02/2011 23:41:42
Quote Anchor link
Hiervoor heeft jQuery noConflict() gemaakt.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

13/02/2011 07:07:42
Quote Anchor link
en wat ik nog niet snap als je naar foto's gaat en je klikt op het album dan klik je op een foto en gebeurd niks alleen de pagina wordt langer dat je het even weet
 
Milo S

Milo S

13/02/2011 09:55:17
Quote Anchor link
@ PHPer, en dat komt dus ook doordat ze elkaar in de weg zitten.

Ik ga dat noConflict is inbouwen en kijken of dat wat uithaalt..

Edit
Nou het kan aan mij liggen, maar ik zie totaal geen verschil... :S.
Gewijzigd op 13/02/2011 10:13:48 door Milo S
 
Wouter J

Wouter J

13/02/2011 12:31:26
Quote Anchor link
@milo, je moet het voor de document.ready zetten. Dus zet eens in scripts.js $.noConflict() erin.

En kijk anders even naar dit topic op het jquery forum:
http://forum.jquery.com/topic/using-cycle-lite-and-lightbox-in-same-html-doc-can-not-get-both-to-work
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.