Lettertype kleurtje geven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wesley Bekaert

Wesley Bekaert

21/12/2012 12:24:50
Quote Anchor link
Hoe kan ik in de volgende code programmeren dat hij de data in kleur #FFF zet:

echo '<td><p align="center"><strong>' . $row['Pts'] . '</strong></p></td>';
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:12:24
 
Chris PHP

Chris PHP

21/12/2012 12:27:24
Quote Anchor link
Geen inline css gebruiken maar het volgende in je css sheet zetten.

p .kleur { color: #FFF; text-align: center; font-weight: bold; }

En dan je code zo aanpassen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<td><p class="kleur">' . $row['Pts'] . '</p></td>';
?>
Gewijzigd op 21/12/2012 12:30:09 door Chris PHP
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/12/2012 12:28:42
Quote Anchor link
echo '<td><p style="color: #fff;font-weight: bold; text-align: center">' . $row['Pts'] . '</p></td>';

In de praktijkt is het niet aan te raden om inline css te gebruiken, maar is het veel beter om gebruik te maken van een extern css bestand waar je alle opmaak in zet.

Toevoeging op 21/12/2012 12:29:21:

Chris was me voor.
 
Wesley Bekaert

Wesley Bekaert

21/12/2012 12:39:18
Quote Anchor link
Ok, thx beiden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.