Jquery AD gallery description laten zien bij hover/mouseover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ies Meulmeester

Ies Meulmeester

09/02/2011 21:00:27
Quote Anchor link
Ik heb AD gallery geïnstalleerd op deze website maar zit nog met een probleempje:

link

1. Ik wil graag dat de description alleen te zien is bij een mouseover/hover over de grote afbeelding. Ik heb het een stukje geprobeerd met de volgende code:

$('.ad-image').hover(
function () {
$('.ad-image-description').stop().animate({height: 30},250);
},
function () {
$('.ad-image-description').stop().animate({height: 0},250);
}
);

Helaas werkt dit in Firefox maar 1 keer, alleen nadat de pagina geladen is en daarna als ik een andere foto aanklik niet meer...Het werkt dan pas weer als de hele pagina compleet gereload is. En in IE werkt het helemaal niet. Iemand een idee hoe dit op te lossen?

Alvast bedankt!

Ies
Gewijzigd op 10/02/2011 15:25:17 door Ies Meulmeester
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:46:18
 
Kris Peeters

Kris Peeters

10/02/2011 11:49:17
Quote Anchor link
Bij mij werkt het zowel in IE als in FF.
 
Ies Meulmeester

Ies Meulmeester

10/02/2011 15:24:56
Quote Anchor link
Klopt omdat ik het vanmorgen al opgelost had!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.