Link in het menu weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco van Lent

Remco van Lent

01/01/2007 11:03:00
Quote Anchor link
Hoi,
Als iemand status 1 heeft wil ik dat hij een bepaalde link ziet, maar iemand die status 2 heeft moet die link niet zien hoe doe ik dat. (ik heb het systeem phpmylogon)

GRZ
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:26:50
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

01/01/2007 11:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if($_SESSION['status'] == 1) {
    echo '<a href="hidden.php">Hidden link</a>';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Remco van Lent

Remco van Lent

01/01/2007 11:06:00
Quote Anchor link
ik ga het ff proberen xD

edit: het werkt.
alleen als ik 3 statussen invoer gaat het fout:S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
if($_SESSION['user_status'] == 2) {
 }
elseif($_SESSION['user_status'] == 1) {
 }
elseif($_SESSION['user_status'] == 3) {
    echo '<a href=\"staff.php\" target=Home>Staff CP</a>';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco van Lent
 
Wouter

Wouter

01/01/2007 11:18:00
Quote Anchor link
ik ken niet veel van php5.
Maar je mag toch geen 3 dezelfde variablen gebruiken ??
Denk ik he ik leer ook maar bij
greetz wouter
 
- -

- -

01/01/2007 11:19:00
Quote Anchor link
miss ook bij de 1e status linkje zetten?

dit is trouwnes leesbaarder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if ($_SESSION['user_status'] == 2)
{
}

else if ($_SESSION['user_status'] == 1)
{
}

else if ($_SESSION['user_status'] == 3)
{

    echo '<a href="staff.php" target="Home">Staff CP</a>';
}

?>
 
Remco van Lent

Remco van Lent

01/01/2007 11:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
if($_SESSION['user_status'] == 1) {
    echo '<a href=\"admin.php\" target=Home>Admin CP</a><br>';
}

?>

<?
if($_SESSION['user_status'] == 2) {
 }
elseif($_SESSION['user_status'] == 1) {
    echo '<a href=\"mod.php\" target=Home>Mod CP</a><br>';
}

?>

<?
if($_SESSION['user_status'] == 2) {
 }
elseif($_SESSION['user_status'] == 1) {
 }
elseif($_SESSION['user_status'] == 3) {
    echo '<a href=\"staff.php\" target=Home>Staff CP</a>';
}


?>
dit is me hele script. zo als je ziet is het de bedoeling dat staff.php voor status 1 2 en 3 zichtbaar zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco van Lent
 
- SanThe -

- SanThe -

01/01/2007 11:22:00
Quote Anchor link
Wat probeer je nou te doen met die elseiffen?
 
Remco van Lent

Remco van Lent

01/01/2007 11:23:00
Quote Anchor link
@santhe hoe bedoel je?

Inmiddels ben ik er achter gekomen dat het hele script niet werkt:S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco van Lent
 
- SanThe -

- SanThe -

01/01/2007 11:26:00
Quote Anchor link
Nou er staat dus eigenlijk dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if($_SESSION['user_status'] == 2) {
// dan doen we niks
 }elseif($_SESSION['user_status'] == 1) {
 // dan doen we ook lekker niks
 }elseif($_SESSION['user_status'] == 3) {
    echo '<a href=\"staff.php\" target=Home>Staff CP</a>';
}

?>

En wat wil je met dat niksdoen?
 
Remco van Lent

Remco van Lent

01/01/2007 11:28:00
Quote Anchor link
oh ik snap het xD

edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
if($_SESSION['user_status'] == 1) {
    echo '<a href="admin.php" target=Home>Admin CP</a><br>';
    echo '<a href="mod.php" target=Home>Mod CP</a><br>';
    echo '<a href="staff.php" target=Home>Staff CP</a>';
 }
else if($_SESSION['user_status'] == 2) {
    echo '<a href="mod.php" target=Home>Mod CP</a><br>';
    echo '<a href="staff.php" target=Home>Staff CP</a>';
 }
else if($_SESSION['user_status'] == 3) {
    echo '<a href="staff.php" target=Home>Staff CP</a>';

}


?>
bedoel je dit?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco van Lent
 
- SanThe -

- SanThe -

01/01/2007 11:34:00
Quote Anchor link
Ja, stukken duidelijker.
 
Remco van Lent

Remco van Lent

01/01/2007 11:41:00
Quote Anchor link
Ty het werkt perfect.
Denk dat voor beginners dit ook een heel handig topic is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.