kijken wie heeft ingelogd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joren vh

joren vh

15/01/2008 19:00:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een systeem. Hier zit een login aan vast. Als iemand goed inlogt zet hij een session. Dat gaat goed. Maar nu vraag ik mij af hoe ik via die session kan kijken wie er heeft ingelogd. Dit omdat per gebruiker iets anders moet weergegeven worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
session_start();
include ("config.php");
//klanten ophalen
$klanten_ophalen = mysql_query("SELECT * FROM users");
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
    if ($naam == "jorenvh200" ) {
        echo 'Dit is de beveiligde pagina jorenvh200';
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>


Zo deed ik het eerst maar dat werkte niet. En het is ook dom want als ik dat voor iedere user moet gaan doen.

Iemand een voorstel hoe ik dit kan doen?
De pagina's worden per gebruiker uit de database gehaald.

Al vast bedankt,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 10:14:26
 
Mvos

mvos

15/01/2008 20:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
session_start();
include ("config.php");
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM `users` WHERE de kolom waar de users staan LIKE '%$naam%'";
$query = mysql_query($sql) or die('Fout in mysql!');
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $users['user']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$users['user']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 08:35:00
Quote Anchor link
Bedankt,

Maar hij doet het niet helemaal.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Notice: Undefined variable: naam in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 8
Fout in mysql!


Regel 8 :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = ("SELECT * FROM `users` WHERE naam LIKE '%$naam%'");
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

16/01/2008 10:13:00
Quote Anchor link
een notice is geen error, hij doet het dus gewoon
 
- -

- -

16/01/2008 10:16:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je %$naam% ?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 10:17:00
Quote Anchor link
En notice moet je behandelen als error omdat het anders errors tot gevolg kan gaan hebben.

Maar de variabele naam bestaat niet
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 10:19:00
Quote Anchor link
@pieter

nee hoor hij doet het niet.

@kruidnootje

Omdat e dat hierboven tegen mij zeiden.

@jacco

ja inderdaad, maar hij zou wel moeten bestaan :s
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 10:38:00
Quote Anchor link
Joren Zet net boven je query eens :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$naam
= (empty($naam))? "" : $naam ;
?>


O ja ook nog even de query zoals hij wel hoort :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT * FROM users WHERE de kolom waar de users staan LIKE '%".$naam."%'";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
- -

- -

16/01/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Pieter schreef op 16.01.2008 10:13:
een notice is geen error, hij doet het dus gewoon


Een notice is wel een soort fout, iig wel bij php...
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:14:00
Quote Anchor link
@jacco.

Thx, het gaat nu al wat beter. Maar waar ik even niet uitgeraak :

De error die ik krijg als ik WEL ben ingelogd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Notice: Undefined variable: query in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 9

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 9


naar mijn wete klopt deze regel gewoon hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while($users = mysql_fetch_array($query)) {
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:17:00
Quote Anchor link
$query = mysql_query($sql) or die('Fout in mysql!');

Vervangen door deze constructie :

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

O ja en je variabele query is leeg. Post even de hele RELEVANTE code
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:23:00
Quote Anchor link
thx, heb nog wat zitten knoeien omdat het niet helemaal werkte. Nu krijg ik dit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina
Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 11

Notice: Uninitialized string offset: 0 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 12
Dit is de beveiligde pagina


Zal in 1x maar misschien even heel mijn code posten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
session_start();
include ("config.php");
$naam = (empty($naam))? "" : $naam ;
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam LIKE '%".$naam."%'";

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $naam['login']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$naam['naam']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>


Ik dank je al vast jacco !!

Edit:

Ik zie dat ik 2x $sql doe. 1tje is gedelte
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:32:00
Quote Anchor link
Regel 11:
Een gedeelte van een var/array kan nooit gelijk zijn aan de hele var/array
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 11:36:00
Quote Anchor link
mmm wat moet ik dan doen, lig helemaal in de knoop :$
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 11:38:00
Quote Anchor link
$naam == $naam['login']

Moet je volgens mijn glazen bol vervangen door :

$naam == $users['login'] of $naam == $_SESSIO['login']
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 12:03:00
Quote Anchor link
Dat levert al geen error's meer op maar het gaat toch nog niet goed.

Ik log in, dan krijg ik de melding dat ik ben ingelogd. Vervolgens word ik doorgestuurd naar test.php ( de pagina met het script van dit topic ) en dan krijg ik "u bent geen klant u bent geen klant u bent geen klant u bent geen klant"

Wat gaat er soms nog mis ?

ow en ik heb regel 11 veranerd naar $naam == $_SESSION['login']

Dank voor je hulp tot hier toe
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 12:28:00
Quote Anchor link
$naam == $users['naam'] dan?

Dat is tevens het laatste dat ik kan bedenken zonder je datamodel gezien te hebben
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 12:42:00
Quote Anchor link
Dan krijg ik weer die notice van op lijn 11 & 12.

Mijn datamodel.

Tabel members
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
id   naam  mail  wachtwoord datum ip


Tabel informatie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
id naam link beschrijving extra datum


Ik dank je al erg jacco !

Joren
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/01/2008 13:40:00
Quote Anchor link
I give up
 
Joren vh

joren vh

16/01/2008 13:46:00
Quote Anchor link
mmm oké, Bedankt voor de hulp die je hebt geboden !!!

Iemand die mij kan helpen ??

Dank,

Joren
 
Mvos

mvos

16/01/2008 14:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
session_start();
include ("config.php");
$naam = (empty($naam))? "" : $naam ;
//kijken wie ingelogd is.
if( isset($_SESSION['login'])) {
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam LIKE '%".$naam."%'";

$query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  while($users = mysql_fetch_array($query)) {
    if($naam == $users['naam']) {
        echo "Dit is de beveiligde pagina ".$users['naam']."";
    }

    else {
        echo ' u bent geen klant ';
    }
  }
}
else {
echo 'U bent niet ingelogt';
}

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.